Yogaheartin jooga-viikko

Tervetuloa tutustumaan joogan saloihin! Tällä viikolla ohjelmassa on erityisen paljon joogatunteja, ja kaikki tunnit sisältyvät matkan hintaan. Päivä alkaa mukavalla hatha-joogalla, ja jatkuu iltapäivällä yin-joogan parissa. Vierailevana ohjaajana toimii Ulrika Friberg, joka työskentelee jooga-ohjaajana Göteborgin Studio Yogaheartilla. Joogan parhaita vaikutuksia ovat esimerkiksi yleisen hyvinvoinnin, voiman ja energian lisääminen – näitä kaikkia pääset kehittämään tämän viikon aikana! Lähde mukaan ainutlaatuiselle hyvänolon lomalle!

Treeniviikon aikana järjestetään normaalien ryhmäliikuntatuntien lisäksi kaksi ylimääräistä joogatuntia. Aamujoogana toimii mukava hathaflow-jooga, joka sopii erityisesti aloittelijoille. Iltapäivän yin-joogassa voit haastaa itsesi, mutta kaikki liikkeet ja harjoitukset ovat muokattavissa omien mieltymyksiesi mukaisiksi. 


Tietoa viikon joogatunneista

Hathaflow - Tällä tunnilla harjoitellaan pehmeitä, fyysisiä asentoja jotka yhdistetään perinteiseen joogahengitykseen. Ihana aloitus päivälle! Tunnilla pääset kehittämään notkeutta, voimaa ja kuin huomaamatta myös energiatasosi nousevat tunnin aikana. 

Yinyoga - Rauhallinen, syvä ja hyödyllinen joogatunti, jolla keskitytään vartalon tukikudoksiin. Tunnin aikana käydään läpi erilaisia liikkeitä, jotka venyttävät ja vahvistavat kehoasi. Sopii kaikille tasoille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille joogajillekin.


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 


Kuka voi osallistua?                

Kaikki voivat osallistua! Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, haasta itsesi uusien lajien parissa – ja muista tietenkin myös rentoutua!


Viikon ohjelma

Tuntien kesto on 55 minuuttia. Joogatuntien lisäksi on tarjolla myös hotellin normaalin ryhmäliikunta-aikataulun mukaiset tunnit. 

Aamutunnit alkavat klo 8.00
Iltapäivätunnit alkavat klo 17:00
Ulrika Friberg tarjoaa myös yksityistunteja (varataan paikan päällä).   

11 - 18.marraskuuta 2019  30.maaliskuuta - 6.huhtikuuta 2020

26.kesäkuuta - 3.heinäkuuta 2020

Huomioithan, että viikon ohjelma on alustava ja oikeudet muutoksiin pidetään.

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit ovat maksuttomia kyseisen viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille. 

Päivämäärät: 

  • 11. - 18. marraskuuta 2019 La Pared, Fuerteventura
  • 30. maaliskuuta - 6 huhtikuuta 2020 La Pared, Fuerteventura
  • 26. kesäkuuta - 3. heinäkuuta 2020 Cavo Spada, Kreeta

 

Hotelli: Cavo Spada, Kreeta & La Pared, Fuerteventura

Mitä viikkoon sisältyy:

  • Kaikki joogatunnit ovat maksuttomia
  • Ammattimaiset ohjaajat
  • Huippuluokan hotellit ja treenimahdollisuudet
  • Sopii kaikille tasoille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa 

Varaa loma Cavo Spadaan

Varaa loma La Parediin

Katso kaikki treeniviikot


Ohjaaja Ulrika Friberg

Tietoa ohjaajasta: Ulrika Friberg, Studio Yogaheart 

Ulrikalla on yli 15 vuoden ohjaajakokemus niin pienryhmistä kuin suuremmistakin ryhmistä. Viimeisen 20 vuoden aikana Ulrika on opiskellut useita eri joogatyylejä ja perinteitä. 

Ulrika on toiminut ohjaajana useilla eri studioilla, ja vuonna 2016 hän perusti oman yrityksensä nimeltä Yogaheart. Ulrika on itse kertonut, kuinka kiitollinen on saadessaan jakaa joogan iloa myös muille. Kesällä 2017 hänen ensimmäisen joogastudionsa, Studio Yogaheartin, ovet aukesivat Göteborgissa.