1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Splendor

  • Yksityinen ranta ja viihtyisä allasalue
  • Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot
  • Kävelymatka Dhermin keskustaan

Hotelli Splendor on viihtyisä hotelli Dhermissä, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä merta. Hotellilla on yksityinen ranta ja ravintola. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla ja rannalla. Hotellin ruokia valmistetaan paikallisista raaka-aineista ja sesonkituotteista. Dhermin keskusta on kävelymatkan päässä, ja löydät sieltä useita ravintoloita ja yöelämää.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 1 arvioon
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta, sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 126 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Splendor sijaitsee Dhermissä vehreässä ympäristössä. Hotellialueella on oliivi-, banaani-, mandariini- ja limepuita. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja kivenheiton päässä olevalla yksityisellä rannalla. Kaksi ravintolaa, joista toinen hotellin alueella ja toinen rannalla. Aamiaisen ja päivällisen voi nauttia kummassakin. Illallinen tarjoillaan á la carte -listalta, ja ruoassa on keskitytty kauden raaka-aineisiin, lähiruokaan sekä kala- ja äyriäisannoksiin. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali. Pankkiautomaatti noin 2 kilometrin päässä. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 2 kilometriä Dhermin keskustaan, jossa useita ravintoloita ja baareja sekä yöelämää.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito sisältäen juoman lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy lasi viiniä, pullo olutta tai alkoholiton juoma, sekä pullo vettä.