1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Pakasai Resort

 • Ihastuttava allasalue
 • Kauniit maisemat ja luonto
 • Hyvä sijainti Ao Nangissa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja hotellin paikallinen vivahde tekee Pakasai Resortista osan Apollo Mondo Enjoy -hotelliperhettämme.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 1–3 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huoneita 1–2 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Planteringarna och vårt rum av bättre standard än genomsnittet.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1201 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Pakasai Resort on mukava thaimaalaisittain rakennettu hotelli Ao Nangissa. Rauhallinen sijainti kukkulalla trooppisen kasvillisuuden keskellä. Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa osa altaasta on erotettu lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhkeitä. Allasbaari Pool Cafe tarjoilee virvokkeita ja pientä purtavaa koko päivän.

Ravintola Dalahissa tarjoillaan aamiaisbuffet. Lounaalla ja päivällisellä á la carte-listalta löytyy tuoretta kalaa ja paikallisia herkkuja. Tree Top Cafe on täydellinen paikka rauhalliselle hengähdyshetkelle, täällä tarjoillaan päivittäin myös iltapäivätee.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali. Thaiboxing lisämaksusta. Viihtyisä spa, jossa erilaisia hoitoja ja hierontoja lisämaksusta. Ruuanlaittokursseja lisämaksusta. Huonepalvelu. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta. Paljon korkeuseroja. Lähellä rantaa ja Ao Nangin keskustaa, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Paikallisliikennettä.

Lue lisää Apollo Mondo Enjoy-valikoimastamme.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että huoneissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakoiminen on kielletty. Tupakointiin tarkoitetut tilat on merkitty erikseen.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Maksuton wifi