Aktiivilomat

Apollomatkojen aktiivilomat

Apollomatkat on aktiivilomien ykkönen!

Lataa akkuja auringolla ja hyvällä ololla – Apollomatkoilta löydät erinomaisen valikoiman aktiivilomia ja treenihotelleja, sopiva vaihtoehto löytyy niin sunnuntaikävelijälle kuin aktiivitreenajallekin. Apollo Mondo Family ja Apollo Mondo Selected ovat erinomaisia vaihtoehtoja silloin, kun haluat yhdistää liikuntaa rantalomaasi. Hotelleissa järjestetään myös erilaisia teemaviikkoja, ryhmäliikuntatunteja ja paljon muuta.

Liiku lomalla!

TräningsresorSuomen paras tarjonta treenihotelleja

TräningsresorVaihtoehtoja sekä aktiiviurheilijoille että kuntoilijoille

TräningsresorNauti liikunnasta auringossa


Apollo Sports hotellit

Apollo Sports -valikoimasta löydät parhaat treenihotellimme. Loma näissä hotellissa sopii kaikille, jotka haluavat yhdistää lämpimään lomaan tehokasta treeniä. Parhaat mahdollisuudet treenilomaan tarjoaa sportti-resort Playitas.

Tutustu hotelleihin

Treenaa Apollo Mondo hotelleissa

Suosituissa Apollo Mondo Family Resorts ja Apollo Mondo Selected -hotelleissa on tarjolla sekä ryhmäliikuntaa että hyvät treenimahdollisuudet. Hotellien ympäristöstä löytyy usein myös hyvät lenkki- ja pyöräilymaastot.

Selected  Family Resorts

Treeniviikot

Apollomatkojen treeniviikoilla pääset keskittymään lempilajiisi tai tutustumaan uuteen lajiin. Treeniviikkojen vetäjinä toimivat skandinaaviset ammattilaiset. Treenikalenteristamme näet kaikki viikot yhdellä silmäyksellä.

Treenikalenteri


Uusia elämyksiä ja lisää puhtia treeniin

Urban Tribes

Urban Tribes juoksuviikot

Tutustu Urban Tribesin treeniviikkoihin esimerkiksi Fuerteventuralla! Juoksuviikon ohjelma on maksuton ja sopii kaikentasoisille juoksijoille! 

Tutustu & varaa
Joogaa Fuerteventuralla

Joogaa auringossa

Joogaviikko Fuerteventuralla 18.-25.2. 2018. Varaa loma La Pared -powered by Playitas -hotelliin, jolloin joogaohjelma sisältyy lomasi hintaan.

Tutustu & varaa

Muut aktiivilomat


Elixir treenasi Apollo Sports -hotelleissa

Elixirin juontajat Lauri Kalima ja Else Lautala testasivat sporttilomailua Apollo Sports -hotelleissa Kreetalla, Rodoksella sekä Fuerteventuran Playitas Resortissa
Jaksot löydät Katsomosta »  #MTVElixir