Kokemuksia Horizon Karon Beach Resort Family Wing -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 50 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti. Rauhallinen mutta silti lähellä rantaa. Puutarha ja vehreys.
-
Aurinkotuoleja aivan liian vähän ja muut varaili niitä päiväksi itselleen. Tämä ikävää kun oma periaatteeni on, että niitä ei varailla. Kolmen pienen lapsen kanssa olimme ilman aurinkotuoleja ja altaalla istuimme maassa ja samaan aikaan ympärillä oli tyhjiä tuoleja jotka olivat varattu.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-09


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta, rauhallisuus
-
Pidennetyt aukioloajat kuntosalille,pelihuoneelle, ravintolalle. Ohjelmatarjonta hotellilla saisi olla monipuolisempi ja edullisempi.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Horizon Karon Beach Resort Family Wing -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

1742 arvostelua
Erinomainen
 
897
Erittäin hyvä
 
572
Hyvä
 
173
Ei kovin hyvä
 
62
Huono
 
38

Viimeisimmät 5 arviota

22.12.2019

Kirjoittanut SeppoP45 Tervakoski, Suomi

Horizon ++++

Aamupala erittäin monipuolinen ja ystävällistä henkilökuntaa paikalla paljon. Hotellihuone hyvä ja siisti. Tuktukilla matka ylä/alamäkeen sujuu tarvittaessa kätevästi. Tosin, eipä tuo kovin iso mäki ole. Ranta on tosi lähellä. Mukavan rauhallinen ranta ja myös hotelli. Voisin tulla toisenkin kerran.☀️

 
30.10.2018

Kirjoittanut Markku J Tuusula, Suomi

Asiallinen keskitason hotelli, hyvä sijainti.

Vietin Horizonin Club -siivessä (yli 18 -vuotiaille) 2 viikon loman syyskuussa 2018. Hotelli sijaitsee kivasti lähellä Katan keskustaa, joten ravintoloita ja kauppoja on lähellä. Hotellin edessä oleva ranta on Karon Beachin eteläosaa. Horizon sijaitsee korkeahkon mäen päällä ja tuon kiipeäminen ylämäkeen on hieman hikinen homma ja hillitsi halua lähteä rannalle tai muuten vaan kylälle. Korkea mäki tuo hieman mielenrauhaa, jos pelkää tsunamia. Hotelli on hieman kulunut ja pientä remonttia kaivataan etenkin ulkotiloissa. Huone oli kuitenkin hyvässä kunnossa. Club -siiven Privilege Club -loungessa tarjotaan päivisin klo 12-14 välipalaa ja drinkkejä (esim. gin&tonic) ilman lisäveloitusta. Siellä on myös melko iso kirjasto, jossa on paljon suomenkielistäkin luettavaa. Uima-altaat olivat toimivat ja isohkot. Club -siivessä on vain aikuisille oma altaansa. Aamiaisella oli kohtalaisen hyvä ja riittävän laaja valikoima. Hotellin oikea laatuluokitus on mielestäni 3+ tähtiasteikolla.

 
26.3.2020

Kirjoittanut pellegranbom Skovde, Ruotsi

Thailand 2020

It was a perfect stay during the best time of the year. The staff of the hotel was very kind and helpful. The breakfast was very rich and the omelett-chef shall have five stars! The only negative thing was the up-hill position of the hotel.

 
12.3.2020

Kirjoittanut Shilpa3007 New Delhi, Intia

Memorable Stay

Horizon beach resort was one of the best stays during my trip to Thailand. The property being centrally located, made our stay even more enjoyable. Right from the time we checked in untill we checked out, the staff was courteous and friendly. The restaurant Baluchi was an icing on the cake. The food was so Indian and delicious. Looking forward to be back in the property in the future .

 
1.3.2020

Kirjoittanut Passenger64929084591

Great resort

Great location, 5 mins walk down hill to beach, shops anything you need. Staff and resort facilities great. Good breakfast big variety, club room good value with free lunch snacks and nicer rooms but poolside rooms good also