1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Juniorsviittejä kolmella erillisellä vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella nojatuolista. Kokolattiamatto. Puhelin ja satelliitti-tv. Pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita. Huoneissa on kokolattiamatto, puhelin ja satelliitti-tv. All Inclusive. Maksuton ilmastointi ja wifi. Pieni jääkaappi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa kahden hengen huoneita on rajoitettu merinäköala tai allasnäkymä. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.

Kolmen hengen huone 3 normaalilla vuoteella

Kolmen hengen huoneita kolmella erillisellä vuoteella. Huoneissa on kokolattiamatto, puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Pieni jääkaappi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa kahden hengen huoneita on rajoitettu merinäköala tai allasnäkymä. Siivous 7 krt/vk.
Soveltuu enintään: 3 hengelle.

Perhehuone 4 normaalilla vuoteella

Perhehuoneita All Inclusivella. Kokolattiamatto, puhelin ja satelliitti-tv. Pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.
Soveltuu enintään: 4–5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita All Inclusivella. Kokolattiamatto, puhelin, pieni jääkaappi ja satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.