Latino-week Fernando Briton kanssa!

Zumba-kuningas Fernando Brito on Cavo Spadassa myös tänä kesänä! Lähde mukaan hauskalle treeniviikolle täynnä Zumban iloa ja tarttuvia latinalaisia rytmejä – Bring on the Fiesta!

WARNING! Fernandos classes are highly addictive 


Ohjelma

Treeniviikon aikana järjestetään kaksi ylimääräistä tanssituntia päivittäin. Tunteja ovat esimerkiksi Zumba 4 krt, Zumba Step 2 krt, Aqua Zumba 3 krt, Latin Dance 2 krt, Danzy 1 krt.


Tuntikuvaukset                                   

  • Zumba fitness - Yksinkertaisia askelkuvioita tarttuvan musiikin tahtiin. Latinalaisten rytmien tahdissa tehtävä tanssitunti on koko vartalon treeni. 
  • Zumba Step - Yksinkertainen koreografia-tunti, joka vahvistaa erityisesti jalkojen voimaa. 
  • Aqua Zumba - Vesi toimii hyvänä vastuksena tällä tunnilla, joten pääset treenaamaan koko vartaloa, erityisesti vatsa- ja selkälihaksia. Tanssia, hauskanpitoa ja yksinkertaisia liikkeitä. 
  • Latin Dance - Vauhdikas musiikin tahtiin tehtävä tanssitunti. Askelkuviot ovat saaneet inspiraatiota erilaisista latinalaisista tanssilajeista. Tunnin aikana rakennetaan koreografiaa. 
  • DanZy – Motivoiva ja sykettä nostava tanssitunti, joka koostuu erilaisista tanssityyleistä ja tuoreimmista hittibiiseistä. Koreografiat ovat yksinkertaisia, ja kaikille sopivia.

Kuinka varaan treeniviikon?

Varaa matkasi hotelli Cavo Spadaan ajalle 6-13.6.2019, ja olet tervetullut mukaan treeniviikolle! Kaikki tunnit kuuluvat loman hintaan, eikä tunneille tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit kuuluvat loman hintaan treeniviikon aikana hotellissa majoittuville vieraille.

Päivämäärät: 6-13.7.2019 Cavo Spada, Kreeta

Hotelli: Cavo Spada, Kreeta

Mitä lomaan sisältyy:

  • Kaikki tunnit kuuluvat loman hintaan
  • Ammattimaiset ohjaajat
  • Huippuluokan hotelli ja urheilumahdollisuudet
  • Sopii kaikille tasoille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa

Varaa loma

Katso kaikki treenilomat


Tietoa ohjaajasta: Fernando Brito

Kansainvälinen ohjaaja. Koulutettu urheiluopettaja. S.A.F.E-lisenssi. Kaksinkertainen ruotsin aerobic-mestari. Esiintynyt mm. Chilessä, Brasiliassa, Italiassa, Espanjassa, Turkissa, Kreikassa ja Ruotsissa. Lisensoitu Zumba-ohjaaja. Fernandon tunneilla treenaus on yhtä lailla hauskanpitoa ja juhlaa! Yksi AerobicsWeekend Swedenin perustajista.

Tietoa Cavo Spadasta

Hotelli  Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels Kreetalla sijaitsee aivan rannan ääressä. Voit valita hotelliin myös All Inclusiven, ja nauttia hotellin spa-puolen hoidoista. Hotellilla on erinomaiset liikuntamahdollisuudet, sisä- ja ulkokuntosali, ryhmäliikuntaa, pyöräilyreittejä, tenniskenttä ja loistavat juoksupolut.