Jooga-viikko Cavo Spadassa

Tervetuloa joogantäyteiselle viikolle upeaan sporttihotelli Cavo Spadaan. Yhdessä Isabelle Mobergin kanssa starttaamme päivän Sunrise-joogalla tai Vinyasa-joogalla upeiden välimerellisten maisemien edessä!


Aloitamme päivän kehoa herättelevällä harjoituksella. Päivän aikana voit treenata omaan tahtiin, ja nauttia muista hotellin palveluista. Päivä päättyy tunnin pituiseen joogaharjoitukseen meren äärellä. 


Tietoa joogasta

Suosittu joogaohjaaja Isabelle Moberg saapuu Cavo Spadaan vierailevaksi ohjaajaksi. Harjoittelemme Hatha-joogaa, Astanga-joogaa ja Vinyasa-joogaa. Kaikki joogatunnit kuuluvat loman hintaan. 

Lue lisää Cavo Spadan tarjonnasta täältä.

Hatha-jooga =  Kevyempi joogatunti, jonka tavoitteena on löytää tasapaino fyysisen ja psyykkisen terveyden välillä. 
Vinyasa-jooga = Dynaamista joogaa, joka kehittää verenkiertoa, venyvyyttä sekä kehonhallintaa.
Ashtanga-jooga = Fyysinen ja dynaaminen joogatunti, joka kehittää voimaa, kehonhallintaa ja ketteryyttä. 

Tutustu viikon ohjelmaan

Huomioithan, että ohjelma on alustava, ja oikeudet muutoksiin pidetään. 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Kun varaat lomasi hotelli Cavo Spadaan ajalle 29.6-6.7.2019, kuuluu treeniviikko lomasi hintaan. Osallistuminen tunneille on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. 

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit ovat maksuttomia hotellissa kyseisellä ajalla majoittuville vieraille. 

Päivämäärä: 29.6-6.7.2019

Hotelli: Cavo Spada, Kreeta

Mitä lomaan sisältyy:

  • Kaikki joogatunnit ovat maksuttomia
  • Ammattimaiset ohjaajat
  • Huippuluokan hotelli-, ja treenimahdollisuudet
  • Sopii kaikille tasoille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa

Varaa Cavo Spada

Katso kaikki treeniviikot


Isabelle Moberg

Isabelle Moberg on sertifioitu joogaohjaaja San Franciscosta. Hän on aloittanut alunperin balettiopettajana vuonna 2008, ja on sen jälkeen ohjannut esimerkiksi juoksua, kiertoharjoittelua ja bootcamp-harjoituksia. 

Isabellen joogatunnit vahvistavat ja haastavat kehoa, ja tuntien jälkeen tunnet itsesi energiseksi ja vakaammaksi. Hänen mielestään parasta joogassa on kehon, sielun ja mielen yhteistyö, joka taas edistää terveyttä ja elämän iloa. 

Tietoa Cavo Spadasta

Hotelli Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels Kreetalla sijaitsee aivan meren äärellä. Hotellissa pääset nauttimaan myös All Inclusiven herkuista ja spa-puolen hoidoista. Hotellissa on erinomaiset urheilumahdollisuudet ja kuntosali sisä- ja ulkotiloissa. Päivittäin järjestetään useita ryhmäliikuntatunteja, ja hotellissa voit harrastaa myös pyöräilyä, tennistä ja juoksua loistavissa maisemissa.