1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Bungalow Seafront

Bungalow Seafront-huoneet sijaitsevat lähellä merta. Kaapeli-tv. Minibaari. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kaksi pulloa vettä vuorokaudessa. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Puoliavoin kylpyhuone, missä kylpyamme/suihku ja wc. Pieni puutarha yksityisellä maaterassilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe plus -huone

Deluxe plus -huoneita, joissa kaapeli-tv. Minibaari. Maksuton ilmastonti ja tallelokero. Kattotuuletin ja hyttysverkko. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kaksi pulloa vettä vuorokaudessa. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke ja terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lisävuoteen kanssa huonessa voi olla ahdasta.
Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Deluxe-huone

Kauniisti sisustettuja deluxe huoneita, joissa kaapeli-tv. Minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kaksi pulloa vettä vuorokaudessa. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Huomioithan, että lisävuoteen kanssa huone voi olla ahdas. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe huoneita, jotka sijaitsevat bungaloweissa. Kaapeli-tv. Minibaari. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kaksi pulloa vettä vuorokaudessa. Maksuton ilmastonti ja tallelokero. Puoliavoin kylpyhuone jossa kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke ja terassi. Pieni puutarha ja maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle