1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Krabi Tipa Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Anne,

+
Hyvällä paikalla lähellä kaikkea, silti liikenteen äänet ei kuuluneet. Henkilökunta ok.
-
Muutama hyllykkö olisi tarpeen ja paikka johon levittää vaatteita kuivumaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-28


8 10:stä

Maritta,
Taivassalo

+
Rauhallinen,vaikka keskeinen sijainti.Ihana puutarhamainen alue,vastasi kuvausta.
-
Siivous allasalueella huono,ymmärrettävää on kun puustoa paljon niin tulee roskaa,mutta aurinkopedit patjoineen olivat törkeässä kunnossa.Niistä voisi huomauttaa ja toivoa parannusta.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-28


8 10:stä

Marikki,
Helsinki

+
Erittäin hyvät sängyt, siistit vaaleasävyiset huoneet, hyvä keskeinen sijainti, kuitenkin rauhallisella paikalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-14


9 10:stä

Thomas,
Porvoo

+
Keskeinen sijainti, rauhallinen
-
Kaappitila vaatteille yms puuttui!! Tyynyt surkeita.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-14


8 10:stä

Niia Salo,
Lahti

+
Aivan ihasuttava kaunis vehreä miljöö. Rauhallinen, mutta silti ytimessä, sijainniltaan loistava. Aurinkoinen ja ystävällinen henkilökunta. Kaikin puolin viihtyisä ja siisti. Allasalue kaunis ja toimiva.
-
Aamiaiselle kaipasi monipuolisuutta ja vaihtelevuutta.. Leikkelettä ja juustoa saisi olla enemmänkin, kun kaksi viikkoa samat yhdet. Suhteessaa suppea ja samat tarjottavat joka päivä. Huoneisiin olisi toivottavaa lisää hengareita. 6kpl löytyi kolmelle hengelle jaettavaksi, eikä muuta sälytystilaa vaatetukselle ollut. Hotellin tyynyt olivat paksut ja kivikovat. Olisi ku nukkunut tiiliskivellä. Suosittelen nappaamaan oman tyynyn mukaan, jos haluaa niskojen vielä toimivan.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-24


8 10:stä

Teppo,
Rauma

+
-
Uima-allas ei erikoinen

Vahvistettu asiakas: 2019-01-03


8 10:stä

Eija,
Rauma

+
Rauhallinen, mutta lähellä paikallista keskustaa.
-
Terassin kalusto kevyemmäksi ja kaipasimme kuivaustelinettä ( ulos ).

Vahvistettu asiakas: 2019-01-03


8 10:stä

Jari,
Turku

+
Sijainti
-
Lisää säilytysmahdollisuuksia perhehuoneeseen laukuille ja tavaroille. Tilaa kyllä riittää.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-03


10 10:stä

Otto,
Hamina

+
Tipa resort oli reilusti yli odotusten ja suurin plussa henkilökunnalle.
-
Paremmat kuvat sivuille jotta tulee selväksi kuinka iso alue on

Vahvistettu asiakas: 2018-03-21


7 10:stä

Veikko,
Kirkkonummi

+
Sijainti ja luonnon läheisyys
-
Aaminen tulisi olla monipuolisempi ja aurinkotuolien pehmusteet voisivat olla "pehmusteita eikä mitään muovisia läpysköitä"

Vahvistettu asiakas: 2018-03-14


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Krabi Tipa Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

780 arvostelua
Erinomainen
 
218
Erittäin hyvä
 
344
Hyvä
 
132
Ei kovin hyvä
 
44
Huono
 
42

Viimeisimmät 5 arviota

10.2.2019

Kirjoittanut Sillyguys

Hyvä hotelli peruspalveluilla

Hotellin yleisilme oli siisti. Huoneet siivottiin joka päivä. Aamiaisella oli tarjolla monenlaista syötävää. Vaihtoehdot vuorottelivat päivittäin. Viikossa ei ehtinyt kyllästymään, kahden viikon lomalla ehkä. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Huonepalvelu plussaa. Allasbaarista sai ostettua hyvää ruokaa ja juomaa. Altaan vesi ei ollut puhtaimmasta päästä, mutta kyllä siinä uitiin. Varovaisuutta pohjassa, pari laattaa irti/koholla.

