Sunsuri Phuket

  • Varaa bungalow omalla altaalla
  • Osta puoli- tai täysihoito
  • Hieno spa

Hotellilla Sunsuri Phuket on hieno allasalue usealla altaalla. Pääset rannalle joko kävelemällä tai hyppäämällä hotellin maksuttoman kuljetuksen kyytiin. Hemmottele itseäsi spa -hoidoilla lasten leikkiessä lastenkerhossa tai pelihuoneessa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe Plus -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Allasbungalow 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviitti 1-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1256 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Sunsuri Phuket sijaitsee upealla paikalla noin 300 metrin päässä Nai Harnin rannalta. Allasalueella on yhteensä viisi allasta, joista yksi on jopa 4,5 metriä syvä. Yhdessä altaista on erillinen osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Allasbaarissa Surf tarjoillaan virkistäviä juomia ja pientä syötävää päivisin. Maksuton hotellibussi rannalle päivittäin.

Hotellin pääravintolassa Sail on saatavilla aamiaista ja valmis á la carte -menu lounasta ja illallista varten. Hotellilla on ravintola Sea Breeze, joka sijaitsee aivan Nai Harnin rannan yläpuolella. Loungebaarissa Sip voit nauttia illan tullen hyvistä juomista.

Hotellilla on hieno spa, missä on esimerkiksi jacuzzi. Erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kaksi kuntosalia maksutta, joista toisessa on vapaita painoja ja toisessa laitteita. Maksuton jooga, pöytätennis ja dart. Pyöriä vuokrattavissa (ensimmäiset kaksi tuntia, tämän jälkeen lisämaksusta). Hotellin oma lastenkerho 5 vuotta täyttäneille lapsille englanninkielisten ohjaajien vetämänä. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Suuria korkeuseroja ja useita rappusia hotellialueella. Paikallisliikennettä. Nai Harnin keskustaan noin 500 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen.

Puolihoito, täysihoito, puolihoito sisältäen ruokajuomat, täysihoito sisältäen ruokajuomat jajouluaterian 24.12. lisämaksusta.

Puoli -ja täysihoito sisältäen ruokajuomat pitää sisällään kaksi virvoitusjuomaa/vettä, kaksi lasia olutta tai viiniä per henkilö.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.