Yoga, core & HIIT with Amanda Holgersson

Tällä viikolla La Pared – powered by Playitas urheiluhotellissa ohjaajana toimii Amanda Holgersson. Treeniohjelmassa on aamujoogaa, core, HIIT, Aqua jooga- ja tanssitunteja. 

Tuntikuvaukset

Morning Yoga: Herätämme vartaloa harmonisesti ja aloitamme päivän yhdessä. 

Core: Harjoittelu niille, jotka haluavat treenata keskivartaloa ja haastaa itseään. 

Aqua: Iloista allasjumppaa hyvän musiikin tahdissa.

HIIT: Sopiva harjoitus niille, jotka tykkäävät nopeatempoisesta intervallitreenistä ja itsensä haastamisesta. Voit valita liikkeitä oman kuntotasosi mukaan. 

Circuit: Vaihtuva kokovartalon circuit-harjoittelu tehdään paikallaan. Sopiva treeni jokaiselle.  

Dance Fitness: Ilmainen kuntotreeni tanssimalla. Tanssi nostaa sykettä ja hyvän olon tunnetta! 

 

Ohjelma

2-9. maaliskuuta 2020

Huomioithan, että viikon ohjelma on alustava ja oikeudet muutoksiin pidetään.

 

Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

 

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit ovat maksuttomia kyseisen viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille.

Päivämäärät: 

  • 2-9. maaliskuuta 2020

​Hotelli: La Pared – powered by Playitas

Mitä viikkoon sisältyy:

  • Kaikki tunnit ovat maksuttomia
  • Ammattimaiset ohjaajat
  • Huippuluokan hotellit ja treenimahdollisuudet
  • Sopii kaikille tasoille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa

Varaa hotelli

Katso kaikki treeniviikot

Kuka voi osallistua? 

Kaikki voivat osallistua! Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, haasta itsesi uusien lajien parissa – ja muista tietenkin myös rentoutua!

 

Tietoa ohjaajasta: Amanda Holgersson

Amanda on työskennellyt liikunnanohjaajana Göteborgissa useamman vuoden ajan. Hän on ollut useasti myös sesonkityöntekijänä ja ryhmäliikuntaohjaajana Apollon urheiluhotelleissa. Amandan kanssa treenataan korkealla sykkeellä hymyssä suin.

Tietoa hotellista

Tule ja nauti La Pared -hotellin rauhallisuudesta ja luonnonkauniista ympäristöstä. La Pared – powered by Playitas sijaitsee upealla paikalla Fuerteventuran länsirannikolla pienessä La Paredin kylässä, noin 6 km luoteeseen Costa Calmasta. La Paredissa on kaikki edellytykset hyvän olon loman viettoon. Joogaa, surffaa, vaella tai osallistu ryhmäliikuntatunnille taivasalla. Kaikki kyseisen viikon treenikalenterin harjoitukset sisältyvät niille, jotka varaavat matkan ja asuvat La Paredissa.

Aktiiviloma La Paredissa
Tänä vuonna tarjoamme esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja, joogaa, vaellusta ja toiminnallisia harjoituksia. Valoisassa kuntosalissa voit treenin ohella ihastella kauniita vuoristo- ja laavakivimaisemia suurista panorama-ikkunoista. La Paredissa voit vuokrata pyöriä. Mahdollisuus tennisopetukseen. Vaeltaminen ja juokseminen hiekkadyynien ympärillä on maagista. Maksuton sauna ja lämmitetty ulkoilmajacuzzi, joka sijaitsee saunan vierellä. Täällä on tarjolla surffikoulu sekä varusteiden vuokrausta niin aikuisille kuin lapsillekin. Lue lisää liikunnasta ja aktiviteeteista La Paredissa.