Family Training Week

Osallistu mukaan treeniviikolle, jossa on ohjelmaa koko perheelle. Aikuisille, nuorille ja lapsille!

Lomaviikolla La Pared - powered by Playitasissa treenataan ja vietetään aikaa perheen kanssa. Yhdessä ohjaaja Michaela Sperringin kanssa lomaviikosta tulee aurinkoinen ja ikimuistoinen. Lisäksi hotelli tarjoaa runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Opi surffaamaan, osallistu toiminnallisiin harjoituksiin, käy kuntosalilla, vaella vuoristossa tai pelaa tennistä. La Pared on aloittelijoiden ja koko perheen surffausparatiisi.


Tuntikuvaukset

Harjoittelu on toiminnallista ja perustuu siihen, että jokainen voi osallistua tunnille omien kykyjensä mukaan. Harjoittelun painopiste on ilossa, yhteisössä ja liikkeessä, jotka yhdistyvät yhdeksi tavoitteeksi innostaa ja aktivoida koko perhettä.

Core - Harjoittelussa keskitytään keskivartalolihaksiin ja tasapainoon.

New Year Pass - Yhdistelmä kunto- ja voimaharjoittelua, mikä auttaa unohtamaan ajankulun.

Circular training - Paikkaharjoittelu- ja kokovartalotreeni.

Maastoharjoittelu - Ulkotreeni, jossa yhdistämme juoksemisen ja voiman. Kaikki voivat osallistua. 

Morning jog  -  Aloita aamu kevyellä juoksulenkillä. Kaikki voivat osallistua. 

Tabata - Intervallitreeni, jossa 20 sekuntia on harjoitusta ja 10 sekuntia lepoa. Yhteensä 8 kierrosta. Yhdistämme kunto- ja voimaharjoittelua kaikille sopivin liikkein. 

Bootcamp - Hauska ja hikinen tunti, jossa harjoitukset tehdään parin kanssa. 

Workout - Intensiivinen harjoittelu koko vartalolle. 


Ohjelma

Alla viikon aikataulu:

Ohjelma – La Pared 31.12 

Huomioithan, että viikon ohjelma on alustava ja oikeudet muutoksiin pidetään.


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 


Kuka voi osallistua?

Kaikki voivat osallistua! Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, haasta itsesi uusien lajien parissa – ja muista tietenkin myös rentoutua!

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit ovat maksuttomia hotellissa treeniviikon aikana majoittuville vieraille. 

Päivämäärät: 
30. joulukuuta 2019 – 6.tammikuuta 2020

Hotelli: La Pared, Fuerteventura

Mitä viikkoon sisältyy:

  • Kaikki treeniviikon tunnit
  • Treenit ammattilaisen ohjauksella
  • Huippuluokan hotelli ja treenimahdollisuudet
  • Sopii kaikille
  • Urheilua, aurinkoa ja yhdessä oloa

Varaa hotelli


Tietoa ohjaajasta: Michaela Sperring

Michaela Sperring on terveyskonsultti, sertifioitu ravinto- ja liikuntakonsultti, joka on erikoistunut mielenterveyteen. Michaela on lapsesta lähtien ollut kiinnostunut jalkapallosta sekä kilpaillut että valmentanut. Hän on ollut mukana ohjaamassa monia Apollo Sports -lomia ja keskittyy ihmisten terveyden valmennukseen omassa yrityksessään. Naurunsa, energiansa ja ammattitaitoisuudensa avulla hän keskittyy inspiroimaan ihmisiä treeniviikon aikana. 

 

Tietoa La Paredista

Tule ja nauti La Pared -hotellin rauhallisuudesta ja luonnonkauniista ympäristöstä. La Pared – powered by Playitas sijaitsee upealla paikalla Fuerteventuran länsirannikolla pienessä La Paredin kylässä, noin 6 km luoteeseen Costa Calmasta. La Paredissa on kaikki edellytykset hyvän olon loman viettoon. Joogaa, surffaa, vaella tai osallistu ryhmäliikuntatunnille taivasalla. Kaikki kyseisen viikon treenikalenterin harjoitukset sisältyvät niille, jotka varaavat matkan ja asuvat La Paredissa.

Aktiiviloma La Paredissa
Tänä vuonna tarjoamme esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja, joogaa, vaellusta ja toiminnallisia harjoituksia. Valoisassa kuntosalissa voit treenin ohella ihastella kauniita vuoristo- ja laavakivimaisemia suurista panorama-ikkunoista. La Paredissa on kaksi tenniskenttää (lisämaksusta) ja mahdollisuus tennisopetukseen. Vaeltaminen ja juokseminen hiekkadyynien ympärillä on maagista. 

Maksuton sauna ja lämmitetty ulkoilmajacuzzi, joka sijaitsee saunan vierellä. Täällä on tarjolla surffikoulu sekä varusteiden vuokrausta niin aikuisille kuin lapsillekin. Maastopyörä-, mönkijä- ja segway-vuokrausta. Maantiepyöriä vuokrattavissa Playitas Resortissa. Lue lisää liikunnasta ja aktiviteeteista La Paredissa.