Kokemuksia Dusit Thani Krabi Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,6 10:stä Perustuu 31 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,6 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Mirja,
Valkeakoski

+
Siisteys, palvelualttius, henkilökunnan ystävällisyys, rauhallisuus, piha- alueen laajuus, rannan siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-28


9 10:stä

Anni,
Savonlinna

+
Ystävällinen henkilökunta, siistiä. Hyvä aamupala, iso hotelli
-
Huoneet vähän kuluneita. Ruoka kallista hotellialueella

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


10 10:stä

Aino,
Helsinki

+
Alue hieno, ranta upea, henkilökunta 10+
-
Hotellin ruokatarjonta oli vaatimaton muuhun verrattuna. Aamiainen hyvä, päivällä voi syödä ilmastoidussa ravintolassa vain "italialaista" ruokaa. Ei kunnon "buffee" ruokaa minään iltana. Intialaista, thaimaalaista eri iltoina tarjolla. Olisi mielellään syönyt eurooppalaistakin ruokaa jonain iltana.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-07


9 10:stä

Kirsimarja,
Raisio

+
Kiva turvallinen alue ja hyvä ranta
-
Ruokien hintataso korkea, Span hinnoittele erityisen korkea

Vahvistettu asiakas: 2019-02-28


10 10:stä

Tanya,
Espoo

+
Loistava rauhallinen ja idyllinen sijainti. Siisteys ja palvelu huippuluokkaa! Altaat, ranta ja viheralue olivat tärydelliswr.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


10 10:stä

Marja,
Salo

+
Hyvä sijainti pienessä kylässä rauhallisella rannalla. Laaja, kauniisti maisemoitu, osittain viidakkomainen hotellialue.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-14


10 10:stä

Jörgen,
Hanko

+
Hyvä palvelu, siistit huoneet, hyvä ranta
-
Vaikea keksiä mitään, olimme todella tyytyväisiä tähän hotelliin.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-17


9 10:stä

Mh,
Helsinki

+
Erittäin rauhallinen ympäristö ja huoneet. Hyvin toimivat palvelut. Palvelut altaalla ja rannalla toimivat hyvin. Siisti ja vihreä ympäristö. Kaunista ja rauhallista hiekkarantaa riitti pitkällekin kävelylle.
-
Hotellin kuljetuksiin aikataulut Ao Nangiin voisi olla tiheämpi.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dusit Thani Krabi Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

2141 arvostelua
Erinomainen
 
1488
Erittäin hyvä
 
462
Hyvä
 
129
Ei kovin hyvä
 
32
Huono
 
30

Viimeisimmät 5 arviota

7.3.2018

Kirjoittanut Mari V Helsinki, Suomi

talviloma 2017

Melko iso hotelli, rauhallinen. Hotellin alue on iso, mahdollistaa kuljeskelua alueella. Ranta on siisti ja rauhallinen. Ei markkinameininkiä. Paikka on pieni, ravintoloita riittävästi. Ei bilettäjille.

 
4.2.2017

Kirjoittanut SannaJ234

Loma

Mahtava hotelli, ihana henkilökunta. Ylitti kaikki odotukset. Hotellin alue todella siisti. Allasalue erinomainen ja aina oli tilaa. Kaikki tarvittavat palvelut löytyivät lähimaastosta. Huoneen varustetaso loistava. Sänky leveä ja tyynyt hyviä.

 
16.12.2016

Kirjoittanut 641mirjap

Lomamatka joulukuussa

Olimme mieheni kanssa Klong Muangissa Dusit Thani -hotellissa viikon lomalla joulukuun alussa 2016. Ajankohta oli erinomainen. Hotelli oli siisti ja kaikki toimi. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Huone oli tilava, näköala ja parveke sisäpihalle päin. Hotellia ympäröi hyvin hoidettu puisto. Allasalueita on kaksi ja ne ovat suuria ja rauhallisia. Alueella on hyvät lepotuolit ja isoja, hyviä rantapyyhkeitä voi kuitata hotellihuoneen numerolla käyttöönsä niin altaalle kuin rantaankin. Hotellialue rajoittuu omaan ranta-alueeseen. Myös tällä alueella on rantatuoleja. Koko alueella toimii tarjoilu, kaiken voi kuitata huoneen laskuun joten mitään ei tarvitse kantaa mukanaan. Rannasta voi vuokrata pitkähäntäveneitä esimerkiksi saarivierailuja varten. Hotellilla on myös oma retkipalvelu, mutta se on hintavampi. Lähistöllä olevalla Hong-saarella ja laguunissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Maisemat ovat uskomattomia! Voimme lämpimästi suositella aluetta ja hotellia mikäli etsii rauhallista, ruuhkatonta ja siistiä lomapaikkaa. Sykkeeseen pääsee hotellin shutlella, jonka voi varata edulliseen hintaan.

 
5.12.2016

Kirjoittanut niksu2016 Espoo, Suomi

Vihreässä maisemissa kiva hotellialue

Dusit Thani Krabi on iso hotellialue viheralueineen, uima-allas alueiden ja ravintoloineen. Alueella on mielestäni liian vähän ruokaravintoloita. Kävimme parina iltana Limonccellossa, joka on kalliinpuoleinen ravintola. Ruoka on kuitenkin erinomaista ja teemat vaihtuvat usein viikon aikana. Uima-allasalueen olivat kivoja.

 
27.7.2015

Kirjoittanut Miukkis Helsinki, Suomi

Luksusloma

Olimme tammikuussa 2 viikkoa Krabin Sheratonilla eli nykyisessä Dusit Thani Krabi Beach Resortissa. Kyseinen hotelli oli oikea elämys. Palvelu oli loistavaa, hotellin alue ihanteellinen ( mm kaksi uima-allasaluetta, kuntosali, tenniskenttä, oma ranta, 5 eri ravintolaa). Wifi toimi aulassa, muualla se olisi ollut maksullinen. Hotellin kautta pystyi varaamaan erilaisia päiväretkiä, jolloin ilmastoitu auto saapui sovittuun aikaan hotellille ja toi takaisin. Aamiainen oli mitä parhain, ikinä en ole näin kattavaa aamiaista muualta saanut. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Krabilla, Klong Muanhissa. Ao Nangiin matkaa on reilu 10 km, jonne kannattaa suunnata, jos kaipaa menoa ja melskettä. Hotellin läheisyydessä oli muutamia todella hyviä ravintoloita, oikeastaan mitä vaatimattomampia oli ravintoloiden ulkoasut, sen maukkaammat ruoat olivat. Jos nykyinen hotelli on edes puoliksi yhtä ihana, suosittelen sitä lämpimästi.