1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Eri kokoisia kaksioita. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone sekä minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton ilmastointi ja mahdollisuus internet -yhteyteen kaapelilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 56-89 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4, joista 1 lapsi.

Kolmio

Vaihtelevan kokoisia kolmioita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja keittiö. Keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja mahdollisuus internet -yhteyteen kaapelilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 82-165 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle/4-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Yksiö

Eri kokoisia yksiöitä, jotka koostuvat makuuhuoneosasta ja olohuoneosasta yhdistetyllä minikeittiöllä. Keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton ilmastointi ja mahdollisuus internet -yhteyteen kaapelilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 39-56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.