1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kaonia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Iiris,
Vantaa

+
Hyvällä paikalla.siisti kaikki toimi!
-
Pientä syötävää myös päivällä!

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


9 10:stä

Pertti,
Sipoo

+
Hyvä sijainti, hiljainen ja ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


8 10:stä

Johanna,
Liperi

+
Sijainti, aamupala
-
Parivuoteet!!!

Vahvistettu asiakas: 2018-08-06


9 10:stä

Joni,
Hollola

+
Hyvä sijainti. Hyvä henkilökunta. Hyvä aamupala. Siistit huoneet.
-
Wifi voisi toimia paremmin. Joku voisi kaivata uima-allasta mutta meille riitti meri hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-06


9 10:stä

Ari,
Rovaniemi

+
Sijainti, Ystävällinen henkilökunta, Hinta/laatu,
-
Työmaa saisi valmistua (laajennus?)

Vahvistettu asiakas: 2018-08-06


9 10:stä

TIMO,
Oulu

+
Sijainti Ystävällinen palvelu Siisteys
-
Tv kuva paremmaksi

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


8 10:stä

Erja,
Nokia

+
Keskeinen sijainti lähellä rantaa.
-
Hotellin baarivalikoimassa toivomisen varaa. Hotellin baarin hinnat selkeästi näkyviin, nyt hinnat samasta juomasta vaihteli koko ajan. Hotellista olisi mahdollisuus saada syömistä/iltapalaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-25


9 10:stä

Kirsi,
-

+
Palveleva ja ystävällinen henkilökunta. Hyvä aamiainen, mikään ei loppunut. Sijainti eriomainen. Siistit huoneet ja huoneen ilmastointi toimii hyvin yli 30 asteen helleilmoilla.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Aino,
Vantaa

+
Hotellin vastaanottovirkailijat olivat hyvin ystävällisiä ja antoivat hyviä vinkkejä. He osasivat hyvin englantia. Aamiainen oli hyvä.
-
Jos suinkin mahdollista savuttomat huoneet voisivat olla vierekkäin. Nyt naapuriparvekkeella tupakoitiin mikä karkoitti meidät silloin sisään huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-04


10 10:stä

Raija ,
Tervakoski

+
Kokonaisuus oli täysi 10. Ansaitsisi ainakin puoli tähteä lisää hotelliluokitukseen.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-28


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kaonia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

106 arvostelua
Erinomainen
 
31
Erittäin hyvä
 
64
Hyvä
 
8
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

9.7.2018

Kirjoittanut LeaM1415

Hyvä hotelli, hyvä sijainti

Siisti hotelli, jossa palvelu pelasi. Ystävällinen henkilökunta. Satama lähellä, ranta lähellä, keskusta lähellä. Illalla rantaraitilta kantautui musiikkia ja minareetin kutsut herättivät yölläkin, mutta muutoin rauhallista.

 
9.8.2017

Kirjoittanut Timo T Joensuu, Suomi

Rauhallinen hotelli vilkkaan rantakadun varrella

Heinäkuussa 2017 2. viikkoa tässä hotellissa. Erittäin siisti hotelli. Aamupala monipuolinen ja tuotteet tuoreita ja laadukkaita. Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä, halusivat jutella, mutta eivät ole yli-innokkaita.Hotelli sijaitsee vilkkaan rantakadun varrella, mutta huoneisiin ei kuulu mitään kadulta. Meillä oli huone ykköskerroksessa,merinäkymällä. Kannattaa ottaa merinäkymä ehdottomasti, koska muuten saat katella hotellin takapihalla olevaa yleistä parkkipaikkaa, minne on koko ajan kova liikenne! Huoneet siivottiin joka päivä. Lämmintä vettä tuli myös koko ajan ja esim. meidän huoneen nro 15 kylppäri oli joku aika sitten remontoitu. Ilmastointi toimi hyvin koko ajan. Hotellin sijainti erinomainen. Molempiin suuntiin löytyy ruokapaikkoja joka makuun. Suosittelen tätä hotellia. Hinta ja laatu kohtaa hyvin.

 
6.6.2017

Kirjoittanut 596kirsti Turku, Finland

Siisti hotelli, erittäin hyvä sijainti rantakadulla

Huoneemme (39) oli pihan puolella, kuten olimme varanneetkin. Hyvä ratkaisu, koska näin huone pysyi vähän viileämpänä jopa ilman ilmastointilaitteen käyttöä. Siisti, ilmeisesti juuri remontoitu. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttavaista; minulle jopa tilattiin (hyvää ja pehmeää) gluteenitonta leipää Korfusta, koska Sarandassa ei kuulemma ole. Ainoa miinuksen arvoinen asia oli äänieristyksen puute. Niin ulkoa kuin kaikuvasta rappukäytävästäkin (varsinkin) kuului turhan hyvin. Aamiainen hyvä ja riittävä. Koska lähtö Korfulle oli klo 5 aamulla, saimme runsaat aamiaispussit mukaamme. Hedelmää, mehua, leipää, juustoa, kinkkua leivälle, marmeladia, levitejuustoa, voita, makkara, keitetty muna, vesipullo sekä veitsi ja haarukka. Keliakiani tuossakin hyvin huomioitu.

 
25.9.2018

Kirjoittanut Tabitha56 Oslo

Noe week with charter tour

The hotel is very good. Big rooms. Comfortable beds. Nice showers. Fridge in the room, but that was a joke. They didn’t get cold. Just lunkwarm and they weren’t supposed to be cold, the manager said. Maybe because they then get to sell more beer, wine and soft drinks. The fridge is also making quite a lot of noise. The breakfast was fine. Just boring with the same 7 days a week. The buildings are very close to each other, so it’s no privacy on the terrace. And I felt I almost was on holiday with my neighbors when I sat there.

 
24.9.2018

Kirjoittanut Hegeca Oslo, Norja

Great hotel, great location

I stayed at Kaonia hotel for two weeks in august. 50m from the public beach, and the location is good (and quiet). Nice rooms: nice bathroom (and new towels every day), the bed is okay, mini fridge, hair dryer etc. The staff are nice and always helpful! The wifi is okay, but sometimes it doesnt work (when everyone are logged on). I would def recommend it!