Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella. Osassa huoneita kokolattiamatto. Saatavilla myös remontoituja kahden hengen huoneita, jotka ovat tilavampia. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone aamiaisella

Kahden hengen huoneita kahdella vuotella ja lisävuodemahdollisuudella. Osassa huoneita kokolattiamatto. Saatavilla myös remontoituja kahden hengen huoneita, jotka ovat tilavampia. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita kolmella vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella. Kokolattiamatto. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Nopeampi yhteys lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv ja jääkaappi. Osassa huoneita kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.