Koko perheen aktiivinen loma Peter Blahan opastuksella

Treenihotelli Playitas Resort tarjoaa loistavat puutteet aktiiviseen lomaan. Nyt voitte osallistua hauskalle treeniviikolle koko perheen voimin, ja varmistaa että endorfiinipuuskat tulevat muusta lähteestä kuin iPadin näytöltä! Peter Blahan opastuksella koko perhe voi sukeltaa crossfit-urheilun saloihin ja muihin hauskoihin aktiviteetteihin! 

Peter Blaha, joka on tunnettu ruotsalaisista perheohjelmista, vierailee Playitas-sporttihotellissamme helmikuussa. Peterin opastuksella pääset kokeilemaan crossfit-tyylisiä harjoituksia, jotka sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin. Tunneilla tehdään hauskoja toiminnallisia harjoituksia yksin ja pareittain. Viikon lopuksi järjestetään crossfit-kilpailu, johon kaikki voivat osallistua. 


Tietoa treenivalikoimasta

Tarjoamme 1-2 lisäharjoitusta Playitaksen normaalin treenivalikoiman lisäksi. 

Ohjelma helmikuu 2020

Huomioithan, että viikon ohjelma on alustava ja oikeudet muutoksiin pidetään.

Kuka voi osallistua

Peterin treeniviikko sopii kaiken ikäisille. Vaatimuksena on, että alle 7-vuotiaat lapset saavat osallistua vain aikuisen seurassa. 


Treeniviikon hinta

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Päivämäärät: 24. helmikuuta – 2. maaliskuuta 2020

  • Treenausta ja lomailua samassa paketissa!  
  • Maksuton treeniviikko Peter Blahan kanssa
  • Monipuolisia harjoituksia
  • Sopii kaikilla
  • Majoitus sporttihotelli Playitaksessa

Varaa hotelli


Peter Blaha

Aina iloinen Peter on alunperin kotoisin Tšekin tasavallasta, mutta asuu Linkömpingissä vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa. Peter rakastaa urheilua ja itsensä haastamista äärirajoille, ja hänen tavoitteensa onkin olla vahvempi ja parempi crossfit-ammattilainen. Hän on tunnettu ruotsalainen tv-kasvo, pelannut rugbya 20-vuotta ja aloitti 5 vuotta sitten crossfitissä kisaamisen. Peter toimii yrittäjänä esimerkiksi Crossfit Highwaylla Linköpingiss', Barnens Hinderbanassa ja ProFitness Campsissä.