 
10.3.2018

Kirjoittanut LeyleA1 Helsinki, Suomi

Meidän makuun liian iso

Varasimme viime tingassa huoneen alehinnalla vain sitä varten, että ehdimme levähtää Ao Nangissa ennen paluulentoa. Meidän makuun liian iso paikka. Parvekkeet vierekkäin, joten ei yksityisyyttä. Naapurihuoneet vaikuttivat nyt tyhjiltä, mutta jos täydempää, niin olisi varmasti haitannut. Pientä kipuamista on, joten jos ikää tai muuten vaikea kävellä portaita tai nousevaa tietä, niin pyydä huone alempaa. Meillä ihana iso huone, tyylikäs ja viihtyisä. Kylpyhuone todella iso, ml. suihku. Hyvin tilaa tavaroille. Aamiainen 7/10. Pisteitä tiputti kahvi sekä keinotekoiset mehut. Muuten yllättävän hyvän monipuoliset leivät, salaattia, kurkkua ja tomaattia. Tilauksesta kananmunia oman maun mukaan ym. Pekonit, nakit ja thaimaalaiset. Lentokenttäkuljetus 800 bht, eli kallis, mutta hyvä kuski ja auto. Ystävällinen henkilökunta.

 
29.6.2016

Kirjoittanut Mindiii

Huonoin "4tähden" hotelli!!!

Varasimme teak bungalowin kolmeksi yöksi ja petyimme pahasti. Henkilökunta oli ainut asia joka oli ensiluokkaista kun Tulimme ja lähdimme. Respa-alue oli todella upean ja hienon näköinen mutta kun henkilökunta lähti viemään meitä omaan bungalowiin huomasimme yllättävän pitkän matkan päässä ja korkean maastossa olevan talon joka oli keskellä viidakkoa (Tämä oli meille vielä kiva juttu 😃), huoneeseen päästyämme huoneessa haisi ihan mieletön home, suihkukaappi niin pieni ettei mahtunut kääntymään ja oli muutenkin lahoamispisteessä, suihkuvettä oli rajallinen määrä ja ainoastaan kylmää vettä. Hiustenkuivaaja ei toiminut, tv ei toiminut, lattiassa oli lattialautojen välissä reikä josta näkyi maahan asti ja huone oli öisin täynnä pieniä liskoja ja ötököitä. Sängyn ympärillä oli verho joka esti suurimpien ötököiden pääsyn sänkyyn mutta Silti aamulla jalat oli sen näköiset kuin suurikin hyttysparvi olisi ollut verhon sisällä. Hotellissa piti olla pyykkipalvelu ja kun teimme ohjeiden mukaan eli laitoimme pyykit pussissa ulkoterassille niin illalla kun Tulimme takaisin oli pyykit jätetty ulos ilman pussia ja pesemättöminä!Siivouspalvelu toimi jotenkuten, huomasimme viimeisenä yönä että juuri vaihdettu lakanat oli täynnä kellertäviä läiskiä. Sijainti hyvin keskeisellä paikalla, plussaa siitä sekä henkilökunta oli todella mukavaa, tosin pienimuotoisen valituksemme huoneen puutteista taisi mennä kuuroille korville kun ei asioille tehty mitään. Tulimme molemmat vielä kipeiksi, luultavasti homeen määrästä.

 
17.3.2015

Kirjoittanut forssi Kuusankoski, Finland

Mukava paikka

Viiko tuli oltua Tipa Resortissa, erittäin mukava uima-allas alue, ei ruuhkaa ollut.Huone oli siisti, ja aivan altaan vieressä. Supermarket on ihan hotlan edessä, ja rantaan, sekä ostoksille lyhyt matka.

 
5.8.2019

Kirjoittanut Pan-John Odense, Tanska

FANTASTIC & PERFECT & EXCELLENCE

We only have good things to say about this hotel. Beautiful hotel in a wonderful location. Best is a great service from the staff, smiling welcoming, very serviceminded and helpfull. We'll keep coming back.