FitFun Travels aktiiviloma 13.–20.11.2017

Lähde kanssamme FitFun Travelsin aktiivilomalle Fuerteventuralle! Loman aikana kuulet lisää hyvinvoinnista ja saat uusia ideoita kuntoiluun. Luvassa on monipuolista liikuntaa, terveellistä ruokaa ja tietysti ehdit myös nauttia vapaa-ajasta monipuolisessa Playitaksessa. Täältä löytyvät kaikki ainekset täydelliseen lomaan – miellyttävä ilmasto, upeat urheilumahdollisuudet, kilometrien mittaiset hiekkarannat ja kimmeltävä meri.  

Lomalle on luotu valmis viikko-ohjelma, jonka teemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Viikon aikana huippuohjaajat vetävät useita erilaisia harjoituksia meren äärellä, salilla, vuorilla pyöräillen, auringon noustessa joogaten ja illan hämärtyessä salsaten.

Kuulet hyvinvointia tukevia luentoja, opit tekemään raikkaita smoothieita ja loppuviikosta kisaillaan uusien tuttavuuksien kanssa FitFun olympialaisissa. Lomalta palaat fyysisesti ja henkisesti hyvinvoivana ja matkan vaikutukset jatkuvat pitkään vielä lomankin jälkeen.

Ajankohta: 13.–20.11.2017
Hinta alk. 990 € /hlö

Hintaan sisältyy:

 • Suorat meno-paluu lennot Helsingistä
 • Lentokenttäkuljetukset 
 • Majoitus Playitas Resortissa
 • Puolihoito
 • Treenitunnit ja luentoja

Ota yhteyttä ja varaa


Hinnat ja ajankohta

Playitas Resort, Fuerteventura 13.11 – 20.11.2017

              Playitas Aparthotel****, yksiö 990 €/hlö, kaksio 1056 €/hlö                              

Playitas Hotel****, kahden hengen huone 990 €/hlö

Hinta per henkilö jaetussa huoneessa. Sis. meno-paluu lennot Helsinki-Fuerteventura, lentokenttäkuljetukset, viikko-ohjelman sekä puolihoidon (aaminen+illallinen, ei ruokajuomia).

Lisämaksusta
- Täysihoito 95 €/hlö/vk (aamiainen, lounas ja illallinen, ei ruokajuomia)
- Lisämaksu yhden hengen huoneesta kahden hengen huoneessa 196 € ja yksiössä 238 € 

Lisävuoteet ja hinnat lapsille
Playitas Aparthotellin yksiöihin ja kaksioihin on saatavilla lisävuoteita. Yksiöihin max. 2 lisävuodetta,  joista toinen lapselle. ​Kaksioihin max. 3 lisävuodetta, joista yksi lapselle. Lisävuoteella majoittuva 2-11 vuotias lapsi saa lisävuodealennuksen sekä lisämaksullisen täysihoidon puoleen hintaan. Alle 2-vuotias  maksaa 50 €, sylilapselle ei varata omaa lento- tai vuodepaikkaa. 
Lisävuodealennukset yksiössä: 122 € /aikuinen ja 142 € /lapset 2-11 vuotta
Lisävuodealennukset kaksiossa: 164 € /aikuinen ja 192 € /lapset 2-11 vuotta


FitFun Travels aktiiviloma Playitaksessa – viikon kohokohdat

Matkanjohtajana toimii suosittu personal trainer, monipuolinen urheilija ja esiintyjä Ville Erola. Tiimiin naisenergiasta vastaa kokenut ryhmäliikunnan ammattilainen ja kauneusalan yrittäjä Marianne Sampakoski. Ravintovalmentaja Sami Sundvik on joukon kolmas tukipilari, joka täydentää osaamisellaan kiven kovaa ammattilaiskaartia

13.11.2017 Maanantai – Matka alkaa

 • Suora lento Helsingistä Fuerteventuralle
 • Lentokenttäkuljetus hotelliin ja sisäänkirjautuminen
 • Rento tervetulotuokio ja yhteinen illallinen

14.11.2017 Tiistai – Vauhdikas viikko käyntiin

 • Aamutreeni ja venyttely
 • Luento: Ravinto ja suorituskyky
 • Tasapainoinen keho -lihashuoltotunti sekä rentouttava pallohieronta ulkona

15.11.2017 Keskiviikko – Liikuntaa ja elämyksiä

 • Pyöräretki majakalle 
 • Smoothie workshop
 • Luento: saliharjoittelun aakkoset. Ohjattu salitreeni. 

