Kokemuksia Katathani Phuket Beach Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 40 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Anita,
Helsinki

+
Sijainti ja sen hiekkaranta. Hyvät palvelut.
-
The staff were overwhelmed by the number of Chinese tourists and couldn't cope. Most of these Chinese had little regard to hotel's rules and regulations, e.g. bringing their children to the only adult pool which is to adults only. Can anything be done about it? I doubt it!

Vahvistettu asiakas: 2019-02-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Katathani Phuket Beach Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

5192 arvostelua
Erinomainen
 
2950
Erittäin hyvä
 
1483
Hyvä
 
457
Ei kovin hyvä
 
169
Huono
 
134

Viimeisimmät 5 arviota

2.10.2018

Kirjoittanut Jaana63 Parainen, Suomi

Rentouttava huoleton loma

Suuri resort, josta löytyy kaikki palvelut. Ravintoloiden hintataso melkoisen korkea maan yleiseen tasoon verrattuna, toki laatu kansainvälistä plustasoa. Aamiainen todella monipuolinen ja vaihteluakin riitti. Huoneemme ei ehkä ihan 4+ tasoa, mutta siisti ja toimiva ja siivous toimi moitteettomasti päivittäin. Resortin alue suuri, joten mahdollista löytää rauhallinen nurkkaus tai haluttaessa enemmän toimintaa päiväsaikaan. Iltaisin alue rauhoittui kaikinpuolin eikä mitään häiriöitä ollut. Kaikkiin toiveisiimme vastattiin pikaisesti ja palvelu oli kaikinpuolin moitteetonta. Saatamme tulla toistekin!

 
12.3.2018

Kirjoittanut MikkoT274 Kaarina, Suomi

Rentoutumista lasten kanssa

Siisti ja lapsiystävällinen hotelli. Uima-altaat olivat toimivia ja hotellin edessä oleva ranta oli hyvä. Snorklaaminen onnistui helposti suoraan rannalta ja nähtävää oli paljon. Aamiainen oli hyvä aamiaispaikasta ja -maisemasta puhumattakaan.

 
26.6.2016

Kirjoittanut 203minnas

Aurikoa, aurinkoa!

Rauhallinen ja korkeatasoinen resort, hotellissa kuusi erilaista ravintolaa, joista suosikkimme oli Channadda Royal Thai Restaurant. Nuorison mieleen olivat Seasiden pizzat ja italialaiset ruoat. Allasalue oli siisti ja hyvän paikan sai jos kävi viemässä pyyhkeet lavereille aamupalalle mentäessä. 5-henkinen perheemme sai väliovellisen huoneparin Thani-siiven toisesta kerroksesta. Huoneet, etenkin kylpyhuoneet alkavat olla jo kuluneita ja remontin tarpeessa. Kuntosali oli pieni mutta riittävä - ja hyvin ilmastoitu.

 
9.1.2016

Kirjoittanut Kaarina2016 Helsinki, Suomi

Rauhallinen viihtyisä rantahotelli

Rahan vastineeksi hyvä hotellikokonaisuus; oma ranta, oma aidattu laaja puutarha-alue, hyvä henkilökunta, kuusi ruokailuravintolaa, joista paras La Scala. Täältä helppo lähteä ostoksille ja retkille. Sopivan matkan päässä lentokentältä, noin yksi tunti. Hyviä kuntosaleja kaksi kpl ja pelihuone. Rannoilla ei markkinointihälinää, samoin kuin aallot meressä sopivat.

 
7.12.2015

Kirjoittanut 380jonnah Helsinki, Suomi

Kaunis puutarha ja uima-allasalue, mutta huoneet rähjäisiä

Saimme huomeen Thani-osasta, uima-allasta vastapäätä. Huone oli alimmassa kerroksessa ja "parvekkeen" edessä oli jatkuvasti 3-7 hierojaa hieromassa asiakkaita nurmikolla. Mitään yksityisyyttä ei siis ollut ja verhoja oli pidettävä päivälläkin kiinni. Meteli viereiseltä tieltä alkoi aikaisin aamulla, vaikkakin liikenne on hyvin rauhallista tien päättyessä heti hotellialueen jälkeen. Matkaesitteessä hotelli oli saanut 4+ tähteä. Huoneet kuitenkin vastasivat maksimissaan 3- tasoa. Ilmastointilaite piti erittäin kovaa ääntä ja tiputti vedet lattialle. Huone oli kostea ja pimeä, kylpyhuone asiallinen, mutta todellakin parhaat päivänsä nähnyt. Hiustenkuivaaja oli vitsi ja talletuslokero rikki. Huoneissa on kylpytakin, tohvelit ja paljon pyyhkeitä, jotka vaihdetaan päivittäin. Myös rantapyyhkeet saa hotellin puolesta ja ne vaihdetaan päivittäin uusiin. Yleiset tilat hotellissa olivat siistejä, mutta hyvin persoonattomia. Siivous ok. Huonepalvelusta isoja ja maukkaita ruoka-annoksia nopeasti huoneeseen. Tosin likaisten astioiden poisvieminen saattoi kestää yli 12h, jonka aikana oven ulkopuolelle jätetyt astiat alkoivat haista ja kerätä kärpäsiä. Pesulapalvelu nopea ja edullinen, joskin kadun toisella puolella olevissa pesuloissa vieläkin halvempaa, mutta huoneesta haku ja pyykkien palautus toimi mukavasti. Uima-allasalueita on neljä ja vaikka oman huoneemme edessä oli yksi, kävelin taaperon kanssa mielummin Buri-rakennuksen uima-altaalle, joka oli ihanan rauhallinen ja vapaita tuoleja löytyi aina. Tällä allasalueella oli myös hierontaa ja sitä sai erillisessä katoksessa, jonka koin huomattavasti nurmikkoa mukavammaksi. Hotellilla on myös erillinen SPA. Ravintoloita oli useita. Täysi- ja puolihoitoasiakkaat saavat käyttöönsä epäkäytännölliset pahvilipukkeet, joihin merkitään syödyt ateriat. Maksettuun hintaan kuuluu menu, joka on joka päivä sama, joskin eri ravintoloissa eri ja buffet-ravintolassa toki joka ilta vaihtuva ruokalista. Ruoka oli todella hyvää ja annokset valtavia! Lapsille omat listansa. Palvelu oli ystävällistä ja auttavaista jokaisessa ravintolassa. Lapsille on iso, ilmastoitu leikkihuone pallomerineen. Osa leluista rikki, mutta puuhaa riitti jokaiselle päivälle kuumimpien tuntien ajaksi. Myös DVD-elokuvia ja pieni ulkoleikkialue auringolta suojassa. Yli nelivuotiaan voi jättää leikkipaikalle ilman vanhempia. Hotellilta voi myös ostaa lastenvahtipalvelun, joka maksaa vain 5€/h. Varaus pitää tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Hotellin yleisissä tiloissa oli ilmainen wifi. Huoneeseen ostettu wifi oli edullinen, noin. 15€/viikko ja yhteys toimi hyvin.