Dunav

  • Lähellä hiekkarantaa
  • Perheiden suosima

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Dunavin vehreä ympäristö on koko perheen mieleen, ja lapset saavat telmiä hotellin leikkipaikalla. Jos valitset All Inclusive loman, voit keskittyä nauttimaan lomasta ja lomabudjettikin pysyy hallussa. Ja lomaliikuntaa kaipaavia varten on hotellilla pieni kuntosali.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita aamiaisella 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 3–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Keskeinen sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 237 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Dunav sijaitsee Sunny Beachin eteläosassa. Lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Viihtyisä, vehreä allasalue, jonka uima-altaassa on oma osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari tarjoilee pientä purtavaa.

Buffetravintola ja aulabaari. Leikkipaikka, lisämaksullinen biljardi. Pieni kuntosali, sauna sekä hierontaa lisämaksusta. Kuntosali maksuton All Inclusive-vieraille. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Valuutanvaihtoa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Noin 1,2 kilometriä Flower street -ostoskadulle. Lähellä on hieno Sunny Beachin ranta. Läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voidaan kokea häiritseviksi. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive. Osaan kahden hengen huoneita sisältyy vain aamiainen.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00
  • Lounaspöytä, klo 12.00–14.00
  • Päivällispöytä, klo 18.00–20.00
  • Snacks, jäätelöä ja keksejä, 10.00–16.00
  • Kahvi, tee ja kaakao. Paikallisia juomia, olutta, viiniä ja virvokkeita klo 10.00–22.00
  • Maksuton kuntosali

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.