Juoksuloma Urban Tribesin kanssa

Urban Tribesin juoksuviikot ovat täällä taas! Lokakuussa ja joulukuussa Urban Tribesin juoksuvalmentajat saapuvat Fuerteventuran Apollo Sports -hotelleihimme. Treeniviikot ovat maksuttomia kyseisissä hotelleissa majoittuville asiakkaille, ja juoksutuntien lisäksi tarjolla on myös tavallisen ryhmäliikunta-aikataulun mukaiset tunnit. Viikon aikana kehityt juoksijana, tapaat muita osallistujia ja koet muutakin kuin lomalle tyypillistä rantaelämää – jälkeenpäin tunnet itsesi paremmaksi, vahvemmaksi ja ennen kaikkea varmemmaksi juoksijaksi. Juoksuviikko sopii kaikille, olit sitten aloittelija tai kokenut juoksija – Urban Tribesin asiantuntijat tekevät juoksemisesta mukavaa ja helppoa jokaiseen makuun! 

Tietoa Urban Tribesista

Me Urban Tribesilla rakastamme juoksemista. Koulutamme juoksuvalmentajia ja tarjoamme ammattimaista ryhmäjuoksua yrityksille. Meidän tietotaidollamme ja kokemuksellamme autamme asiakkaitamme voimaan paremmin ja kehittymään omissa tavotteissaan. Uskomme, että maailmaa voi parantaa liikkumisen avulla, ja meidän lajimme on juoksu – haluamme toteuttaa sen yksinkertaisesti ja helposti, jotta kaikilla olisi mahdollisuus juoksemiseen. 

Millainen juoksuviikko on?

Treeniviikko koostuu aamu- ja iltapäivätunneista. Voit valita päivässä kaksi erilaista tuntia, joiden pituudet saattavat vaihdella päiväkohtaisesti. Aloita uusi päivä virkistävällä aamulenkillä ennen auringon nousua, ja suuntaa energisenä venyttelyiden jälkeen suoraan aamiaiselle. Päivän kohokohtana saattaa olla esimerkiksi juoksuretki Fuerteventuran aavikkomaisemissa. Tunnit pidetään ruotsiksi ja englanniksi (tarvittaessa), ja ne soveltuvat kaikille yli 15-vuotiaille. Mukaan tarvitset lenkkeilyyn soveltuvat vaatteet, vesipullon, tarvittaessa esim. energiapatukoita ja hyvän fiiliksen. Päivitetty ohjelma tapaamispaikkoineen on saatavilla saavuttaessa bussikuljetuksella tai sisäänkirjautumisen yhteydessä. Oikeudet muutoksiin pidetään. 

Mitä viikkoon sisältyy?

  • Maksuton treeniohjelma Urban Tribesin kanssa
  • Ammattitaitoiset ohjaajat
  • Ihana urheiluntäyteinen viikko, joka sopii jokaiselle!

Kuinka voit varata paikan treeniviikolta?

Tutustu myös muihin treeniviikkoihin

La Pared Fuerteventuralla

La Pared, 6-13.1.2020 ja 6.-13.4.2020

  • Hyvän olon lomaa mahtavissa maisemissa
  • Erinomaiset surffausmahdollisuudet
  • Valoisa kuntosali ja päivittäistä ryhmäliikuntaa

Tutustu hotelliin Viikon aikataulu

Playitas Resort Fuerteventuralla

Playitas Resort, 10-17.2.2020

  • Yksi Euroopan suurimmista sporttihotelleista
  • Sopii yksin matkustaville, perheille tai kaveriporukoille
  • Loputtomat liikuntamahdollisuudet

Tutustu hotelliin Viikon aikataulu


 

Tuntikuvaukset

Start2Run - n. 2km (45 min)
Aloittelijoille sopiva ryhmä. Tunneilla harjoitellaan juoksutekniikkaa, tasapainoa ja tehdään yksinkertaisia voimaharjoituksia. 
Vaikeustaso: Helppo

Run Proud - n. 3.5-4.5km (45 min)
Ryhmä sinulle, joka haluat oppia nauttimaan juoksemisesta. Juoksutekniikkaa, vauhtiharjoituksia (temmon vaihtelua) sekä voimaharjoituksia. Sopii täydellisesti esimerkiksi viiden kilometrin lenkkiä tavoitteleville.

Vaikeustaso: Pystyt juosta 10 minuuttia putkeen.

Run Happy - n. 6-8km (45 min)
Ryhmä kokeneemmille juoksijoille. Haastavia intervalli/nopeusharjoituksia. Sopii myös eri tasoisille juoksijoille, tunnit kestävät n. 60 minuuttia sisältäen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn. 

Vaikeustaso: Pystyt juosta 20min (3km) putkeen.

Fit2Run – (45-60 min)

Ryhmä sinulle, joka haluat treenata monipuolisesti. Intervalli-, voima- ja juoksuharjoituksia. Harjoitukset voi tehdä oman tason mukaisesti juosten/hölkäten/kävellen, ja ne voivat sisältää myös paikallaan tehtäviä harjoituksia.

Vaikeustaso: helppo