Northern Saigon

  • Hyvä sijainti
  • Osta puoli- tai täysihoito

Northern Saigon sijaitsee hyällä paikalla Saigonin keskustassa. Kävelymatkan päästä löytyy ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja historiallisia nähtävyyksiä. Northern Saigon on erinomainen vaihtoehto, kun etsit hotellia kaupunkiympäristöstä lähellä kaikkea.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 638 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Northern Saigon sijaitsee täydellisellä paikalla Saigonissa. Pääset hotellilta kätevästi kaupungin tunnetuimmille nähtävyyksille ja kokemaan kaupungin erityisen tunnelman.

Hotellin katolla on pieni allas ja baari, josta voit tilata virkistävää juotavaa. Ravintola, jossa tarjolla on eurooppalaisia ja aasialaisia annoksia illallisella. Aulabaari. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Aktiiviseen lomailuun on hotellilla tarjolla maksuton kuntosali. Sauna. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pieni matkamuistomyymälä. Kaupunkiliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Saigonin matkoja:

Apollolla ei ole henkilökuntaa Saigonissa 16.12.2019 asti, vaan kohteessa palvelee paikallinen, englanninkielinen yhteistyökumppani. Palvelupuhelinnumeron näet matkalipusta. Ajalla 17.12.2019-19.3.2020 on Apollolla skandinaavinen henkilökunta Phan Thietissä, jotka tavoitat puhelimitse.