Horizon Karon Beach Resort Family Wing

  • Perhelomaan

Koko perheen lomakeidas Horizon Karon Beach Resort Family Wing sijaitsee lähellä Karonin rantaa. Kauniilla hotellialueella on trooppisen vehreää ja mukavasti tekemistä sekä isoille että pienille. Henkilökunnalta riittää aina hymy ja huomiota lapsille.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Sijainti. Rauhallinen mutta silti lähellä rantaa. Puutarha ja vehreys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1694 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ihana hotelli hyvällä sijainnilla lähellä Karonin rantaa. Hotelli koostuu kahdesta alueesta: perherakennuksen puolella sijaitsevat superior-huoneet ja aikuisten puolella deluxe- ja club-huoneet. Perherakennuksen yhteydessä on suuri allas sekä erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä maksuttomat allaspyyhkeet. Leikkipuisto. Ravintoloita. Minimarket.

Maksuton kuntosali sekä spa -osasto erilaisin hoidoin lisämaksusta. Hotellissa on myös pelihuone, missä on maksuton biljardi, pöytätennis, neljä tietokonetta internet-yhteydellä, Playstation ja autopeli, osa lisämaksusta. Päiväohjelmaa ja elävää musiikkia. Lasten aktiviteetteja 4-12 vuotiaille, alle 4 -vuotiaat voivat osallistua vanhempien seurassa.

Mäen päällä sijaitsevalla hotellialueella on korkeuseroja ja paljon portaita. Hotellilla on kuljetus mäen päältä rannalle/päätielle. Maksuton kuljetus Patongiin 4 kertaa päivässä. Kaikkiin kerroksiin ei pääse hissillä. Katan keskusta ravintoloineen ja ostoksineen on noin 250 metrin päässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Talvi: Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Kesä: Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotelli ottaa 2000 THB käteispantin sisäänkirjautumisen yhteydessä jokaisesta huoneesta. Luottokortilla maksettaessa summa on 5000 THB. Luottokortilla pantin maksettaessa takaisinmaksu tapahtuu 14 päivän sisällä.

Family Wing-puolen vieraat eivät voi käyttää Club Wing-puolen palveluita.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen. 

Perhehotelleissamme on aina
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa