1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Romana Resort (Phan Thiet)

  • Maksuton bussi keskustaan
  • Kaunis ja vehreä hotellialue
  • Ravintolasta kauniit näkymät

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin maksuttomaan bussiin joka vie sinut Mui Nehen.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita bungaloweissa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Todella kaunis hotelli.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 316 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Romana Resort sijaitsee Phan Thietissä, pienen, yksityisen rannan päässä. Hotellialueella on uima-allas sekä erillinen lastenallas. Jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu altaalla ja rannalla. Lähellä allasta on hotellin spa-osasto josta on saatavilla erilaisia luonnontuottein tehtäviä hoitoja sekä hierontoja lisämaksusta.

Hotellin ravintola Panorama tarjoilee huolella valmistettuja annoksia á la-carte menulta, aterian kruunaa kaunis merinäkymä. Ravintolan baarissa voit nauttia cocktailin ennen illallista. Kaksi kertaa viikossa järjestetään grilli-iltoja. Laguna baarissa, altaan äärellä, tarjoillaan kevyitä lounas- ja illallisannoksia rennossa ympäristössä.

Maksuton wifi aulassa ja ravintolassa. Biljardia ja tennistä (päiväsaikaan) maksutta. Leikkihuone. Mahdollisuus lainata polkupyöriä. Korkeuseroja hotellialueella. Noin 5 kilometriä Mui Nen keskustaan ja 8 kilometriä Phan Thietiin. Maksuton hotellibussi Mui Nehen ja Phan Thietiin kahdesti päivässä. Ei liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Jouluillallinen (24.12) ja uudenvuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.