1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Paradiso

  • Lähellä rantaa
  • Kävelymatka Sunny Beachille

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Paradisossa on viihtyisä allasalue merinäköalalla. Loman aikana voit tutustua charmikkaaseen Nessebariin mukulakivikatuineen tai eloisaan Sunny Beachiin leveine rantoineen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Pienehkö yksiö 1-2 hengelle. Superior-yksiö 2 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle/2-4 hengelle joista 2 lasta. Kolmio 4-6 hengelle, joista 1 lapsi/4-6 hengelle , joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 29 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä Paradiso sijaitsee upealla paikalla rannalla Nessebarin pohjoispuolella. Hotellissa on mukava allasalue, jossa on altaan lisäksi allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Ravintola, joka tarjoilee ruokaa niin buffetista kuin à la carte -listalta. Täältä on myös upea näkymä merelle. Maksuton suuri kuntosali uusilla laitteilla. Maksuton wifi koko hotellialueella. Kauppa. Aula. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Rannalle on noin 50 metriä.

Ateriat

Kahden hengen huone ja perhehuone: Aamiainen. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta. Puolihoito lisämaksusta.