Pilates & Garuda - La Pared 2019

15-21. huhtikuuta 2019 La Pared – powered by Playitaks -hotelliin saapuvat Stockholm Pilates Centerin koulutetut ohjaajat. Pilates on toiminnallinen liikuntamuoto, joka tavoitteena on säilyttää tai luoda hyvä kehonhallinta, ja kehittää voimakkuutta. Garuda on yhdistelmä joogaa, pilatesta ja kamppailulajeja – tämä treenimuoto vahvistaa vartalonhallintaa, hengitystä ja voimakkuutta. Etkö ole koskaan kokeillut kyseistä lajia, vai oletko jo kenties kokenut harrastaja? Tule kokeilemaan ensimmäistä kertaa tai hiomaan tekniikkaasi – tämä tunti sopii kaikille! 

Päivämäärät: 

15-21. huhtikuuta La Pared

  • Ammattitaitoiset ohjaajat
  • Huippuluokan hotelli ja urheiluympäristö
  • Sopii kaikille tasoille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa
  • Viikko, jonka aikana vahvistat kehonhallintaasi, hengitystäsi ja voimaa 

Katso täältä kaikki treeniviikot

Tietoa hotellista

Fuerteventuran länsirannikolla sijaitseva hotelli La Pared sopii täydellisesti sinulle, joka haluat nauttia mukavasta aktiivilomasta rennossa ympäristössä. Kaikki treeniviikot sisältyvät La Paredissa majoittuville, ja ikäraja treeniviikoille on 15-vuotta. Tunnit pidetään skandinaavisilla kielillä ja englanniksi. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Hotellin muut palvelut ja aktiviteetit sisältyvät myös normaalisti hintaan. 

Varaa tästä


 

Mitä on Pilates?

Pilates on toiminnallinen liikuntamuoto, joka tavoitteena on säilyttää tai luoda hyvä kehonhallinta, ja kehittää voimakkuutta. Kun kehon lihasjärjestelmä toimii optimaalisesti, voit käyttää koko kehoasi tehokkaasti. Tasapaino lihasten ja liikkuvuuden välillä on yksi tärkeimmistä osista harjoituksien aikana, ja myös keskittyminen ja harjoituksen laatu ovat koko ajan läsnä. Pilates sopii kaikenlaisille liikkujille, olit sitten ammattiurheilija tai arkiliikkuja. 

Mitä on Garuda?

Garuda on uusi ja jännittävä treenimuoto, joka on sekoitus joogaa, pilatesta ja kamppailulajeja. Tavoitteena on, että harjoitus on hauskaa, dynaamista ja haastavaa. Harjoituksen eri osiot tekevät sinusta vahvan ja energisen, ja pitkät liikeradat haastavat kehon liikeen sujuvuutta ja voimaa.