1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia The Cliff Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Timo,
Nokia

+
Rauhallinen, hyvä, nopea ja ystävällinen palvelu
-
Päivittäisen siivouksen aika vaihteli paljon päivästä päivään

Vahvistettu asiakas: 2018-04-04


10 10:stä

Leif,
Lohja

+
Hotelli oli ylivoimainen kohteessa Apollon muihin hotelleihin tapahtuneisiin sijoituksiin verrattuna. Väittämä perustuu näissä hotelleissa olleiden henkilökohtaisiin kertomuksiin.
-
Ei minkäänlaisia ehdotuksia

Vahvistettu asiakas: 2018-02-28


9 10:stä

Liisa,
Vantaa

+
Hyvät tilat ja palvelut, henkilökunta tosi ystävällistä ja avuliasta. Hienot Chung Cake-juhlat!
-
Rannan roskien siivousta voisi lisätä, sillä aallokko tuo uutta joka päivä. Huoneissa ei ollut tarjolla pelkää kahvia (jauhepussi) joka päivä. Yhdistelmä kahvi+sokeri+maito ei ole (kaikkien)suomalaisten makuun.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-07


9 10:stä

Heikki,
Lahti

+
-
Yksityisyyden vuoksi, olisi hyvä olla näköeste naapurin terassille. Siivoojan aikataulu vaihteli kovasti eri päivinä. Huoneessa olisi hyvä olla kahvinkeitin.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-24


10 10:stä

Thorvald ,
Jordrup

+
Dejlig beliggenhed
-
Bedre møbler på terrassen. Længere åbningstid i baren

Vahvistettu asiakas: 2019-02-07


9 10:stä

Lone,
Frederiksværk

+
Dejligt hotel, søde mennesker der er ansat, god morgenmad. tæt på stranden og til byen
-
vi boede i bungalow nr. 412, der mangler tag over noget af badeværelset, så der var mange myg og meget varmt.

Vahvistettu asiakas: 2017-11-30


9 10:stä

Tor,
Trondheim

+
Nær en flott strand. Kort vei til "byen". God mat. God service.
-
Åpen bar på kveldene.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


10 10:stä

Terje,
Larvik

+
Meget variert og bra frokost. Rolig om natta, uten støy.
-
Solsengene ved poolen var alt for harde. De bør ha madrasser, slik som solsengene ved stranda.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-24


10 10:stä

Erkki,
Trongheim

+
beliggenhet
-
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-08


10 10:stä

Trygve,
Førresfjorden

+
Service og beliggenhet
-
Ingen

Vahvistettu asiakas: 2018-02-15


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Cliff Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

1068 arvostelua
Erinomainen
 
729
Erittäin hyvä
 
253
Hyvä
 
62
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

28.2.2018

Kirjoittanut Syysmelissa Mäntsälä, Suomi

Rauhallinen sijainti

Vietimme helmikuussa 2018, 11 yötä Beach front bungalowissa. Bungalow oli mielettömän upea. Huone oli iso, merinäköala hieno. Yksi parhaita asioita oli terassin riippumatto ja kaksi aurinkovuodetta. Kylpyhuone oli myös mahtava ja iso. Osa siitä oli taivasalla. Kylpyammeessa oli mukava oleilla kun näki samalla taivaan. Hienoin ja mielenkiintoisin kylpyhuone mitä olen koskaan nähnyt. Palvelu oli hotellissa ystävällistä ja huonesiivous huippua. Vaatteetkin oli viikattu siististi. Saimme joka ilta huoneeseen suklaata. Hotellin aula ja yleistilat olivat siistit ja kauniit. Yleisissä vessoissa oli joka käyttäjälle oma puhdas pikku pyyhe jolla kuivata kädet. Uima-allasalue oli hieno ja hyvin hoidettu. Aurinkotuoleja oli aina vapaana. Altaita oli kaksi. Toinen enemmän lapsille suunnattu. Hotellin alue oli muutenkin viihtyisä ja vehreä. Kaikki ihmiset olivat hymyileviä ja ystävällisiä. Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Paras aamupala mitä olemme kokeneet. Raikkaita mehuja, makuvesiä, useita hedelmälaatuja. Valmiita täytettyjä sämpylöitä, lämpimiä ruokia, omeletteja, vohveleita, salaatteja, makeita leivonnaisia. Hotellin kylpylä oli kotimaan hintoihin nähden edullinen. 2 tunnin hoitopaketti n 30e. Kylpylä oli viihtyisä, rauhallinen ja rentouttava kokemus. Hotellin ranta oli ok, mutta merenkäynti oli koko ajan kovaa eikä meri tuntunut houkuttelevalta. Hotelli oli hieman syrjässä mutta kävelymatkan päässä "ostoskadusta". Hotellilta lähti minibussi kerran päivässä klo 16.15 keskustaan ja paluu taisi olla klo 22 aikaan. Me tulimme aina taksilla takaisin, maksoi n 3e suunta. Rahanvaihtopisteitä ei ole, mutta automaateista saa nostettua rahaa. Ostosten tekemiseen paikka ei ole kovin hyvä. Tarjolla pelkkää turistikrääsää. Suosittelemme ottamaan ostoskadulta 5 tunnin retken, joka pitää sisällään fairy stream "purokävelyn", valkeat dyynit, kalastajasatamassa käymisen ja joko auringonnousun tai -laskun punaisilla dyyneillä. Hinta retkelle oli 8e per henki. Jeeppikuski haki hotellilta, meitä oli 8 hengen ryhmäretki. Taksikuskit olivat aina ennen sovittua hakuaikaa jo paikalla. Vietnam tuntui turvalliselta maalta liikkua eikä missään vaiheessa tarvinnut pelätä mitään. Suomalaisia matkailijoita oli yllättävän paljon kyseisessä hotellissa ja Phan thien:in/ Mui ne:n alueella. Joka ravintolassa tapasimme suomalaisia.

 
17.2.2018

Kirjoittanut LiisaH106

Mukava loma

Hotelli oli hyvällä paikalla ajatellen golf-kenttää. Hotellihuone oli viihtyisä, allasalue hyvä samoin ranta. Viihdyimme hyvin, sillä henkilökunta oli mukavaa ja avuliasta. Saimme osallistua myös uuden vuoden vieton alkuun ns. Chung cake- juhlaan.

 
12.9.2017

Kirjoittanut 170jaanat Kuopio, Suomi

rentouttavaa lomailua

Majoitus oli siistissä tilavassa huoneessa, hotellin päärakennuksen viereisessä rakennuksessa. Näkymä oli suoraan uima-altaiden yli merelle. Ranta on todella viihtyisä ja rauhallinen. Hieman sivussa itse kylästä, mutta helppo saavuttaa lyhyellä kävelyllä.

 
22.4.2019

Kirjoittanut johnhunter789 Chicago, Illinois

Amazingly The Cliff

" WOW " factors could be found at every corner of this resort. Super clean private beach, green lush manicured garden. Big clean swimming pool with a dip-in pool bar. The food is out of this world. And I was blow away with the friendliness and attentiveness from the staff and management. They will go over and beyond to make sure you satisfied. Thanks The Cliff and highly recommend.

 
22.4.2019

Kirjoittanut Michael J

Does not meet the expactation

In general, they think to do the very best of all, but they dont. The facility is is quite nice, but only on the first view. The maintanance is bad, and the service personal ties hard, but is not able to come up with international high class service.