1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Tiara Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Jenni ,
Sastamala

+
Iso siisti uima-allas. Riittävästi aurinkotuoleja, ihan paras ruoka. Hotellin ruoka oli vaihtelevaa ja maukasta. Valikoima oli runsas.
-
Ravintola jossa tarjoiltiin välipalat, oli hankala löytää.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-12


5 10:stä

Joona,
Lahti

+
Sai kellon ympäri mitä tahtoi
-
Siivous hieman huonohkon laista, piti käydä erikseen pyytämässä pyyhkeiden ja lakanoiden vaihtamista ja myös pyytää siivoamaan kunnolla.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-05


8 10:stä

Henrik,
Mustasaari

+
Rauhallinen, sijainti hyvä, kaikki toimi.
-
Ruokailuun järkevä sijoittelu, nyt asiakkaat risteilee sinne sun tänne ruokalautasten ja juomien kanssa. Hygienia tason-nosto olisi paikallaan ruokailutiloissa. Punaviini voisi olla kunnollista Viiniä. Kunnollinen jääkaappi huoneeseen, kiitos. Lisäksi voisi kohdetietoihin laittaa "uimapukukin" käy illallisvaatteena

Vahvistettu asiakas: 2018-08-21


10 10:stä

Kristiina,
Pori

+
Siisteys ja iso uima-allas,hyvät ja maukkaat ateriat,löytyy kaikille kaikkea ja istumapaikkoja riittävästi..hyvät lisäpalvelut kuten kampaamo ja ns kauneushoitola..hotellin minikauppa jopa halvempi kuin muut marketit.
-
Allaspaikkoja ei saisi varata jo edellisenä päivänä,siihen parannus...ruuat ja herkut loppuivat aina ennen kun kattasaika oli edes loppu...henkilökunta usein tylyä...

Vahvistettu asiakas: 2018-08-15


10 10:stä

Olli,
Joensuu

+
Hyvä monipuolinen ruoka. Siistit huoneet. Mukava allasalue ja vesiliukumäet. Runsaasti aurinkotuoleja. Paljon ohjelmaa.
-
Osa baarimikoista välillä vähän tympeentyneitä hommaansa.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


9 10:stä

,

+
Sijainti: rannalla, rauhallisemmalla kulmalla Sunny Beachia. Huone merinäköalalla kiva. Erittäin siistiä.
-
Hotellin omissa säännöissä kerrotaan, että ennen klo 10 pelkästään aurinkotuolien varaukseen jätetyt pyyhkeet kerätään pois. Näin ei tapahtunut. Samoin päivällisen "pukukoodi" miehillä pitkät housut, ei valvottu. Hotellin kannattaisi noudattaa omia sääntöjään, karkaa aivan täysin käsistä, kun välinpitämättömät asiakkaat huomaavat, että voivat toimia miten tahansa. Tupakointi ravintolan ulkopöydissä pitäisi myös kieltää.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


10 10:stä

Mira ,
Sotkamo

+
Loistava ja monipuolinen ruoka sekä ystävällinen palvelu. Kaikki oli iloisia ja lapsen kanssa oli turvallinen olo koko loman ajan. Hotellissa riitti paljon tekemistä, esim. Vesiliukumäet ja ohjattu ohjelma koko päivän. Lisäksi hotelli oli todella siisti ja ammattitaitoiset siistijät. Hotellin sijainti oli myös loistava, lähellä kaikkea mutta silti hieman sivussa kaikesta hälinästä. Todella rauhallista ja helpot kulkuyhteydet Nessebariin ja Flowerstreetille.
-
Osa baarin henkilökunnas oli välillä hieman passiivisia tai eivät ottaneet ollenkaan katsekontaktia asiakkaaseen. En tiedä vaikuttiko kiire tähän.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


9 10:stä

Lari,
Kempele

+
Hotelli oli siisti, myös allasalue pidettiin puhtaana.
-
Hotellin Wi-Fi verkko oli todella hidas eli ei oikeastaan toiminut.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


