1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Golden Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
7,6 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Vellu,
Kokkola

+
Hyvä palvelu.
-
Paperit vessan pönttöön eikä erilliseen astiaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-21


8 10:stä

Patrik,
Helsinki

+
Sijainti Siisti ja huoliteltu alue kokonaisuudessaan Yleisten tilojen siisteys.
-
Netti yhteys (Wi-Fi) todella kehno. Toimi ensimmäiset 4 päivää suht hyvin. Viimeiset 10 päivää ei yhteyttä ollenkaan. Sama homma viime vuonna. Kielitaito varsin puutteellinen. Hyvin harva osasi Englantia edes välttävästi. Hyvä aamiainen mutta "paisto kulmaus" voisi avata aikaisemmin

Vahvistettu asiakas: 2018-03-07


8 10:stä

Eero ja Marja-Leena,
Espoo

+
Sijainti paras mahdollinen. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Vastaanotossa työskentelevä Nepalista tullut herrasmies on alansa ehdotonta huippua. Fiksu, kielitaitoinen ja ystävällinen.
-
Kielitaito on monilla henkilökuntaan kuuluvalla huonolla tasolla. Lisää kielikoulutusta kaikilla tasoilla ja kaikissa tehtävissä työskenteleville. Vastaanotossa paras kielitaito.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-07


6 10:stä

Riitta ,
Vantaa

+
Lähellä rantaa ja kylää.
-
Tarkistakaa luokitus huoneiden. Kuuluuko neljän tähden hotellissa käytetyt wc paperit laittaa roskikseen ? Käynti takapihan kautta (rakennustavikkeita ja korjauspaja). Haiseva puro vieressä. Siivous sitä sun tätä, esim. kylpyhuoneen hampaanpesulaseja ei pesty puhumattakaan että niitä olisi edes siirretty kertaakaan jos taso on pyyhitty. Huoneessa roskat lattilla siivouksen jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-07


9 10:stä

Jemina,
Tampere

+
Hyvä allas, hienot huoneet, loistava sijainti! Hotellin pesulapalvelu toimii myös erinomaisesti. Aamupala oli vaihteleva ja hyvin kattava.
-
Kielitaito hotellilla ei ollut kovin hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-17


8 10:stä

Vesa,
Naantali

+
Pidetään kunnossa, huolletaan rakennuksia.
-
Aurinkotuolit ja patjat vois ehkä päivittää.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-17


9 10:stä

Anna-Maija,
tammisaari

+
Hotelli olimielästäni hieno ja kaunis. Allas oli tarpeksi suuri ja siisti. aurinkotuolit olivat mukavat.
-
Olisi hyvä jos hotellin ja ravintolan henkilökunta osaisivat paremmin englanninkieltä.

Vahvistettu asiakas: 2017-12-27


10 10:stä

Susanna,
Lahti

+
Hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2017-12-20


8 10:stä

Eija,
Espoo

+
Ystävällinen palvelu,hyvä ruoka,kauniilla paikalla lähellä rantaa.Illalla rauhallinen ruokapaikka.Miinukset pitkähäntäveneiden pärinä kuului koko ajan häiritsevänä ja rakennustyömaan paalutus piti kovaa meteliä.
-

Vahvistettu asiakas: 2017-12-13


5 10:stä

Karin ,
Helsinge

+
Det ligger tæt ved stranden.
-
Personalet kunne være bedre til engelsk. At værelset er klar når man ankommer. Apollo havde givet besked om at vi ankom kl 08:00 men vi fik først værelset kl 13:30 efter en del forvirring om reservationen. Lang tid uden mulighed for bad eller hvile efter en lang rejse på 18 timer. Første dag var på grund af dette ikke meget værd. Støjnivau var ekstremt højt på grund af poolens indretning med vandfald fra elefant statuer.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-15


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Golden Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1053 arvostelua
Erinomainen
 
251
Erittäin hyvä
 
446
Hyvä
 
197
Ei kovin hyvä
 
81
Huono
 
78

Viimeisimmät 5 arviota

6.4.2018

Kirjoittanut jaanavuori Helsinki, Suomi

Siisti hotelli rannan tuntumassa

Hotellihuoneemme oli kaksikerroksisen "mökin" alakerrassa ja huone oli todella tilava. Leveä parisänky oli yhdistetty yhden hengen sänkyyn joten kokonaisuus oli suuri. Kylpyhuone oli tilava, erikseen oli suihkutila ja erilinen amme. Hotelli alue oli siisti ja uima-allaskin mukavan kokoinen. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Hotellialue oli rauhallinen, vaikka lähellä oli ranta ja ilta-riennot.

