Juoksuloma Urban Tribesin kanssa

Merkittyinä viikkoina juoksijat ruotsalaisesta Urban Tribesistä vierailevat Apollo Sports ja Apollo Mondo -hotelleissamme. Treeniviikot ovat maksuttomia, ja viikon tavoitteena on antaa kaikille osallistujille erinomainen juoksukokemus. Jälkeenpäin tunnet varmasti olosi paremmaksi, voimakkaammaksi ja ennen kaikkea paremmaksi juoksijaksi. Viikko soveltuu kaikentasoisille juoksijoille – Urban Tribes on erikoistunut tekemään kokemuksesta kaikille mukavan! 

Yhteystyössä ruotsalaisen Urban Tribesin kanssa toivotamme sinut tervetulleeksi Apollo Sports ja Apollo Mondo -hotellien maksuttomille treeniviikoille. Normaaleiden urheilumahdollisuuksien lisäksi hotelleissa on tarjolla myös Urban Tribesin järjestämää ohjelmaa juoksemisen ja lenkkeilyn merkeissä.

Treeniviikon aktiviteetit ovat maksuttomia, ja viikon tavoitteena on antaa kaikille osallistujille onnistunut juoksukokemus. Viikon aikana kehityt juoksijana, tapaat muita osallistujia ja koet muutakin kuin lomalle tyypillistä rantaelämää. Jälkeenpäin tunnet itsesi paremmaksi, vahvemmaksi ja ennen kaikkea varmemmaksi juoksijaksi. 

Juoksuviikko sopii kaikille, olit sitten aloittelija tai kokenut juoksija – Urban Tribesin asiantuntijat tekevät juoksemisesta mukavaa ja helppoa jokaiseen makuun! 

Urban Tribes

Me Urban Tribesillä rakastamme juoksemista. Me koulutamme juoksuvalmentajia ja tarjoamme ammattimaista ryhmäjuoksua yrityksille. Meidän tietotaidollamme ja kokemuksellamme autamme asiakkaitamme voimaan hyvin, kehittymään ja siirtymään eteenpäin. Uskomme, että maailmaa voi parantaa liikkumisen avulla, ja meidän lajimme on juoksu – haluamme toteuttaa sen yksinkertaisesti ja helposti, jotta kaikilla olisi mahdollisuus juoksemiseen. 

Millainen juoksuviikko on?

Treeniviikko koostuu aamu- ja iltapäivätunneista. Voit valita kaksi tuntia päivässä, ja joinain päivinä tunnit saattavat kestää pidempään kuin toiset. Herää ajoissa, aloita uusi päivä aamulenkillä ennen auringon nousua ja venyttele ennen aamiaista. Matkasi kohokohtana saattaa olla reitti Hanian kaupungin läpi tai lenkki Rodoksen upeissa maisemissa. Kurssi pidetään ruotsiksi ja englanniksi (tarvittaessa) ja se soveltuu kaikille yli 15-vuotiaille. Ota mukaasi lenkkeilyyn soveltuvat vaatteet, vesipullo, tarvittaessa jokin energian lähde sekä hyvä mieli. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia ohjelmassa. Päivitetty ohjelma tapaamispaikkoineen on saatavilla saavuttaessa bussikuljetuksella tai sisäänkirjautumisen yhteydessä. 

Mitä odottaa juoksuviikolta?

  • Maksuton treeniohjelma Urban Tribesin kanssa
  • Ammattitaitoiset ohjaajat
  • Ihana ja urheiluntäyteinen viikko, joka sopii jokaiselle!

Kuinka voit varata paikan treeniviikolta?

  • Varaamalla matkan mistä tahansa hotellista, jossa juoksuviikko järjestetään. Osallistuminen on hotellin vieraille maksuton, ennakkoilmottautumista ei vaadita. 

Katso kaikki treeniviikot täältä


 

Tietoa hotellista

Fuerteventuran länsirannikolla sijaitseva hotelli La Pared sopii täydellisesti sinulle, joka haluat nauttia mukavasta aktiivilomasta rennossa ympäristössä. Kaikki treeniviikot sisältyvät La Paredissa majoittuville, ja ikäraja treeniviikoille on 15-vuotta. Tunnit pidetään skandinaavisilla kielillä ja englanniksi. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Hotellin muut palvelut ja aktiviteetit sisältyvät myös normaalisti hintaan. 

22-29.4.2019 La Pared - Powered by Playitas 


 

Tuntikuvaukset

Start2Run - n. 2km (45 min)
Ryhmä, joka sopii aloittelijoille. Tunnilla harjoitellaan juoksutekniikkaa, tasapainoa ja yksinkertaisia venyttelyharjoituksia. 
Vaikeustaso: Helppo

Run Proud - n. 3.5-4.5km (45 min)
Ryhmä sinulle, joka haluat oppia nauttimaan juoksemisesta. Juoksutekniikkaa, vauhtiharjoituksia (temmon vaihtelua) sekä voimaa. Sopii täydellisesti esimerkiksi viiden kilometrin lenkkiä tavoitteleville.

Vaikeustaso: Pystyt juosta 10 minuuttia putkeen.

Run Happy - n. 6-8km (45 min)
Ryhmä sinulle, joka nautit juoksemisesta. Haastavia intervalli/nopeusharjoituksia. Sopii kokeneemmille juoksijoille. Ei varsinaisia tasovaatimuksia, ryhmä on suunniteltu eri tasoilla, jotta juoksijat voivat kannustaa toisiaan ja päästä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. 

Vaikeustaso: Pystyt juosta 20min (3km) putkeen.

Fit2Run – (45-60 min)

Ryhmä sinulle, joka haluat treenata monipuolisesti. Intervalli-harjoituksia, voimaa ja juoksuharjoituksia. Harjoitukset voi tehdä oman tason mukaisesti juosten/hölkäten/kävellen, ja ne voivat sisältää myös paikallaan tehtäviä harjoituksia.

Vaikeustaso: helppo

Tarkista treenikalenterista, missä hotellissa ja milloin treeniviikko järjestetään ja varaa matka! Treenit paikan päällä ovat maksuttomia, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.