1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella. Osassa huoneita kokolattiamatto. Saatavilla myös remontoituja kahden hengen huoneita, jotka ovat tilavampia. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone aamiaisella

Kahden hengen huoneita kahdella vuotella ja lisävuodemahdollisuudella. Osassa huoneita kokolattiamatto. Saatavilla myös remontoituja kahden hengen huoneita, jotka ovat tilavampia. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita kolmella vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella. Kokolattiamatto. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Nopeampi yhteys lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv ja jääkaappi. Osassa huoneita kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.