1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia The Cliff Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,5 10:stä Perustuu 20 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Timo,
Nokia

+
Rauhallinen, hyvä, nopea ja ystävällinen palvelu
-
Päivittäisen siivouksen aika vaihteli paljon päivästä päivään

Vahvistettu asiakas: 2018-04-04


10 10:stä

Leif,
Lohja

+
Hotelli oli ylivoimainen kohteessa Apollon muihin hotelleihin tapahtuneisiin sijoituksiin verrattuna. Väittämä perustuu näissä hotelleissa olleiden henkilökohtaisiin kertomuksiin.
-
Ei minkäänlaisia ehdotuksia

Vahvistettu asiakas: 2018-02-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Cliff Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

1600 arvostelua
Erinomainen
 
1250
Erittäin hyvä
 
268
Hyvä
 
64
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

28.2.2018

Kirjoittanut Syysmelissa Mäntsälä, Suomi

Rauhallinen sijainti

Vietimme helmikuussa 2018, 11 yötä Beach front bungalowissa. Bungalow oli mielettömän upea. Huone oli iso, merinäköala hieno. Yksi parhaita asioita oli terassin riippumatto ja kaksi aurinkovuodetta. Kylpyhuone oli myös mahtava ja iso. Osa siitä oli taivasalla. Kylpyammeessa oli mukava oleilla kun näki samalla taivaan. Hienoin ja mielenkiintoisin kylpyhuone mitä olen koskaan nähnyt. Palvelu oli hotellissa ystävällistä ja huonesiivous huippua. Vaatteetkin oli viikattu siististi. Saimme joka ilta huoneeseen suklaata. Hotellin aula ja yleistilat olivat siistit ja kauniit. Yleisissä vessoissa oli joka käyttäjälle oma puhdas pikku pyyhe jolla kuivata kädet. Uima-allasalue oli hieno ja hyvin hoidettu. Aurinkotuoleja oli aina vapaana. Altaita oli kaksi. Toinen enemmän lapsille suunnattu. Hotellin alue oli muutenkin viihtyisä ja vehreä. Kaikki ihmiset olivat hymyileviä ja ystävällisiä. Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Paras aamupala mitä olemme kokeneet. Raikkaita mehuja, makuvesiä, useita hedelmälaatuja. Valmiita täytettyjä sämpylöitä, lämpimiä ruokia, omeletteja, vohveleita, salaatteja, makeita leivonnaisia. Hotellin kylpylä oli kotimaan hintoihin nähden edullinen. 2 tunnin hoitopaketti n 30e. Kylpylä oli viihtyisä, rauhallinen ja rentouttava kokemus. Hotellin ranta oli ok, mutta merenkäynti oli koko ajan kovaa eikä meri tuntunut houkuttelevalta. Hotelli oli hieman syrjässä mutta kävelymatkan päässä "ostoskadusta". Hotellilta lähti minibussi kerran päivässä klo 16.15 keskustaan ja paluu taisi olla klo 22 aikaan. Me tulimme aina taksilla takaisin, maksoi n 3e suunta. Rahanvaihtopisteitä ei ole, mutta automaateista saa nostettua rahaa. Ostosten tekemiseen paikka ei ole kovin hyvä. Tarjolla pelkkää turistikrääsää. Suosittelemme ottamaan ostoskadulta 5 tunnin retken, joka pitää sisällään fairy stream "purokävelyn", valkeat dyynit, kalastajasatamassa käymisen ja joko auringonnousun tai -laskun punaisilla dyyneillä. Hinta retkelle oli 8e per henki. Jeeppikuski haki hotellilta, meitä oli 8 hengen ryhmäretki. Taksikuskit olivat aina ennen sovittua hakuaikaa jo paikalla. Vietnam tuntui turvalliselta maalta liikkua eikä missään vaiheessa tarvinnut pelätä mitään. Suomalaisia matkailijoita oli yllättävän paljon kyseisessä hotellissa ja Phan thien:in/ Mui ne:n alueella. Joka ravintolassa tapasimme suomalaisia.

 
17.2.2018

Kirjoittanut LiisaH106

Mukava loma

Hotelli oli hyvällä paikalla ajatellen golf-kenttää. Hotellihuone oli viihtyisä, allasalue hyvä samoin ranta. Viihdyimme hyvin, sillä henkilökunta oli mukavaa ja avuliasta. Saimme osallistua myös uuden vuoden vieton alkuun ns. Chung cake- juhlaan.

 
12.9.2017

Kirjoittanut 170jaanat Kuopio, Suomi

rentouttavaa lomailua

Majoitus oli siistissä tilavassa huoneessa, hotellin päärakennuksen viereisessä rakennuksessa. Näkymä oli suoraan uima-altaiden yli merelle. Ranta on todella viihtyisä ja rauhallinen. Hieman sivussa itse kylästä, mutta helppo saavuttaa lyhyellä kävelyllä.

 
20.8.2019

Kirjoittanut carrot12345

nice trip

酒店超级棒!里面有很大的泳池还有一个超级大的私人沙滩!!整体服务也都很棒棒。坐futa bus 从胡志明市到美奈,公交车是直接能到的。下来就是酒店。两天的住宿非常快乐,一直去游泳池玩!走的时候也是直接能在酒店坐巴士去芽庄!下次来的话还会住在这里!Thank you Duc, Tuan, Nang, very nice service, we will come back again. hahhahahaahahahah

 
19.8.2019

Kirjoittanut 19870303

评价

酒店环境超级好~早餐棒棒哒~服务很棒~小姐姐很nice~@Hue Huong~I like this hotel,if we come to Muine in the future,we would like to choose the Cliff resort &residences again~ I love the sea,also I love this place. 酒店服务设施很好诶~强烈推荐~