 
17.3.2018

Kirjoittanut RvaSiniPa Vantaa, Suomi

St

Miellyttävä iso allasalue, hauskat sviitti mökit, loistava sijainti rantakävelykadulla sekä kohtuullinen hintataso kompensoivat ei niin viimeisen päälle olevan aamupalan sekä henkilökunnan puutteita. Erillismökissä oleva tilava sviitti oli iso ja ihan tyylikäs. Toinen deluxe huoneemme altaan vierellä olevassa 3 krs hotellirakennuksessa oli perustasoa, jossa kuitenkin oli kylpyamme. Huone oli maantasolla (omasta pyynnöstä) ja terassin lukko tuotti jatkuvaa ongelmaa kun sitä ei tahtonut saada lukittua. Lukitusta korjattiin muutamaan otteeseen, täysin kuntoon sitä ei saatu. Patja oli mahdottoman kova, mutta henkilökunnalta sai toisen ns. Sijauspatjan, joka korjasi tilanteen. Voin suositella hotellia, jos haluat kohtuuhintaista rantahotellia, jossa myös kaikki muut palvelut esim. Pitkähäntäveneiden lippukioski, kaupat, ravintolat lähellä, mutta et tarvitse huippupalvelua ja tasokasta aamupalaa.

 
14.3.2018

Kirjoittanut SiniJ55

Siisti hotelli loistavalla sijainnilla mutta huono palvelu

Neljän päivän vierailu tehtiin tähän hotelliin. Huoneeksi otimme bungalowin joka oli todella siisti ja iso. Huone siivottiin hyvin, ei ötököitä. Hotelli oli myös hyvin edullinen verrattuna muihin rantahotelleihin. Allasalue hieno ja siisti. Henkilökunnan palvelualttiudessa kuitenkin paljon parantamisen varaa. Aamupala tyydyttävä ja hygieniassa parantamisen varaa, kasvikset lämpimässä kupujen alla esimerkiksi useita tunteja ja kahvipullassa huomasin hometta.. Paljon potentiaalia olisi tässä hotellissa olla parempi jopa neljän tähden arvoinen mutta ensin täytyisi henkilökuntaa koulia asiakaspalveluun paremmiksi.

 
13.2.2018

Kirjoittanut 506ellap Lohja, Suomi

Good location

Hotelli hyvällä paikalla. Ranta ja keskusta muutaman askeleen päästä. Huoneet ilmastoituja ja siistejä. Ainoa huono puoli on palvelu. Ravintolassa saa odottaa tilausta aika kauan. 4-hengen porukalle tuodaan jokaiselle jotain 15 min välein 😂 Henkilökunta aika tylsistynyt oloinen... Muuten ok paikka.

 
22.3.2017

Kirjoittanut Jari P Helsinki, Suomi

Siisti hieno paikka HUONO palvelu

Tasokas hieno hotellikokonaisuus aivan rannalla, meillä Jacuzzi Bungalov Huoneet siistit ja piha alue upea. Vastaanotto ja ravintola palvelut todella huonot, päivän pelasti huone siivoojan ja allas baarin henkilökunta, muiden naamat aina rutussa oli aamu tai ilta. Hieman lomafiilikset kaikkoaa kun tuollainen vastaanotto paikassa. Yksi huono puoli vielä se ettei omaan majoituspaikkaan saa kun yhden avaimen, liikuntarajoitteisena avaimen kanssa leikkiminen on hieman hankalaa, kysyessä avaimesta oli vastaus tyly ei onnistu, olisin maksanut mutta sekään ei auttanut, tylysti vaan EI.