1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Phra Nang Inn

  • Sijainti lähellä rantaa
  • Spa osasto
  • Mukava hotelli

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli sijaitsee pääkadun varrella lähellä Ao Nangin rantakatua. Hotellilla on kaksi uima-allasta, spa ja kauneushoitola. Rantaankin on vain muutaman askeleen matka.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

henkilökunta erittäin ystävällisä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 963 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Phra Nang Inn on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Ao Nangin rantakadulla. Hieman kulunut hotelli koostu useista eri rakennuksista. Allasalue kahdella altaalla, joista toisessa on lastenosio. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja -pyyhkeet.

Viihtyisä spa, jossa on tarjolla eri hoitoja lisämaksusta rauhallisessa ympäristössä. Hierontaa ja kauneussalonki. Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu. Lastenvahtipalvelu lisämaksusta. Osassa huoneita liikenteen sekä baarien äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Tärkeä tieto koskien Krabin ja Koh Lantan lähtöjä 20.3.2019 asti!

Matkakohteessa ei ole suomenkielisen oppaan palveluita, mutta skandinaaviset oppaamme palvelevat 
kohteessa matkan ajan.

  • Hotellit Ao Nang

Deevana Plaza

Perheystävällinen hotelli, jossa pienet vieraat viihtyvät joko uima-altaassa tai lastenkerhossa. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.

Ao Nang Princeville Resort

Hyvä valinta silloin kun haluat asua Ao Nangin rantakadun varrella, lähellä on kauppoja, ravintoloita ja rantaa. Rauhallinen keidas keskeisellä sijainnilla. Voit rentoutua hotellin porealtaassa tai thaihieronnassa.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resortissa vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta. Elegantissa kolonialaistyylisessä hotellissa on ihana allas ja useita ravintoloita.

Deevana Krabi Resort

Deevana Krabi Resort on tyylikäs hotelli yli 16-vuotiaille vieraille. Hotellissa on viihtyisä allasalue ja Noppharat Thara -rannalle on vain lyhyt kävelymatka.

The Lai Thai

Viihtyisässä The Lai Thai -hotellissa majoitut tilavissa huoneistoissa, joissa voit laittaa pientä purtavaa myös itse. Hotellissa on allas lastenosiolla, spa sekä ravintola. Ranta ja keskusta sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Pakasai Resort

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja hotellin paikallinen vivahde tekee Pakasai Resortista osan Apollo Mondo Enjoy -hotelliperhettämme.

Golden Beach Resort

Erinomaisella paikalla Ao Nangin rannalla oleva hotelli, jonka puutarhassa sijaitsevalla allasalueella viihtyvät isot ja pienet lomailijat. Nauti aamiaista meren läheisyydessä ja hemmottele itseäsi thaihieronnassa. Mukavia kahden hengen huoneita ja tilavia bungaloweja.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.