Kokemuksia Dunav -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,3 10:stä Perustuu 214 arvioon
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
7,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Palvelu
 
7,0 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


5 10:stä

+
Keskeinen sijainti.
-
All inclusive matkalaisille pullovettä huoneeseen,tai mahdollisuus hakea esim.alakerran baarista.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


6 10:stä

+
Siivooja todella mukava. Ravintolassa tummaihoinen tyttö oli ainoa joka hymyili ja otti kontaktia asiakkaisiin.
-
Vaikka kausi on pitkä ja väsyttävä asiakas tuo kuitenkin sen voin leivän päälle. Hymy ei maksa mitään. Tosin se koskee lähes kaikkia puoteja Bulgariassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


8 10:stä

+
Hyvä ruoka, juomat ja henkilökunta palvelualttiita.
-
Lounas ja päivällinen voisivat alkaa tuntia myöhemmin.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Lähellä rantaa ja lyhyt matka kauppoihin hotellin uima-allas oli mielestäni hyvä ja siellä oli riittävästi aurinkotuoleja sekä aika hiljainen hotelli kukaan ei pitänyt mölyä ja kovaa ääntä plussaa oli myös että huoneessa oli kylmäilmakone
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-10


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-10


5 10:stä

+
Huone oli hyvä, ja kiva nukkumaan. Kahvi oli hyvää ja ihan kiva aamupala, kahvi ja hedelmät. Siisteys huoneessa hyvä, lukuunottamatta hajua wcssä. Siivoojat kivoja vaikka ei puhuneet englantia
-
Televisio kanavat, ei näkynyt kuin muutama piirretty ja joitakin hassuja ohjelmia. Netti ei toiminut juurikaan. Ruoat eivät olleet 4 tähden hotellin ruokia ja vegaanille sekä kalaruoat erittäin niukat. Ruoat oli viileitä. Joka päivä melko sama ruoka. Hotelli henkilö kunta olivat töykeitä, välillä erittäin töykeitä. Meillä oli all inclusive johon olisi sisältynyt esim buffa altaalla, mutta ensimmäisen kerran he eivät suostuneet tekemään pizzaa ollenkaan, vaikka toiset hakivat vierestä. Huono englannin kielen taito suurimmalla osalla. Mikä ikävintä, jouduttiin maksamaan viimeisen päivän huoneen maksu klo18 asti, toisessa hotellissa ei tarvinnut, vaikka tulivat Apollo matkojen kautta, tiara beachillä. Enemmän toimintaa hotellilla voisi olla hyvä. Ystävämme palautti avaimensa, jonka jälkeen se oli mennyt heiltä hukkaan. Henkilökunta tuli 5 kertaa sanomaan että palauttakaa avaimet, niin huoneen ovelle 3x, myös lapun kanssa, soittamalla jne. Ja tästä Rumbasta jouduttiin maksamaan vaikka avain oli heillä. Olen kiitollinen matkasta, mutta Dunav hotelliin en mene enää, vaikka tämä oli ensimmäinen ulkomaan matkani. Ikävää, mutta näin siellä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-10


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dunav -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

238 arvostelua
Erinomainen
 
56
Erittäin hyvä
 
100
Hyvä
 
41
Ei kovin hyvä
 
20
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

10.6.2019

Kirjoittanut SatuP159

Alkukauden pipahdus

Piipahdimme viikon reissun heti kauden kärkeen. Hotelli oli siisti ja henkilökunta ystävälistä. Juuri avatun kauden kankeus kuitenin vielä näkyi, esim. all inclusive palvelut eivät vielä pyörineet ihan kokonaisuudessaa. Pakettiin kuuluva ruoka oli kohtuullisen hyvää, valikoimaltaan suppea mutta vaihtelua oli päivttäin. Astiat kerättiin kovin nopeasti ruokailijan edestä, kerranjäi keitto syömättä kun lautanen jo ietiin :-) Parvekkeet kovin kapeita. Hotelilla on vhänlaisesti omia ohjelmapalveluita mutta lähialueelta löytyy kyllä jokaisen tarpeeseen. Uusi ja valikoimaltaan hyvä supermarket on ihan vieressä. Alkukaudeta johtuen tunnelma oli hyvin leppoisa ja kiireetön mutta selkeästi vilkaampaan jaksoon siellä jo varauduttiin.

 
29.11.2018

Kirjoittanut 683petteril Vaasa, Suomi

Toimiva all iclusive -loma!

Vietimme viikon tässä hotellissa elokuussa 2018. Hotelli täytti odotuksemme oikein hyvin. Huone sopivan kokoinen kahdelle hengelle, sängyt kohtalaiset, huoneessa pieni jääkaappi. Parveke olisi voinut olla isompi, mutta 2 henkeä sinne mahtui hyvin. Maisemia ei juuri tästä huoneesta ollut. Käytävältä äänet kuuluivat huoneeseen hyvin, joten herkkäunisia varmasti häiritsee. Hotellin sijainti oli aivan hyvä, ympäristössä kauppoja ja ravintoloita lähietäisyydellä. Pääkadulle jonkin verran käveltävää, mutta kävelymatkan päässä. Siivous viikon aikana aika yksinkertaista ja pikaista, tasokkaampaa olisi voinut olla. Pyyhkeet vaihdettiin aina kun ne jätti lattialle. Ruoka ja juoma yllätti omat odotukset. Olimme ajatelleet, että käydään ulkonakin syömässä joskus, mutta ei kyllä juuri tarvinnut ruokaan käyttää rahaa, kun hotellilla tuli syötyä. Meidän mielestä ruoka oli monipuolista ja hyvää useimmiten. Toki jos olisi kauemman kuin viikon ollut, niin olisi voinut kyllästyttää. Juomaa oli tarjolla all inclusive -asiakkaille 22 asti illalla. Vesiautomaatista alakerrasta sai vettä ympäri vuorokauden. Uima-allasalue oli hotellin kokoon nähden pieni ja monesti aurinkotuolit varattuja pyyhkeillä jo varhain aamusta. Hotellin henkilökunta oli bulgarialaiseen tyyliin aika hapanta ja ilmeetöntä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Luulisi heitäkin asiakaspalvelu kiinnostavan kun turismilla tehdään iso bisnes, mutta valitettavasti ei. Kokonaisuudessaan oikein toimiva paketti ja voisin tulla uudestaankin.

