Triathlon-viikko Fuerteventuralla

Ota enemmän irti vapaa-ajastasi ja lähde triathlon-viikolle teräsmiehen ohjauksella Playitakseen Fuerteventuralle! Viikon aikana sinulle avautuu triathlonin salat ja treenaat jatkossa tehokkaammin.

Matka-aika

Ajankohta: 26.3–2.4.2018

Lähtö:  26.3.2018 Helsingistä klo 9.25 saapuminen Fuerteventuralle klo 13.45 (Novair)

Paluu: 2.4.2018 Fuerteventuralta klo 14.45 saapuminen Helsinkiin klo 22.45 (Novair)

Majoitus

Playitas Hotel ****

Majoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen, parveke/terassi, merinäköala 

Hinta: 998 € / henkilö

Puolihoito lisämaksusta: 97 € / henkilö

Hintaan sisältyy

Triathlon-viikon hintaan sisältyy lennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoitus, aamiainen, treeniohjelma, luennot ja Magnus Lönnqvistin henkilökohtainen ohjaus. Eli kaikki muu paitsi polkupyörän vuokraus tai kulut oman pyörän kuljetuksesta. Voit vuokrata polkupyörän perillä Playitaksessa. Ota yhteyttä myyntiimme varataksesi ennakkoon polkupyörän kuljetuksen Fuerteventuran lentoasemalta Playitakseen.

Kenelle?

Triathlon-viikko sopii kaikentasoisille teräsmiehille ja naisille eli kaikille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti. Osallistujalta vaaditaan uimataito (vähintään 500 m yhtämittaista uintia vapaalla uintitavalla) sekä sen verran kuntoa, että jaksaa pyöräillä vähintään tunnin, jolloin jaksaa myös juosta vähintään 30 min. Vasta lajin pariin tulleet harjoittelevat ohjatusti samalla tavalla, mutta vähemmän kuin vaativat harrastajat. Viikon aikana ehtii sekä liikkua, seurustella että rentoutua.

Triathlon-viikon ohjelma

Räätälöidyn viikko-ohjelman mukaisesti liikutaan aamupäivisin ja iltapäivisin on vapaata. Ohjelmaan sisältyy myös luentoja, joilla käsitellään mm. harjoittelun suunnittelua, uinnin/pyöräilyn/juoksun harjoittelua ja tekniikkaa, liikkuvan ihmisen ravintoa sekä harjoittelun ja palautumisen välistä suhdetta ja sen optimointia.

Uintiharjoittelu suoritetaan olympiamittaisessa ulkoaltaassa ja mahdollisuus avovesiuintiin on kivenheiton päässä altaalta. Pyöräilyharjoitteluun on lukuisia mahdollisuuksia melko tasaisesta maastosta aina vaativiin kiipeily- ja laskureitteihin. Juoksu on helppo toteuttaa liikuntakeskuksen alueella tai sen välittömässä läheisyydessä olevilla lukuisilla reiteillä.

Varaa paikkasi 

Tiedustele vapaita paikkoja osoitteesta [email protected]. Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. 

 

Magnus Lönnqvist

Magnus Lönnqvist on menestynyt triathlonisti ja Suomen ensimmäinen teräsmieskisan voittaja.