Sofitel Plaza Saigon

  • Panoramanäköalat kattoterassilta
  • Varaa puolihoito

Hotelli Sofitel Plaza Saigon on rentouttava keidas Saigonin vilkkaassa keskustassa, lähellä Notre Damen katedralia ja Reunification -palatsia. Näköalat kattoterassilta on upea, eikä palvelu tai ruoka jätä myöskään toivomisen varaa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2932 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetyssä hotellissa Sofitel Plaza Saigon nautit ylellisestä lomasta keskellä Saigonia. Kattoterassilla on allas, erillinen allas ja allasbaari, jossa tarjoillaan juomia ja kevyempiä välipaloja. Aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta. Allasalueelta on upeat näkymät Saigoniin ja sen kiehtoville kujille.

Sofitel Plaza Saigonissa on kaksi ravintolaa: Café Rivolissa tarjoillaan kansainvälisiä annoksia ja L'Olivierissa nautit herkkuja ranskalaisesta keittiöstä. Boudoir Lounge Barissa voi syödä yksinkertaista lounasta, taltuttaa makeanhimon iltapäiväkahvin lomassa ja nauttia musiikista iltaisin.

Hyvinvarusteltu kuntosali, aerobicciä ja joogaa. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu ja huonepalvelu ympäri vuorokauden lisämaksusta. Kaupunkiliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Saigonin matkoja:

Apollolla ei ole henkilökuntaa Saigonissa 16.12.2019 asti, vaan kohteessa palvelee paikallinen, englanninkielinen yhteistyökumppani. Palvelupuhelinnumeron näet matkalipusta. Ajalla 17.12.2019-19.3.2020 on Apollolla skandinaavinen henkilökunta Phan Thietissä, jotka tavoitat puhelimitse.