FLOW with Fanny – Jooga La Paredissa

Tällä viikolla joogaamme urheiluhotellissa La Pared, Fuerteventuralla – yhdessä joogaopettaja ja Personal Trainer Fanny Elgstrandin ohjauksessa.


Viikon aikana voit testata eri joogalajeja ja hengitysharjoituksia. Jokainen saa osallistua tunneille aikaisemmasta joogakokemuksesta riippumatta. Joogatuntien välissä voit käydä muillakin hotellin tarjoamilla ryhmäliikuntatunneilla, viettää aikaa uima-altaalla sekä nauttia hyvästä ruoasta ja palvelusta.


Tuntikuvaukset

Morning flow: Aloita päivä ihanalla joogaflowlla. Herätämme kehoa sisältä ja ulkoa erilaisten hengitysharjoitusten ja asanoiden (asentojen) avulla.  

YinYoga: Rauhallisempi tunti. Olemme samoissa asennoissa 3-5 minuuttia saadaksemme yhteyden kehon sidekudoksiin, pehmentääksemme lihaksia ja löytääksemme sopivan hengitystahdin. Miten rentouttava tunti! 

Vinyasa/Vinyasa Core: Vinyasa tarkoittaa flowta - teemme erilaisia harjoituksia löytääksemme joogaflown. Tämä tunti on hiukan vaativampi. Työskentelemme yhdistäen voiman, tasapainon ja venytykset. Vinyasa Core on samanlainen tunti, mutta keskitymme enemmän keskivartalon (vatsa ja selkä) lihaksiin.  

 Ohjelma La Pared

Huomioithan, että viikon ohjelma on alustava ja oikeudet muutoksiin pidetään.


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Kuka voi osallistua? 

Kaikki voivat osallistua! Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, haasta itsesi uusien lajien parissa – ja muista tietenkin myös rentoutua!

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit ovat maksuttomia kyseisen viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille.

Päivämäärät: 

3-10. helmikuuta 2020 | La Pared, Fuerteventura

Hotelli: La Pared, Fuerteventura

Mitä viikkoon sisältyy:

  • Kaikki tunnit ovat maksuttomia
  • Ammattimaiset ohjaajat
  • Huippuluokan hotellit ja treenimahdollisuudet
  • Sopii kaikille tasoille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa

Varaa hotelli

Katso kaikki treeniviikot


Tietoa joogaohjaajasta: Fanny Elgstrand

Fanny Elgstrand on työskennellyt ryhmäliikuntaohjaajana viimeiset viisi vuotta ja aloittanut joogaamisen jo nuoruudessa. Tänä päivänä Fanny työskentelee joogaohjaajana SATS-kuntosaliketjussa Tukholmassa. Hänellä on myös oma joogayritys nimeltä FlowWithFanny.