Kokemuksia Romana Resort (Phan Thiet) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 55 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-
Lisää aurinkotuoleja altaalle. Myöskin aurinkotuolit bungaloweissa oli todella huonoja. Kaksi rösähti kun niissä istuttiin

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


9 10:stä

+
Siisti ja hiljainen, henkilökunta ystävällinen, näkymät tosi hienot ja yksityisranta oli tosi kaunis!
-
Ruoka hotellin ravintolassa oli kallis, jotkut huonekalut, tuolit jne. aika huonossa kunnossa, meidän aurinkotuolit olivat rikkinäiset, kassakaappi huonossa kunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


8 10:stä

+
Rauhallisuus, hyvä aamupala, kaunis ympäristö, kiva henkilökunta
-
Liiankin rauhallinen, jotain ohjelmaa olisi voinut olla.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


10 10:stä

+
Palvelualtis henkkunta
-
Ollakseen 4 tähden hotelli varsinkin ravintola henkkunta tulisi osata paremmin englantia pisteet 5

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


8 10:stä

+
-
Ehdottomasti lisää aurinkotuoleja altaalle! Siellä tilaa reilusti lisätuoleille. Aamuisin hotellivieraat menivät varaamaan tuoleja klo 6-6.30 välillä ja osa varaajista saapuivat käyttämään niitä vasta klo 10-11. Monissa aiemmissa hotelleissamme varaus kielletty ja ”allaspoika” kerää pyyhkeet sitä mukaa pois tuoleilta kun niitä mennään viemään sinne eikä jäädä niitä käyttämään. Rannan tuolit myös koko ajan täynnä.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


5 10:stä

+
Olimme muutaman pvän "De luxe" huoneessa kunnes saimme vaihdettua Villaan. Villa oli hyvä/loistava mutta suosittelen että poistatte De luxe sanan hotellihuoneen yhteydestä. Aika karu huone, 2 sänkyä, 1 yöpöytä, pistorasioita liian vähän, parveke ilman kalusteita ja neliösentin kokoinen
-
Villa -> ei paranettavaa De luxe huone -> nimi todella harhaanjohtava Allasalue > kaunis, mutta allaskalusteet rikkinäisiä samoin kuin varjot Hlökunta > englanninkielen taito olematonta

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


9 10:stä

+
-
Puutarhassa voisi olla penkkejä istuskelua ja lueskelua varten.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


9 10:stä

+
Todella kaunis hotelli.
-
Ravintola palvelu. Enemmän monipuolisempaa ruokaa. Henkilökunnan kielitaitoa voisi parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Romana Resort (Phan Thiet) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

356 arvostelua
Erinomainen
 
142
Erittäin hyvä
 
113
Hyvä
 
59
Ei kovin hyvä
 
25
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

25.2.2019

Kirjoittanut _eptagon02 Raisio, Suomi

Ihan ok

Siistiä ja mukavat sängyt, riittävä wifi. Meteli kantautui käytävästä mm. ovet paukkuivat todella kovaa. Uima-allas hyvän kokoinen, mutta aurinkotuoleja aivan liian vähän, lisäksi erittäin ikävää että ihmiset saavat varailla niitä jo kukonlaulun aikaan pyyhkeillä. Istuimme maassa pyyhkeiden päällä, kun tuoleja ei riittänyt, tilaa olisi kyllä niille ollut. Aamiainen oli ihan hyvä, muuten ruoka oli hiukan hintavaa ja keskitasoa. Kävelymatkan päästä löytyy pieni ravintola, jossa erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Ranta oli tuulinen, eikä uiminen ainakaan lapsille onnistu. Taksilla pääsee edulliesti kylille. Respan englantia taitava nuori nainen ihan huippu!

 
29.12.2017

Kirjoittanut Martta76 Rooma, Italia

Rauhallinen ja viiihtyisä hotellialue

Villa with own pool and seaview was nice and there were enough space for two adults and two children. Beds were very good. Breakfast was tasty. Garden was beautifully and hotelarea including the beach was clean and quiet. Good place to relax. Staff was very kind, helpful and flexible. Viihtyisä ja rauhallinen lomakohde hyvinkin hiljaisen, päättyvän kadun päässä. Joulukuussa lomaillessa ranta- /allastuoleja riitti hyvin. Uusia hotelleja oli rakenteilla. Ranta tuulinen ja uiminen oli usein kielletty merivirtojen vuoksi. Ranta pidettiin puhtaampana kuin läheisten hotellien rantoja. Huoneet olivat kuluneet mutta siistiä oli. Henkilökunta ystävällistä ja auttavaista. Aamupala oli vaihteleva ja hyvä. Iltaruokailuun suosittelen jotain paikallisempaa, maukkaampaa ja edullisempaa ruokapaikkaa, joka löytyy vaikkapa kävelymatkan päässä hotellista. Taksilla pääsee edullisesti Mui Nen "turistirysään", jossa venäläisten osuus kohteessa korostuu. Hotelli järjestää ilmaisia bussikyytejä Phan Thien kaupunkiin, jossa ei muihin länsimaisiin juuri törmännytkään.

 
19.3.2017

Kirjoittanut HennaH176 Salo, Suomi

Rauhallinen hotellialue

Keskitason hotelli keskellä ei mitään. Taksilla pääsee sekä Mui Neen että Phan Thietiin. Huone siisti, hotellin yleisilme siisti, hotellin henkilökunnan englannin kieli heikkoa, mutta niinhän täällä joka puolella on ja silti jollain konstilla kommunikointi onnistuu. Hotellin edessä yksityisranta, jolla joinain päivinä oli meduusoja, mutta useimpina päivinä on voinut uida. Altaalla vaikea saada paikkaa, kun niitä varaillaan jo aamuvarhaisella. Hotelli sopii mielestäni rentoutumiseen.

 
3.12.2016

Kirjoittanut ScandinavianHelsinki Helsinki

Siisti hotelli

Hotelli on siisti. Palvelu respassa hyvää. Kielitaito hyvin heikko useimmilla. Paikan ravintola on hinnakas verrattuna kylän hintoihin. Lisäksi maut puuttuvat...esim. Grillattu kala file ei ollut minkään makuinen eikä edes file...muuten ihan ok hotelli. aamupala runsas ja hyvä.

 
5.3.2016

Kirjoittanut tartakik Kokkola, Suomi

Keskivero

Huone ok mutta suihkun vedentulo ärsytti.Kekkoja ja torakka huoneessa.Pikkasen liian sivussa kylältä.Todella ystävällinen henkilökunta,aamupala oli runsas ja siistiä ihaan kauttaaltaan,toki saisivat alkaa remontoimaan esim.uima-altaissa oli irronneita kaakeleita ja joku siellä loukkasikin itsensä.