The Nai Harn Phuket

  • Upea sijainti merinäkymin
  • Rauhallinen allasalue

The Nai Harn Phuket on moderni ja tasokas hotelli, joka sijaitsee rannan päädyssä. Täällä voit tuntea meren läheisyyden riippumatta siitä, oletko allasalueella, ravintolassa tai hotellihuoneessa. Hotelli on saanut myös arvonimen "The Leading hotels in the world", jonka vuoksi hotelli todella on laadultaan ja palvelultaan korkeatasoinen.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Deluxe -huone 1-3 hengelle. Superior -huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 933 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli The Nai Harn Phuket sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Täällä viihdyt allasalueella, josta on näkymät rannalle ja merelle. Allas lastenosiolla ja jacuzzi sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellissa on yhteensä kolme ravintolaa, pääravintola Cosmo tarjoaa sekä kansainvälisiä että paikallisia makuja. Hansha Rooftopissa voit nauttia sushia, rantaravintolassa Rock Salt puolestaan annoksia Lähi-idästä, Pohjois-Afrikasta ja Thaimaasta. Voit myös halutessasi tilata syötävää mukaasi, esimerkiksi veneretkelle. Tällöin tarjolla on yksinkertaisempia ruokalajeja, kuten voileipiä, pastaa ja kanaa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Yrttitarha. Ruoanlaittokurssi lisämaksusta. Kuntosali. Joogaa. Maksuttomia vesiurheilulajeja, kuten melontaa, surffausta, SUP -lautailua (stand up paddle board) ja snorklausta. Maksuton rantalentopallo. Spa, jossa hierontaa ja muita hoitoja lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Pesulapalvelu lisämaksusta. Pysäköinti. Hotellialueella on paljon portaita ja hotelli on rakennettu eri tasoihin. Huomioi, että hissi kulkee 6. kerrokseen saakka. Kerrosten 6-9 välillä pääsee kulkemaan vain portaita pitkin.

Ateriat

Talvi 2019/2020: Aamiaispöytä. Talvi 2020/2021: Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä panttimaksun (3000 THB/huone ja yö) yhteensä 10000 bath/huone henkilöiltä, jotka majoittuvat hotellissa 14 päivää. Panttimaksun voi suorittaa joko käteisellä tai luottokortilla. Huomioithan, että luottokorttimaksun palautumisessa voi kulua jopa 14 päivää.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen. 

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue