1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, mitkä sijaitsevat Pool Wingissä. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita Pool Wingissä, joissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Maaterassi tai ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 32 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Kahden hengen huone Garden Wingissä

Kahden hengen huoneita Garden Wingissä. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior-huone

Superior-huoneita, mitkä sijaitsevat toisessa kerroksessa Pool Wingissä, joista on parempi näkymä kuin kahden hengen huoneista. Vedenkeitin. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 32 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Sviitti

Sviittejä, jotka sijaitsevat Pool Wingissä. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja kaksi wc:tä. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 63 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi