Palmuranta Vietnamissa

Vietnamin matkavinkit

Matkusta maailman toiselle puolelle ja koe jotain erityistä. Tutki Vietnamin kaunista luontoa, koe suurkaupungin syke ja pienet kalastajakylät – lue parhaat vinkkimme ja inspiroidu! 

Varaa matkasi Vietnamiin

Paratiisiranta Vietnamissa

6 rantavinkkiä Vietnamiin

Vietnamista jos jossain on satumaisen kauniita, valkoisena hohtavia hiekkarantoja, jotka levittäytyvät kristallinkirkkaan meren äärelle. Kokosimme yhteen kuusi suosikkirantaamme – lue lisää ja löydä oma rantaparatiisisi!

Lue lisää
Halong Bay Vietnamissa

Koe Vietnam

Vietnamissa pääset kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä. Koe Vietnamin kauniit kaupungit, vaikuttavat luontomaisemat ja mielenkiintoiset buddhalaiset temppelit. 

Lue lisää
Vauhdin huumaa rannalla Vietnamissa

Aktiivilomailijan Vietnam

Purjelautaile, sukella, lähde vedenalaiselle retkelle tai pelaa golfia ja sulkapalloa – Vietnamilla on paljon tarjottavaa myös aktiivisille lomailijoille.

Lue lisää
Manikyyri kauneushoitolassa

Vietnamin spa-hoitolat

Yksi loman ehdottomista kulmakivistä on rentoutuminen – muista siis rauhoittua ja ottaa aikaa itsellesi. Täältä löydät vinkkejä Vietnamin parhaisiin kauneushoitoloihin ja paikallisiin rentoutumiskeinoihin: oletko jo kuullut tai chi:stä? 

Lue lisää
Suurkaupunki Vietnamissa

Shoppaile Vietnamissa

Vietnam on oikea matkakohde ostosten ystäville. Vaihtoehtoja on monia: Vietnamista löytyy niin suuria ostoskeskuksia kuin pieniä katumarkkinoitakin.

Lue lisää
Vietnamilaisia kevätrullia

Vietnamilaisia herkkuja

Olet ehkä maistanut jo thaimaalaista ruokaa, mutta miten on vietnamilaisen ruoan laita? Koe Vietnamin jännittävä ruokakulttuuri, kokeile maukasta pho-nuudelikeittoa tai nauti esimerkiksi herkullisista kevätkääryleistä. 

Lue lisää
Danang, Vietnam

Vietnamin mielenkiintoisimmat kaupungit

Jännittäviä nähtävyyksiä, kauniita rantoja, hyvää ruokaa ja ihania elämyksiä – Vietnamin kaupungit odottavat sinua!

Lue lisää