16.11.2017 Torstai – Vapaapäivä 

 • Rentoudu allasalueella tai treenaa salilla. Voit osallistua myös Apollomatkojen retkille (lisämaksusta) tai tutustua saareen omin päin.

17.11.2017 Perjantai – Keho ja mieli

 • Body & Mind -tunti.
 • Smoothie workshop 
 • Tehokas Bootcamp -treeni

18.11.2017 Lauantai – FitFun Olympialaiset

 • Leikkimieliset FitFun Olympialaiset 
 • Luento: Vuorovaikutustaidot ja esiintyminen – Kehitä karismaa ja itsevarmuutta!
 • Mariannen ja Villen tanssitunti – zumbaa, salsaa ja ripaus countrya.

19.11.2017 Sunnuntai – Viimeinen treenipäivä

 • Aamu-uinti tai kävely rannalla
 • Pallopelejä

20.11.2017 Maanantai – Kotiinpaluu

 • Lentokenttäkuljetus ja suora lento Fuerteventuralta Helsinkiin 


Ohjelma on alustava ja muutokset ovat mahdollisia. Päivitetty ohjelma jaetaan matkakohteessa. Rajoitettu määrä paikkoja! Max 35 osallistujaa.

Ville Erola on kokenut ja koulutettu liikunnan ammattilainen (AMK) ja FitFun Travels Oy perustaja. Aktiivinen liikunta-alan yrittäjä kirjoittaa myös kolumneja hyvinvoivan naisen erikoislehteen Fitbodyyn. Villen intohimona on hyvä fiilis ja hän on lisäksi esiintyjä, tanssija, laulaja mm. Scandinavian Hunks- ryhmässä sekä musikaaleissa. Hän on myös kirjoittanut kirjan Personal Trainer - Oikein hyvään kuntoon.

Personal trainer Marianne Sampakoski (25 v.) on kokenut ryhmäliikuntaohjaaja ja toiselta ammatiltaan kosmetologi. Marianne on pyörittänyt liikunta- ja hyvinvointikeskusta ja hän on aktiivinen kauneus- ja liikunta-alan yrittäjä. Hänen intohimona tuottaa onnistumisen elämyksiä niin liikunnan, musiikin ja esiintymisten kautta. Mariannella on kyky vetää kaikenlaisia tunteja rauhallisista kovatempoisiin ja paikallaan pysyvistä tanssillisiin lattaritunteihin.

Sami Sundvikilla (43 v.) on yli 10 vuoden kokemus terveystuotealalta. Hän on tällä hetkellä osakkaana kotimaisia ravintolisiä valmistavassa yrityksessä. Samilla on takana satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia, joihin useat olympiatason urheililijat Suomessa ovat osallistuneet. Iltalehden luetuin terveysaiheinen blogi on myös Samin käsialaa. Hänellä on takana lisäksi kymmeniä pidettyjä ravintoluentoja.


Playitas Resort

Valitse joko huoneisto Playitas Aparthotellista tai kahden hengen huone Playitas hotellista. 

 

Playitas Hotel

Playitas Hotel****

Vaikka Playitas Resortista löytyy lukematon määrä urheilulajeja ja aktiviteetteja, vallitsee Playitas Hotellissa rauhallinen ja seesteinen tunnelma. Rinteessä sijaitsevalta hotellilta on upeat näkymät golfkentän yli ja merelle. 

Playitas Aparthotel

Playitas Aparthotel****

Täällä majoitut siisteissä ja käytännöllisissä huoneistoissa. Vehreä puutarha ympäröi allas-aluetta, ja ranta sijaitsee kivenheiton päässä. Lähellä kaikkia urheilumahdollisuuksia, rantaa ja altaita.