8 10:stä

Ari,
Kemi

+
Lapsiystävällunen, monipuolinen ruokailu, tasokas
-
Allas alueille wc tilat

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


10 10:stä

Pekka,
Oulu

+
Kaikki toimi hyvin ja joustavasti ilman jonotusta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Tiara Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

722 arvostelua
Erinomainen
 
316
Erittäin hyvä
 
256
Hyvä
 
92
Ei kovin hyvä
 
32
Huono
 
26

Viimeisimmät 5 arviota

23.7.2018

Kirjoittanut JaanaH221

Rauhallinen hotelli

Olimme Tiara Beachilla toukokuussa. Hotelli oli rauhallinen, yöllä ei melu kuulunut huoneeseemme. Huone oli erittäin siisti ja iso (Junior sviitti). Ruoka oli hyvää ja vaihtelevaa. Kaikille löytyi jotain syömistä. Altaiden vedet olivat kylmiä vielä toukokuussa, mutta se ei menoa haitannut. Liukumäet olivat hyvä lisä ja rantaan ei ollut pitkä matka. Iso suositus lapsiperheen hotelliksi.

 
10.7.2015

Kirjoittanut 505kristofferb Karjaa

Perhematka Tiara Beach:iin

Matkustimme ensimmäistä kertaa lasten kanssa kyseiseen hotelliin. Ei sijaitse ihan keskustassa joten öinen musiikki ei häiritse. Allasalue on iso ja hieno, hotellin toisella puolella on lasten alue vesiliukumäkineen. Hotellista löytyy tarvittavat palvelut, spa, minishop, leikkihuone, altaat, kuntosali, ohjelmaa koko päivän kaiken ikäisille ja hyvää ruokaa. Syötävää saa pitkin päivää, ja kaikille löytyy jotain purtavaa. Hotellin läheltä lähtee juna keskustaan noin puolen tunnin välein. Huoneet ovat huonosti äänieristetyt, joten käytävästä ja viereisistä huoneista kuuluvat äänet voivat häiritä nukkumista. Kaiken kaikkiaan hyvä hotelli valinta!

 
14.4.2019

Kirjoittanut NicolaL1738 Aberkenfig, Yhdistynyt kuningaskunta

Loved this place x

Ideal location fab entertainment poolside for the family, food was great and rooms clean, pool was a bit on the chilly side but once you were in it was fine. Would definitely stay here again in the future x

 
28.11.2018

Kirjoittanut wendygU2067ZR

Jim and Wendy..

This was our second visit in 2018 to the resort of Sunny Beach.. My Daughter and Granddaughter had stayed earlier in the year at this hotel.. They had clearly enjoyed themselves at the Tiara Beach Hotel as we found out on their return home. We too decided to book the same hotel as them but in late August, not in high season. We were pleasantly surprised at how nice the hotel was, the reception, the pool area, bars and our room etc. The Manageress changed our room for another one with a side sea view, but on a higher floor when we asked at the outset of our holiday. She was happy to do this and as we saw her more around the hotel we realised she was very professional at her job. Our room was excellent. Every day it was cleaned. One could see how hard they worked, their standards were high. They even went to the trouble of leaving different animals on your bed made with folded towels, a nice finishing touch to the room! The restaurant was lovely with a great selection of foods. We enjoyed the Bulgarian dishes in particular but if we wanted other types of food besides this than that, too was catered for. There was a nice terrace area to sit out in to eat other than the main seating area inside. This was nice in the evenings and at breakfast. Any safety issues were soon dealt with by the observation of the staff eg things being spilt on the floor. Staff even stood in the area until it was removed. I am unable to say the same for other hotels I have stayed in. Overall we were pleased with most things here. Definitely we would come to the Tiara Beach Hotel again. I know both my Daughter and Granddaughter will be be back soon too..

 
4.11.2018

Kirjoittanut Gilly D

Holiday

Went for 1 week in June the hotel lobby looks like it’s straight out of a movie staff very polite rooms absolutely spotless food is outstanding plenty of choice for everyone kids will have nothing to complain about pool is amazing so are the slides by the restaurant also a train to take you too the main shops only 3 lev (1.50) beach is 5 min walk from hotel we’re going again for 2 weeks next June so excited would highly recommend