Dance, Move and Functional Training Week

Tällä viikolla sporttihotelli Cavo Spada saa vieraakseen ryhmäliikuntaohjaaja Karin Henningin. Hotellissa voit valita lomallesi All Inclusiven, ja nauttia viiden tähden lomasta Kreetan auringossa. Viikko koostuu joogasta, erilaisista tanssitunneista, kiertoharjoituksista ja monista muista.

Treeniviikkoon kuuluvien harjoituksen lisäksi Cavo Spadassa on tarjolla myös monia muita aktiviteetteja. Kokeile toiminnallista treeniä, huippuluokan kuntosalia, käy vaeltamassa, pyöräilemässä, SUP-lautailemassa tai haasta matkatoverisi tennisotteluun. 


Ohjelma

Ohjelmassa olevien tuntien lisäksi Cavo Spadassa on tarjolla myös muita tunteja. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

Viikon ohjelma


Tuntikuvaukset

 • Morning Core and Stretch Aamutunti, joka koostuu kevyistä keskivartalo- ja liikkuvuusharjoituksista. Ihana aloitus aamuun!
 • Core Toiminnallinen treeni, joka vahvistaa keskivartalon voimaa ja hallintaa.
 • Inner Strength Tunti, jossa vahvistat kehoasi sisältä ja ulkoa! Tunti koostuu kolmesta osasta: core, voimistelu ja jooga. 
 • Afro Afro-tanssi sopii kaikille! Liikkeiden avulla keho rentoutuu ja tarkoituksena onkin poistaa jännitystä, ja nauttia mukaansatempaavasta musiikista!
 • Soma Move® Tunnin aikana tehdään liikkeitä, joissa keskitytään kehon voimaan, kestävyyteen ja liikkuvuuteen. 
 • Circuit Training Intervalli-tyylisiä harjoituksia, joissa kehität voimaa ja kestävyyttä. 
 • Morning Yoga Pehmeillä ja kevyillä jooga-liikkeillä herätät kehon ja mielen.

Miten varaan treeniviikon?

Kaikki tunnit kuuluvat lomasi hintaan, kun majoitut treeniviikon aikana hotelli Cavo Spadassa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 


Kuka voi osallistua? 

Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, tai haasta itsesi uusien lajien parissa!

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki treenitunnit ovat maksuttomia hotelli Cavo Spadassa majoittuville vieraille. 

Päivämäärät: 

 • 3-10. elokuuta 2019

Hotelli: Cavo Spada, Kreeta

Mitä hintaan sisältyy:

 • Kaikki treenitunnit
 • Ammattitaitoiset ohjaajat
 • Huippuluokan hotelli ja treenimahdollisuudet
 • Sopii kaikille
 • Treenausta, aurinkoa ja yhdessäoloa

Varaa hotelli

Katso kaikki treeniviikot


 

Karin Henning

Tietoa ohjaajasta: Karin Henning

Karin on fysioterapeutti, ja hänellä on myös usean vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Karinilla on kokemusta erilaisista treenitapahtumista Ruotsissa ja muissa maissa. 


Tietoa hotelli Cavo Spadasta

Suosittu sporttihotelli Cavo Spada Kreetalla sijaitsee aivan rannan äärellä, ja tarjoaa erinomaiset puitteet aktiiviselle hyvänolon lomalle. Voit valita lomallesi myös All Inclusiven ja nauttia spa-puolen hoidoista. Hotellilla on hyvin varusteltu kuntosali, WOD-boxi (crossfit), ryhmäliikuntatilat, pyöräilymahdollisuuksia, tenniskenttä ja loistavat juoksureitit. 

Cavo Spadan juoksu- ja pyöräilyreitit ovat multisport-ammattilaisten testaamia – koe upeat vuoristot ja laaksot sekä kauniit maastot ja maisemat. Voit osallistua myös ohjatulle pyörä- tai vaellusretkelle kauniille Samarian rotkolle.