Asian Ruby Select

Hotelli Asian Ruby Select sijaitsee parhaalla paikalla Saigonissa lähellä kaupungin nähtävyyksiä. Kävelymatkan päässä sinua odottavat Ben Than Market, Tao Dan Park ja Notre Damen katedraali. Mikäli haluat pitää tauon kaupunkin vilskeestä, ota suunta kohti Tao Dan Parkia ja nauti Saigonista omassa rauhassa.


Huonetyyppi

Deluxe -huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 229 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Asian Ruby Select sijaitsee keskellä Saigonia lähellä tunnetuimpia nähtävyyksiä. Pääset hotellilta helposti kävellen suosittuihin Ben Than Marketiin, oopperatalolle  ja Notre Damen katedraalille. Rentoudu läheisessä Tao Dan Parkin puistossa, joka on kuin vehreä keidas keskellä kaupungin sykettä.

Hotellissa on ravintola Ruby, jossa tarjoillaan aamiaispöytä ja aasialaisia sekä kansainvälisiä makuja illallisella. Maksuton wifi, vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Tärkeä tieto koskien Saigonin matkoja:

Apollolla ei ole henkilökuntaa Saigonissa 16.12.2019 asti, vaan kohteessa palvelee paikallinen, englanninkielinen yhteistyökumppani. Palvelupuhelinnumeron näet matkalipusta. Ajalla 17.12.2019-19.3.2020 on Apollolla skandinaavinen henkilökunta Phan Thietissä, jotka tavoitat puhelimitse.