1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Selena Beach

Selena Beach sopii sinulle, joka etsit pienempää hotellia. Täällä voit rentoutua vehreässä ympäristössä sijaitsevalla allasalueella tai Harmitan rannalla, jonne on vain lyhyt kävelymatka. Illalla puutarhassa järjestetään barbeque -illallinen tähtien alla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Yksiö 2 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 99 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Selena Beach sijaitsee hyvällä paikalla pitkälle levittäytyneen Harmitan rannan kupeessa Sozopolissa. Täällä on allasalue omalla osiolla lapsille, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellin ravintolassa Moderato tarjoillaan paikallisia annoksia ja voit valita istutko sisätiloissa vai kukkien ympäröimässä puutarhassa. Iltaisin tarjoillaan myös barbeque -illallinen.

Vastaanotto, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Maksuton pöytätennis. Jacuzzi ja sauna lisämaksusta. Lähimpään supermarketiin vain noin 100 metriä. Hotelli sijaitsee lähellä hiekkarantaa Budjakassa, joka on alue uuden ja vanhan Sozopolin välillä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito.

Puolihoito sisältää aamiaisen (klo 8.00-10.00) ja illallisen (klo 19.00-21.00).