Kokemuksia Tiara Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 140 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


10 10:stä

+
Kokonaisuutena kaikki toimi moitteettomasti. Erikoisesti voisi mainita kirjautumisen yhteydessä vietiin huoneeseen asti, ei tarvinnut etsiä.
-
Kun on kyseessä iltalähtö, niin huoneen saisi pitää ilman muuta siihen asti.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Ruoka oli hyvää ja monipuolista.Oli otettu huomioon kaikenikäiset.Siisti hotelli myös huone oli siisti.Joka päivä kävi siivoja ja teki todella tarkkaa työtä.
-
Aktiviteetit saisi oli monipuolisempaa esim.allasjumppaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Siisti ja viihtyisä hotelli. Juniorsviitti hyvin sisustettu, iso, viihtyisä. Hotellilla kaikki tarvittava, edullinen kauppa, toimiva netti, iso allasalue, kuntoiluhuone. Allinclusiven ansiosta ei pääse nälkä eikä jano yllättämään.
-
Äänieristys voisi olla parempi huoneissa. Ensimmäisen kerroksen alapuolella olleesta ravintolasta kuului häiritsevästi varsinkin aamuisin tuolien liikkuttelusta tullut ääni. Tallelokero olisi turvallisempi jos se olisi kiinnitetty johonkin. Ensimmäisen kerroksen juniorsviittien merinäköala on olematon. Pakastepizzat voisi korvata itsetehdyillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


8 10:stä

+
Siisti ja viihtyisä hotelli.
-
Ruokiin enemmän vaihtelua olisi toivottavaa. Pettymys oli kun oli ostanut huoneen osittaisella merinäköalalla ja merta näkyi pieni viiva hiekkadyynin takaa (1. Krs) ja kaikenlisäksi ravintolan katto vei allasnäkymänkin.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Hyvä monipuolinen ruoka,ystävällinen palvelu
-
Enemmän toimintaa eri-ikäisille lapsille

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, siisti, ystävällinen henkilökunta.
-
Kovaäänisten käyttö iltaisin järkyttävää, tulisi pitää pienemmät volyymit. Henkilökuntaa tulisi lisätä myöhään illalla tapahtuvaan sisään kirjautumiseen.å

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
-
Ruokailutilat ainakin ulkona liian ahtaat. Moni sanpi samaa siellä ruokaillessaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Tiara Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

819 arvostelua
Erinomainen
 
354
Erittäin hyvä
 
280
Hyvä
 
113
Ei kovin hyvä
 
38
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2019

Kirjoittanut Ekat123450

Erinomainen palvelu

Sijainti oli hyvä, palvelu mitä parasta. Hotelli sopii niin perheen kanssa matkaaville kun, pariskunnillekkin. Erityiskiitokset allasbaarissa työskenteleville Alexandralle ja Kirilille aina heidän positiivisesta asenteesta ja mitä ihanimmista drinkeistä.

 
23.7.2018

Kirjoittanut JaanaH221

Rauhallinen hotelli

Olimme Tiara Beachilla toukokuussa. Hotelli oli rauhallinen, yöllä ei melu kuulunut huoneeseemme. Huone oli erittäin siisti ja iso (Junior sviitti). Ruoka oli hyvää ja vaihtelevaa. Kaikille löytyi jotain syömistä. Altaiden vedet olivat kylmiä vielä toukokuussa, mutta se ei menoa haitannut. Liukumäet olivat hyvä lisä ja rantaan ei ollut pitkä matka. Iso suositus lapsiperheen hotelliksi.

 
10.7.2015

Kirjoittanut 505kristofferb Karjaa

Perhematka Tiara Beach:iin

Matkustimme ensimmäistä kertaa lasten kanssa kyseiseen hotelliin. Ei sijaitse ihan keskustassa joten öinen musiikki ei häiritse. Allasalue on iso ja hieno, hotellin toisella puolella on lasten alue vesiliukumäkineen. Hotellista löytyy tarvittavat palvelut, spa, minishop, leikkihuone, altaat, kuntosali, ohjelmaa koko päivän kaiken ikäisille ja hyvää ruokaa. Syötävää saa pitkin päivää, ja kaikille löytyy jotain purtavaa. Hotellin läheltä lähtee juna keskustaan noin puolen tunnin välein. Huoneet ovat huonosti äänieristetyt, joten käytävästä ja viereisistä huoneista kuuluvat äänet voivat häiritä nukkumista. Kaiken kaikkiaan hyvä hotelli valinta!

 
24.2.2020

Kirjoittanut vanessaw239 Nottinghamshire, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely last minute holiday

We booked two days before and was a last minute cheap holiday. We weren't expecting great things for the price...but we were pleasantly surprised. Our first visit to Bulgaria...we are Egypt lovers but wanted a mid year break to get us theough to winter break. The room was very nice and clean. Lovely bed and comfy. Food was a decent all inclusive. I'm a fussy vegetarian and didn't go hungry all week. Pool nice..shame about the ants everywhere...but its nature! Also not enough sunbeds in peak weeks. Always have to get up mega early and be out sunning to make sure don't lose beds. Definitely recommend and would return.

 
20.2.2020

Kirjoittanut JC1874 Yhdistynyt kuningaskunta

Amazing Hotel

Having been to Sunny Beach 4 times our first stay was on our honeymoon at The Pomorie............before its refurb !! we vowed never to stay there again but then the amazing staff at Thomas Cook found us the perfect holiday at Tiara Beach and what a holiday we had from start to finish, we've been back twice since then and quite honestly we wouldn't want to stay anywhere else. All the staff are so welcoming, the hotel is spotless and the rooms are beautifully presented. Food and drink is plentyfull and to a good standard. The hotel is about a 15 / 20 min walk to the main area of Sunny Beach with plenty of bars and restaurants along the way, but if you don't fancy walking there's a land train that stops outside the hotel.