 
13.6.2018

Kirjoittanut iletzu85 Muurame, Suomi

Oikein toimiva paketti

Äkkilähtö Bulgariaan, hotelliksi valikoitui Hotel Dunav. All Inclusive -paketti oli erittäin toimiva. Aamupala, lounas ja päivällinen ei kertaakaan jättänyt nälkää, vaan ruokaa oli monipuolisesti ja riittävästi. Jälkiruokaa oli niin ikään laidasta laitaan aina kakuista hedelmiin ja kiisseleihin. Lisäksi välipalaksi oli tarjolla pizzaa ja jäätelöä. Juomapuoli oli kohtuullinen, mitä nyt ilmaisjuomiksi oli tarjolla käytännössä olutta, viiniä ja väkeviä - niitä välttävälle oli otettava maksullisia mietoja. Perushuone oli todellakin perushuone. Tämä ei tosin ole mikään miinus, vaan huone toimi majoituksena mainiosti. Huoneessa oli ilmastointi, parveke ja riittävä pesuhuone. Ainoa miinus, joka pisti silmään, oli englantia taitamattomat siivoojat, jotka tunkivat sisälle, vaikka ovessa oli "Do not disturb" -lappu. Jos heidät käännytti ovelta sisällä ollessa, kävivät sitten uudestaan, kun poistuin huoneesta. Itse työnjäljestä ei moitittavaa, tipit ansaitsivat. Meteliä ulkoa kuului hieman, mutta kuuluu jo pelkästään Sunny Beachin luonteeseen. Muutama hotelli välittömässä läheisyydessä, sekä viereinen hieman katua isompi tie toivat pientä elämää, mutta perusunista matkailijaa ei itse meteli herättänyt kertaakaan. Henkilökunnan englannin kielen taito oli välttävää, mutta pääosin asiat saatiin hoidettua. Aulabaarin henkilöt ja ravintolan nuorimmat työntekijät osasivat jonkun verran englantia, vanhemmat jaksoivat sitkeästi puhua bulgariaa. Kauppa aivan etupihan laidalla, josta sai ostettua kaikki ylimääräinen tarvittava - vesi, välipalaa huoneeseen, myös alkoholia miedoista väkeviin. Rannalle muutama sata metriä ja pystyi luovimaan helposti myös ravintoloiden sisäänheittäjiä vältellen. Huonekuvauksessa oli maininta langattomasta verkosta, mutta toimivuus oli vajavainen. Yleisissä tiloissa netti toimi vaihtelevasti, mutta pääosin toimi kohtuullisen hyvin. Paljon jää varmasti kertomatta, mutta pääosin lähes täydellinen budjettimatkailijan hotelli.

 
30.8.2017

Kirjoittanut Sini310 Pohjois-Savo, Suomi

Lähes täydellinen loma!

Viikon verran aurinkoa hotellin uima-altaalla ja läheisellä hiekkarannalla, monipuolista ruokaa ja drinkkejä sekä hierontaa. Voiko lomaltaan muuta odottaa? Todella siisti hotelli, jossa oli mm. oma puutarhuri ja vartija. All inclusive-ruoka oli monipuolista ja sitä oli jatkuvasti tarjolla. Illallisella istumapaikkoja oli ravintolassa liian vähän, osa vieraista jäi ruuhka-aikaan pöytiin mm. pelaamaan korttia... Allasbaarista sai monenlaisia juomia ja drinkkejä, tarjolla oli myös jäätelöä ja pitsaa. Osa henkilökunnasta oli oikein ystävällistä, osa suoritti tehtävänsä ilmeettömästi ja tehokkaasti. Vastaanotossa lapsiperheet otettiin yöllä jonon ohi, pisteet siitä! Hotellihuoneessa oli kaikki tarvittava, wc/pesuhuone hiljattain uusittu ja juomat pysyivät kylminä jääkaapissa. Huoneeseen kuului monenlaisia ääniä käytävältä, viereisistä huoneista ja ulkoa. Ehkä parasta lomassa oli hieronta hotellin uima-altaalla. Kiropraktikko Petar on todella ammattitaitoinen ja mukava. Suosittelen lämpimästi! Menen mielelläni tähän hotelliin uudestaankin. Se sopii mielestäni sekä yksin, kaksin tai perheen kanssa matkustaville.

 
16.9.2019

Kirjoittanut miroslawap2019 Bulgaria

Good place

Friendly atmosphere. Nice view. Good rooms and food. I like it. The price is very good. I recomended. Defetely will go back. Very pecefull and harmony, good internet and entertaiment. Hosts are very polite