1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Golden Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Anne-mari,
Siilinjärvi

+
Rannan läheinen siainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


9 10:stä

Satu,
Virolahti

+
Bungalow-huoneemme poreammeella oli upea, viihtyisä ja siisti. Myös piha- ja allas alue oli kaunis ja viihtyisä. Aamupala oli todella monipuolinen.
-
Palvelu hotellissa oli TODELLA tökeröä ja hidasta. Englannin kielen taito henkilökunnalla tuntui olevan aivan olematonta, ja asiakaspalvelutaito täysin hukassa. Odotimme esim. viikon, ennen kuin joku tuli virittämään televisioomme kanavat paikoilleen. Yhden illan väänsimme "huonepalvelun" kanssa, kun olisimme halunneet tilata drinkit huoneeseemme ennen ruokailemaan lähtöä. Loputtomien puhelinsoittojen ja ovella ramppailujen jälkeen saimme yhden ainoan juoman huoneeseemme, koska kaikki muut juomat olivat kuulemma loppuneet. Myös yhtenä iltana hotellin ravintolassa ruokaillessamme viiniä olisi ollut tarjolla vain pulloittain, koska viinit laseittain olivat kuulemma loppuneet. Palvelu oli siis tätä tasoa koko lomamme ajan.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-28


4 10:stä

Arja,
Riihimäki

+
-
Henkilökunta yrmeää, paikat kuluneet. Huoneissa onneton valaistus, televisio ei toimi, likainen ja ahdas suihku/wc-tila.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


9 10:stä

Matti,
Kokkola

+
Lähellä rantaa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-31


10 10:stä

Tuula ,
Vantaa

+
Parhaalla paikalla Ao Nangissa, ranta ja keskusta lähellä mutta melua ei kuulu. Uudempi bungalow aivan ihana poreammeineen. Hyvä aamiainen, valinnanvaraa riitti.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-31


8 10:stä

Marjo,
Kajaani

+
Hyvä aamupala, lähellä merta, rauhallinen ympäristö, siisti
-
Käsisuihku olisi tarpeen, vuoteet voisi olla pehmeämmät ja olisi ollut kiva jos vuoteet olisi voinut yhdistää. Asiakkaat tulisi opastaa käyttämään ohjauspaneelista valoja ja ilmastointia, meillä yksi yö meni luullen ettei ne toimi oikein eikä kukaan respassakaan asiasta mainittuamme kertonut yöpöydän ohjauspaneelista mitään. Onneksi naapuri neuvoi käytön.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-24


8 10:stä

Seppo,
Kerava

+
Sijainti
-
Ilmastointi laitteita vois uusia työpaikkoja

Vahvistettu asiakas: 2019-01-17


9 10:stä

Jenni,
Hämeenlinna

+
Meri lähellä, pyyhkeiden saatavuus helppoa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-10


8 10:stä

Susanne,
Middelfart

+
Beliggenheden
-
Vi synes at de der passede poolområdet , virkede sure og ligegyldige med gæsterne....de snakkede meget dårligt engelsk, og havde travlt med at få lukket poolområdet ned , noget før tiden kl 18...vi oplevede at der blev smidt klormiddel i vandet 5 min før det lukkede, selvom der var folk i vandet . IKKE OK !! Der var dårlig betjening ved håndklædeudlån ved pool

Vahvistettu asiakas: 2019-03-10


9 10:stä

Torben,
Køge

+
Beliggenhed og service
-
Engelsk kundskaber

Vahvistettu asiakas: 2019-03-05


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Golden Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1106 arvostelua
Erinomainen
 
265
Erittäin hyvä
 
460
Hyvä
 
207
Ei kovin hyvä
 
88
Huono
 
86

Viimeisimmät 5 arviota

6.4.2018

Kirjoittanut jaanavuori Helsinki, Suomi

Siisti hotelli rannan tuntumassa

Hotellihuoneemme oli kaksikerroksisen "mökin" alakerrassa ja huone oli todella tilava. Leveä parisänky oli yhdistetty yhden hengen sänkyyn joten kokonaisuus oli suuri. Kylpyhuone oli tilava, erikseen oli suihkutila ja erilinen amme. Hotelli alue oli siisti ja uima-allaskin mukavan kokoinen. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Hotellialue oli rauhallinen, vaikka lähellä oli ranta ja ilta-riennot.

 
17.3.2018

Kirjoittanut RvaSiniPa Vantaa, Suomi

St

Miellyttävä iso allasalue, hauskat sviitti mökit, loistava sijainti rantakävelykadulla sekä kohtuullinen hintataso kompensoivat ei niin viimeisen päälle olevan aamupalan sekä henkilökunnan puutteita. Erillismökissä oleva tilava sviitti oli iso ja ihan tyylikäs. Toinen deluxe huoneemme altaan vierellä olevassa 3 krs hotellirakennuksessa oli perustasoa, jossa kuitenkin oli kylpyamme. Huone oli maantasolla (omasta pyynnöstä) ja terassin lukko tuotti jatkuvaa ongelmaa kun sitä ei tahtonut saada lukittua. Lukitusta korjattiin muutamaan otteeseen, täysin kuntoon sitä ei saatu. Patja oli mahdottoman kova, mutta henkilökunnalta sai toisen ns. Sijauspatjan, joka korjasi tilanteen. Voin suositella hotellia, jos haluat kohtuuhintaista rantahotellia, jossa myös kaikki muut palvelut esim. Pitkähäntäveneiden lippukioski, kaupat, ravintolat lähellä, mutta et tarvitse huippupalvelua ja tasokasta aamupalaa.

 
14.3.2018

Kirjoittanut SiniJ55

Siisti hotelli loistavalla sijainnilla mutta huono palvelu

Neljän päivän vierailu tehtiin tähän hotelliin. Huoneeksi otimme bungalowin joka oli todella siisti ja iso. Huone siivottiin hyvin, ei ötököitä. Hotelli oli myös hyvin edullinen verrattuna muihin rantahotelleihin. Allasalue hieno ja siisti. Henkilökunnan palvelualttiudessa kuitenkin paljon parantamisen varaa. Aamupala tyydyttävä ja hygieniassa parantamisen varaa, kasvikset lämpimässä kupujen alla esimerkiksi useita tunteja ja kahvipullassa huomasin hometta.. Paljon potentiaalia olisi tässä hotellissa olla parempi jopa neljän tähden arvoinen mutta ensin täytyisi henkilökuntaa koulia asiakaspalveluun paremmiksi.

 
13.2.2018

Kirjoittanut 506ellap Lohja, Suomi

Good location

Hotelli hyvällä paikalla. