Movement week with Eva

Tervetuloa liikkumisen ilon täyteiseen viikkoon yhdessä Eva Niklassonin kanssa.Viikon aikana aktivoimme koko kehoa erilaisten kardio- ja voimaharjoittelutreenien kautta. Harjoittelemme koko kehoa, tai tarkemmin sanottuna vartalon ydintä. Treeniviikko sopii kaikille tasosta ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta. 


Tuntikuvaukset

Les Mills BODYBALANCE®
Sekoitus joogaa, tai chita ja pilatesta, joka pitää sinut keskittyneenä ja rauhallisena. Keskittymisen, hengityksen ja huolella valittujen liikeyhdistelmien avulla harjoitat voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta pehmeän musiikin tahtiin. Tekniikoiden ja liikkeiden yhdistelmä antaa sinulle fyysisen harjoittelun sekä sisäisen tasapainon ja harmonian. Tunnin pituus on 45 tai 55 min.

Les Mills CORE®
Intensiivinen ja tehokas harjoitus, joka vahvistaa koko vartaloa keskittyen keskivartaloon. Tunneilla käytetään mm. vastuskuminauhoja ja painoja, ja voit itse säädellä treenin intensiivityyttä. Tunnin pituus on 30 tai 45min. 

MRL (suom. RVP) – Vatsa, pakarat, reidet.
Intervallipohjainen kardio- ja voimaharjoittelu, jossa apuna steppilauta. Jalkojen, pakaroiden ja vatsalihasten voimaa harjoitetaan käyttämällä steppilautaa apuvälineenä. Askelyhdistelmillä on helppo saavuttaa korkea syke, kuten myös voimaharjoituksilla. Tunnilla käytetään myös mini-kuminauhaa. Tunti tarjoaa liikkumisen iloa, ja se sopii kaikentasoisille. Harjoitus päättyy lyhyeen venyttelyosioon.

TABATA - Intervallipohjainen kunto- ja voimaharjoittelu.
Tunnin tahti koostuu 20 sekunnin työosuudesta ja 10 sekunnin levosta, jota toistetaan 4 kertaa/liikepatteristo. Varusteina käytetään steppilautaa, köysiä, kuminauhoja, painoja ja oman kehon painoa. Variaatioita on loputtomasti. Jokainen voi osallistua omalla tasollaan. Harjoitus päättyy lyhyeen venyttelyosioon. Tunnin kesto on 45 tai 50 minuuttia.

Venyttely & rentoutuminen
Rauhallisempi tunti, jossa keskitymme venyttelyyn. Tunti on joogavaikutteinen, mutta keskittyy pidempiin venytyksiin, jotta keho palautuu tai valmistautuu tuleviin harjoituksiin.


Ohjelma

Vierasohjaaja ohjaa 2-3 tuntia päivittäin, lukuunottamatta tulo- ja lähtöpäivää. Tarkemmat ajankohdat tunneille kerrotaan hotellilla.
Huom! Treeniviikon ohjauskielenä on ruotsi ja englanti. 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

* Jotkut Playitas Resortin vierailevan ohjaajan tunneista voivat olla lisämaksullisia Playitaksen normaalin ohjelman mukaan, lisätietoa saa hotellilta. 


 

Huom! Tämä viikko pidetään pohjoismaisen ohjaajan opastamana, ja treeniviikon ohjauskieli on skandinaavinen kieli/englanti.

Tietoa viikosta

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan.

* Jotkut Playitas Resortin vierailevan ohjaajan tunneista voivat olla lisämaksullisia Playitaksen normaalin ohjelman mukaan, lisätietoa saa hotellilta. 

Päivämäärä & hotelli
11-18. marraskuuta, 2022, Playitas Resort

Hintaan sisältyy:

  • Vierasohjaaja Eva Niklassonin tunnit
  • Huippuluokan puitteet ja treenimahdollisuudet 

Kysyttävää? Ole yhteydessä!  

 


Tietoa ohjaajasta

Eva Niklasson

Eva on työskennellyt ryhmäliikunta- ja voimatreeniohjaajana 35 vuotta, ja toimii myös personal trainerina. Eva ohjaa intohimolla ja ilolla, joka leviää myös asiakkaisiin. Eva uskoo, että kaikki voivat harrastaa ja urheilla omalla tasollaan - uskalla olla rohkea ja yhdessä meistä tulee vahvoja!


Tietoa hotellista

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin