Mielentaikaa joogamatka

Lempeitä hengityksiä

 

Tietoa viikosta

Mielentaikaa - joogamatkalla unohdat arkirutiinit, annat mielellesi ja kehollesi uusia kokemuksia ja pääset nauttimaan lomatunnelmasta ja lämmöstä meren äärellä!

 

Joogaloma järjestetään viehättävässä Geranin kylässä Länsi-Kreetalla. Loman painopisteenä on lempeys itseäsi kohtaan niin aamuharjoituksissa, kuin illan rentouttavammassakin harjoituksessa. Mielentaikaa - joogamatka on yksi askel lempeyttä kohden – ei ehkä ensimmäinen, mutta yksi niistä monista, jotka ohjaavat sinua huolehtimaan kehostasi ja mielestäsi. Viikon aikana joogaillaan aamuisin meren äärellä ja päivät päättyvät aina illan rentouttavaan joogaharjoitukseen.

Viikon aikana joogaillaan power-, hatha- ja yin-joogan parissa, joiden lisänä tehdään myös rentoutus- ja meditaatioharjoituksia. Viikkoon sisältyy ohjattuja jooga- ja meditaatioharjoituksia kuutena päivänä ja viikon aikana on yksi vapaapäivä, jolloin voit lähteä esimerkiksi tutustumaan Kreetaan omatoimisesti tai osallistua vaikkapa vaellusretkelle Samarian rotkolle. Lisäksi matkan aikana on yhdestä kahteen teematuntia ryhmän toiveiden mukaan.

Joogaloma sopii kaikille kehon ja mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille, ja viikolle voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin joogit.Viikon aikana saat mukaasi harjoituksia ja taitoja sovellettavaksi matkan jälkeenkin.

Joogaloma järjestetään laadukkaassa hotelli Myrion Beachissa joka sijaitsee aivan rannan äärellä, ja sopii erinomaisesti rentouttavaan lomaan. Loman hintaan sisältyy aamiainen. 

Tuntikuvaukset:

Yin-jooga: yin-jooga on kehonhuoltomuoto, jolle osallistuja voi olla täysin noviisi joogaharrastamisen osalta. Aktiivisen ja sykettä kohottavan tekemisen sijaan keskitytään sykettä laskevaan ja mieltä rauhoittavaan olemiseen sekä oman kehon kuunteluun. Usein Yin-jooga harjoituksessa asennossa eli asanassa pysytään useampia minuutteja.

Yin ja triggerpisteet: harjoituksessa aktivoidaan itse painelemalla tai hieromalla joko pallolla tai ilman triggerpisteitä asanaharjoituksen aikana, muuten samanlainen rakenne kuin perus Yin-joogatunnilla.

Yin ja chakrat (7 peruschakraa): harjoituksen aikana käymme läpi 7 chakraa, niiden värit, affirmaatiolauseet sekä chakroihin liittyviä teemoja; harjoitus alkaa hengitysharjoituksella ja päättyy loppurentoutukseen.

Nidra: harjoitus alkaa hengitysharjoituksella, jota seuraa kevyt asana-harjoitus ja lopuksi loppurentoutus, jonka aikana rentoutusta syventävä tarina.

Yin-flow: tunti alkaa hengitysharjoituksella, jota seuraa asana-harjoitus ja tunti päättyy loppurentoutukseen. Harjoituksessa varioidaan yin-asanoita käyttäen enemmän lihastyötä ja aktiivista olemista. Tunnin aikana pyritään tunnistamaan erot aktiivisen Yangin ja rennon Yinin välillä.  

Power-jooga: tunnilla tehdään hengitysharjoituksia, aurinkotervehdyksien eri variaatioita, kiertoja, taivutuksia, variaatioita hatha-jooga-asanoista sekä lattia-asanoita ja tasapainoharjoituksia. Tunti päättyy rentoutusharjoitukseen.

Lentoajat:

30.09.2023: Finnair, Helsinki - Hania, 16:40-20:35
07.10.2023: Finnair, Hania - Helsinki, 21:40-01.30

Matkustusajankohta & matkakohde:
30.9-7.10.2023, Kreikka, Kreeta

Myrion Beach, Kreeta

Varaa paikkasi tästä

Ota yhteyttä: 
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot 
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus hotelli Myrion Beachissa:
    -Kahden hengen huone, parveke ja terassi ja vahvistamaton näköala, 1333€/hlö (yhden hengen huone +409€)

  • Treeniviikon ohjelma
 

Lisämaksusta:

  • Rajoitettu merinäköala +150€/hlö

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.


Tutustu ohjaajaan

Rentoutusretriitin ohjaajana toimii Eeva-Liisa Bonet

Eeva-Liisa Bonet

Eeva-Liisa Bonet on joogan, liikunnanohjauksen, neuropsykologian ja kasvatustieteiden rautainen ammattilainen. Eeva-Liisan taival joogan parissa alkoi vuonna 2012 harrastuksen kautta, ja vuodesta 2014 saakka hän on ollut koulutettu joogaopettaja. Ohjaajana hän on lempeä, asiakaslähtöinen, ja huomioi aina asiakkaat yksilöllisesti. Eeva-Liisan tunneille ovat tervetulleita kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet, ja hänen ihastuttava persoonansa näkyy myös hänen ohjaamillaan tunneilla. Myös matkustaminen on lähellä Eeva-Liisan sydäntä, ja hänellä on aiempaa kokemusta joogaretriittien ohjauksesta niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

 


Tietoa hotellista

Myrion Beach

Myrion Beach on moderni hotelli aivan rannalla viihtyisässä Geranissa Kreetalla. Nauti elegantista allasalueesta, kahdesta ravintolasta ja aktiviteeteista, kuten kuntosalista, padelista ja spasta. Geranin kylän viihtyisä keskusta sijaitsee noin 1 kilometrin päässä, täällä sinua odottaa aito kreikkalainen tunnelma tavernoineen ja kahviloineen.

Tutustu hotelliin »