1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Prestige Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Elina,
Oulu

+
Hyvänkokoiset uima-altaat (suolainen ja perus) sekä sijainti meren rannalla. Mahdollistaa todellisen rantaloman, jos se on päätarkoitus. Hotellialue laaja ja huoneet todella siistit. Ilmastointi erittäin hyvä.
-
Henkilökunnan palvelutasossa parantamisen varaa. Allaspyyhkeet kortilla. Hotellialueen aktiviteetit puuttuivat kokonaan. Julkinen liikenne surkea ja auton vuokrausta ei suositeltu. Retket kalliita, ei suomenkielistä opastusta. Lähtöaamun aamupalapaketti jäi saamatta, kun hotelli ei ollut sitä "muistanut" valmistaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


7 10:stä

Päivi,
Helsinki

+
Siivoojat, ranta
-
Se mitä luvataan, myös toteutetaan. Ei saatu aamupalaa viimeisenä aamuna lupauksista huolimatta ja kuului matkan hintaan. Maustetelineet joka pöytään.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


9 10:stä

Jarmo,
Helsinki

+
Tilava ja siisti huone. Hyvin säilytystilaa. Ilmastointi toimiva.
-
Uima-altaan baarissa ruuhka-aikaan todella hidasta. Pizzoissa kesti yli tunnin, vaikka hitaudesta etukäteen varoitettiinkin ("luvattiin" 30 minuutissa).

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


6 10:stä

Matti,
Heinola

+
Hyvä sijainti, puitteet meren rannalla.
-
Jos luvataan pyyhkeitä altaalle , niitä on oltava kaikille riittävästi. Jos luvataan retkelle aamiaispaketti, se on oltava sovitusti sovittuna aikana. Jäimme lähtöaamuna täysin ilman aamiaista. Sitä ei ollut, vaikka luvattiin. Kylpyhuoneessa oli vesivahinko. Vedet meni käytävälle ja huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


10 10:stä

Arto,
Kokkola

+
Hyvä sijainti merenrannalla, maukas ja runsas aamupala, tilava aamupalahuone terasseineen, siisti ja siisteydestä huolehti iso joukko työntekijöitä, vartioitu, isot tilavat huoneet ja sänky, hyvä suihku- ja wc-tila.
-
Hotellin vastaanotossa luvatiin meille ystävällisesti ja iloisesti aamupalapussit mukaa, kun lähtömme oli niin aikaisin, että aamupalaa ei ollut vielä tarjolla. Virkailija jopa esitteli pussin sisällön, josko se meille sopisi. No, kun aamulla pussejamme menimme hakemaan, niin sanottiin, että niitä ei olekaan, jotta on ollut joku ongelma, jonka takia niitä ei saada. Tosi kurjaa oli, sillä emme olleet huoneisiimme varanneet mitää, koska luotimme siihen, että saamme meille luvatun aamupalapaketin. :(

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


9 10:stä

Piia,
kuopio

+
hyvä allasalue, vehreä hotellin alue, hyvä meren ranta. Uiville lapsille mainio.
-
opasteet, vastaanoton info/kielitaito. Taksien saatavuus hotellille. Lähtöaamun aamupala ei tullutkaan vaikka oli tilattu (miksi jokaisen piti erikseen tilata, eikö tämä olisi ollut oppaan/matkanjärjestäjän tehtävä?)

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


9 10:stä

,
Espoo

+
Erittäin siisti ja viihtyisä hotelli. Ystävällinen henkilökunta. Hienohiekkainen pohja meressä, hyvät uima-altaat.
-
Buffet-ruoat aivan liian lämpimässä, erittäin riskialtista! Kunnolliset kylmäsäilytykset ruuille aivan ehdoton kehityskohde! Ei uskaltanut noutopöytää kokeilla kuin aamupalalla. Palveluun myös kiinnitettävä huomiota, ajoittain erittäin hidasta ja tehotonta. Jotain aktiviteettia hotellille ehkä kaipaisi. Esim. vesijumppaa? Sup-lautojen vuokrausta? Musiikki altaalla oli useimmiten aika levotonta js suhteellisen kovaäänistä, volyymia vähän pienemmälle ja vähän rauhallisempaa...

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


8 10:stä

,
Helsinki

+
Siisteys, kiva ranta ja kaunis uima-allasalue
-
- Hotellihuoneen puhelimen viereen reseptionin puhelinnumero - Meillä oli huoneen ilmastoinnin ja valaistuksen kanssa ongelmia, emme saaneet hotellin puolelta apua niihin - Allaspyyhkeet saimme vasta 3 pv saapumisesta, reseptionista ei hoidettu asiaa eteenpäin eikä otettu kantaa mihinkään - Aamiaisravintolassa päällepäsmäröi vanhempi rouva, joka loi huonoa ilmapiiriä ja jopa pelkoa tarjoilijoihin. Sama rouva myös kuvasi meitä asiakkaita kännykkäkameralla kysymättä lupaa - Lähtöaamuna emme saaneet aamiaisboxia lupauksista huolimatta

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


9 10:stä

Jenni,
Helsinki

+
Miellyttävä ja siisti yleisilme. Erityisesti hotellin ulkotilat ilahduttivat.
-
Syrjäisen sijainnin vuoksi olisi ollut kiva, jos hotellilla olisi tarjota jonkinlaista iltatoimintaa. Aamupala oli ihan ok, mutta pieni vaihtelu olisi ehkä ollut paikallaan. Palvelu oli ystävällistä, mutta ruokasalin puolella arvokkaan oloinen rouva (johtaja, emäntä?), vaikutti luovan henkilökuntaan pelonilmapiiriä tiukalla otteellaan. Olisi ollut mukavampi ruokailla niin, että henkilökunnalla olisi ollut iloisen rento meininki.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


9 10:stä

Minna,
Kerava

+
Altailla tilaa. Aamiasajan munakkaan paistaja tyttö . Siisti hotelli.
-
Aamiainen aivan surkea. Porukkaa (henkilökuntaa ) sali täynnä mutta itse piti pöydät siivota. Palvelu ala-arvoista koko hotellin aluella lukuunottamatta munakas- tyttöä aamiaisella.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-15


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Prestige Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

54 arvostelua
Erinomainen
 
25
Erittäin hyvä
 
13
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
5
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

20.5.2019

Kirjoittanut Eija v

Ystävällinen henkilökunta

Ruoka oli yksipuolinen, aamupala heikkoa.Vaihteluvuutta olisi kaivattu sekä tuoreita hedelmiä. Kahvi tuli automaatista.Hotellissa ei mitään tekemistä, ei ainakaan lasten paikka. Allas osasto ihan jees , siisti hotelli muuten. Kissan pissa haisi vanhanpuoleisissa rakennuksissa .

 
1.6.2018

Kirjoittanut Eija58 Lahti, Suomi

Upea hotelli

Hotelli ylitti odotukset kuten koko Albanian matka. Huoneet olivat isot, etenkin jos oli kahden huoneen majoitus. Toinen oli pukeutusmishuone ja toinen makuuhuone. Aamupala oli monipuolinen ja riittävä. Puolihoitoon kuuluva illallinen oli hyvä ja monipuolinen kunhan olimme huomauttaneet että menuvaihtoehdot tulisi vaihtua päivittäin. Hiukan ehkä oli henkilökunnalla tottumattomuutta mutta sekin korjaantuu kunhan turismi tulee tutuksi. Huoneiden luovutus oli klo 11, mutta kaikille järjestyi pieni huone päivän ajaksi joten viimeinenkin päivä tuntui oikeasti lomalta. Rohkeasti vaan respaan kysymään huonetta. Voidaan suositella hotellia lämpimästi

 
30.5.2018

Kirjoittanut SirpaK126

Mahtavaa!

Ihana hotelli. Tänne tullaan uudelleen. Aamiainen hyvä ja runsas. Henkilökunta tosi ystävällistä. Wifi toimii hyvin. Lapsi perheille ihanteellinen. Altaat ja ranta mahtavat. Hyvä ja edullinen lomapaikka. Apollomatkoilla suorat lennot Albaniaan. Suosittelen.

 
3.7.2019

Kirjoittanut aaannniiii

Exellent

Is one of the best resorts in Albania. Perfect place to spend the weekend. Thstaff and the service is perfect. The pool is so beautiful and clean. Also the menu and the food is so good. A must go place

 
27.5.2019

Kirjoittanut NiiinafFi

Classy hotel, slow stuff

A clean, classy hotel. Stuff is welcoming and nice, but slow. For example, it took half an hour to get a check in the restaurant, even there was only couple of customers. I was also bothered by constant smoke of cigarettes. Please, make some areas or tables outside non-smoking.