Huoneet

Kahden hengen huone

Modernisti sisustettuja kahden hengen huoneita. Tv ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Modernisti sisustettuja kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio

Moderneja ja tilavia kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa sekä puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 100 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 1 lapsi/4-6 hengelle , joista 2 lapsia.

Perhehuone

Hienoja ja moderneja perhehuoneita makuuhuoneella ja olohuoneella. Tv niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa sekä puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Pienehkö yksiö

Modernisti sisustettuja yksiöitä parivuoteella. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvin ja teen keittiomahdollisuus. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 7 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-yksiö, 2 normaalia vuodetta

Moderneja ja tilavia superior-yksiöitä parivuoteella. Minikeittiö, jossa jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.