Kokemuksia Sejko -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 253 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Mervi,
Pirkkala

+
Hyvä sijainti
-
Hotellilla voisi olla vaikka kerran viikossa jotakin ohjelmaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


8 10:stä

Ari,
Turku

+
-
Käsisuihkut kylpyhuoneisiin. Taas kerran oltiin -1kerroksessa. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä, vähempikin riittäisi. Kylppärin viemärit taisivat.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

Jetta,
Lahti

+
Hyvä sijainti kivalla rannalla, riittävästi aurinkotuoleja, siistiä, siivous ja puhtaat pyyhkeet päivittäin, hyvä sänky ja meillä iso parveke merinäköalalla.
-
Aamiaisella usein useampi tarjoiluastia tyhjänä ja ruokailuvälineet loppu, mutta toki kaikkea tuli sitten yksi kerrallaan lisää ja sai kyllä riittävästi syödäkseen kaikkina aamuina. Tavallista teetä ei ollut tarjolla lainkaan, mutta ei sitä ollut missään muuallakaan saatavilla Sarandassa. Onneksi kuitenkin kuumaa vettä sai pyytämällä ja omat teepussit mukana. Peittona pelkkä kahden hengen lakana, joka oli vähän liian vähän kunnolliseen ja henkilökohtaiseen peittoon tottuneelle. Hotellin viereisestä ravintolasta raikaava musiikki saattoi häiritä joitain asukkaita ja varsinkin siellä puolella asuvia, mutta meidän hotellin keskellä sijainneeseen huoneeseen eivät äänet kantautuneet sisälle.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

Markku,
Sonkajärvi

+
Hyvä sijainti
-
Hotellin baarissa soitettiin myöhään yöhön kovalla volyymilla musiikkia. Vaikka kerroimme siitä, niin muutosta ei tullut. Jouduimme vaihtamaan huonetta.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

Mari,
Siilinjärvi

+
Siisteys, aamiaisen tasokkuus, sijainti, ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-26


8 10:stä

,

+
Uudehko ja siisti hotelli. Henkilökunta aivan mukavaa! Varsinkin päivällä töissä olleet naishenkilöt, jotka osasivat puhua englantia.
-
Aamupalassa parantamisen varaa. Hotellin ravintolan ruuat aivan hyviä, mutta ei erityisiä. Viereisen baarin musiikki kuului kovalla yöhön asti, asiasta piti toistuvasti käydä valittamassa. Yhden jälkeen musiikkia saatettiin pienentää. Hotelli sopii sellaisille, jotka eivät välitä nukkua yöllä.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-19


9 10:stä

Sami,
Lohja

+
Perhejohtoinen hotelli, jossa asiakas otettiin huomioon mahtavasti! Henkilökunta hymyili ja tervehti aina ja auttoi koko ajan asiakasta, missä tämä apua pyysikin, Tänne tullaan varmasti uudestaan!
-
Ei oikeastaan parannusehdotuksia ellei sitten vedenkeitin olisi kiva huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


8 10:stä

Tarja,
Kotka

+
Ranta lähellä
-
Ilmastointia ei pystynyt itse säätämään

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


7 10:stä

T,
Kirkkonummi

+
Hyvät, tilavat huoneet isolla parvekkeella, josta merinäköala. (Nämä huoneet lisämaksusta) Oma meren ranta.
-
Aamusta yömyöhään pauhaava musiikki häiritsi rentoa lomailua.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


7 10:stä

,

+
Siivous hyvä,päivittäin.
-
Suihkussa: kun meni suihkuun ja peseytyi (vaikka kuinka varovasti)vesi lensi pitkin lattioita,koska mitään sermiä/verhoa ei ollut wc-pytyn suuntaan,josta mentiin suihkuun. Myöskin suihkun ns.reuna oli liian matala.Ei ollut lastaa jolla pyyhkiä lattia kuivaksi.Vesi ei kuivunut lattialta pois tuntikausiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sejko -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

20% matkustajista suositttelee

53 arvostelua
Erinomainen
 
11
Erittäin hyvä
 
24
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

20.6.2019

Kirjoittanut JoonasJ47

Ihan hyvä hotelli

Perus siisti hotelli. Hyvän kokoinen parveke merelle päin. Ranta baarissa soi musiikki ja terassi hotellin kyljessä, mutta ei itseä häirinneet. Rannassa mukavasti tuoleja. Baarin työntekijät eivät olleet parhaasta päästä. Sijainti hyvä. Aamupala keskiverto, nälkä lähtee.

 
17.6.2019

Kirjoittanut Jukkis1975

Ok mutta ei rauhallinen

Siisti hotelli varsinkin jos parvekkeet merelle. Aamupala hyvä , mutta ei voi syödä kuin viikon koska mikään ei muutu ja aika yksinkertainen kattaus. Parasta on ranta jossa mukavasti aurinkotuoleja, mutta et välttämättä saa paikkaa koska paikallisten suosioissa. Eli aamulla oltava nopea. Jos tykkäät disko musiikista joka alkaa aamulla rannasta ja jauhaa yöhön asti, niin paikka on sinun. Hotellin yhteydessä vielä yökerho ja jokainen päättelee omansa. Eli jos haluat nukkua rauhassa, ohita tämä.

 
30.7.2019

Kirjoittanut Romelda T Tirana, Albania

Very comfortable

Very near to the city center, the beach is also nearby. Friendly staff and clean rooms. Cosy place around and many helpful facilities. The only thing they have to improve is breakfast. I recommend for business and family vacations

 
29.5.2019

Kirjoittanut MalinAntionette Malmö, Ruotsi

Cozy hotel with nice staff

Went for a charter with my best friend and we chose this hotel. It was very close to the city and a great location to the beach. The staff was very friendly and helpful and the breakfast buffet was a nice variety.

 
18.8.2018

Kirjoittanut Fumbletumble Kristiansund, Norja

Nice hotel, but loud music

Hotel decor very nice. Staff at reception excellent. Breakfast nice. Food at restaurant was boring, also would like a menu with drink options. Beach was nice, remember to bring bathing shoes, as it is rocky and slippery. You also have to wake up early to go and put towels on your sunbed if you like to choose where to lie. Very loud music from beachbar (choose sunbeds far from the bar). There were also alot of loud music from several beachbars/lounges at evening/night. Too loud for us at some points. Very nice sea view and a short distance to city center.