Pilates & Garuda - Levante Beach Resort

Heinäkuun 7.-14 päivä Levante Beach Resortissa järjestetään suosittu Pilates & Garuda -viikko Carita Leschen johdolla.

Varaa matkasi sporttihotelli Levante Beach Resortiin treeniviikon ajalle, ja pääset osallistumaan kaikille hotellissa järjestettäville tunneille. Pilates on toiminnallinen liikuntamuoto, joka tavoitteena on säilyttää tai luoda hyvä kehonhallinta, ja kehittää voimakkuutta. Garuda on yhdistelmä joogaa, pilatesta ja kamppailulajeja – tämä treenimuoto vahvistaa vartalonhallintaa, hengitystä ja voimakkuutta. Etkö ole koskaan kokeillut kyseistä lajia, vai oletko jo kenties kokenut harrastaja? Tule kokeilemaan ensimmäistä kertaa tai hiomaan tekniikkaasi – tämä tunti sopii kaikille! 

Tietoa viikosta

Kaikki tunnit sisältyvät lomasi hintaan, kun majoitut kyseisenä ajankohtana hotelli Levante Beach Resortissa. Ikäraja tunneilla on 15-vuotta. Tunnit pidetään englanniksi tai skandinaavisilla kielillä. Huomioithan, että tunneilla on paikkoja rajoitetusti. Levanten muut ryhmäliikuntatunnit ja urheilumahdollisuudet sisältyvät myös loman hintaan. Lue lisää Levanten liikuntamahdollisuuksista täältä.  

 

Päivämäärät: 

7-14. heinäkuuta 2019, Levante Beach Resort

  • Ammattitaitoiset ohjaajat
  • Huippuluokan hotelli ja urheiluympäristö
  • Sopii kaikille tasoille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa
  • Viikko, jonka aikana vahvistat kehonhallintaasi, hengitystäsi ja voimaa 

Katso täältä kaikki treeniviikot

Katso viikon ohjelma


 

Mitä on Pilates?

Pilates on toiminnallinen liikuntamuoto, joka tavoitteena on säilyttää tai luoda hyvä kehonhallinta, ja kehittää voimakkuutta. Kun kehon lihasjärjestelmä toimii optimaalisesti, voit käyttää koko kehoasi tehokkaasti. Tasapaino lihasten ja liikkuvuuden välillä on yksi tärkeimmistä osista harjoituksien aikana, ja myös keskittyminen ja harjoituksen laatu ovat koko ajan läsnä. Pilates sopii kaikenlaisille liikkujille, olit sitten ammattiurheilija tai arkiliikkuja. 

Mitä on Garuda?

Garuda on uusi ja jännittävä treenimuoto, joka on sekoitus joogaa, pilatesta ja kamppailulajeja. Tavoitteena on, että harjoitus on hauskaa, dynaamista ja haastavaa. Harjoituksen eri osiot tekevät sinusta vahvan ja energisen, ja pitkät liikeradat haastavat kehon liikeen sujuvuutta ja voimaa.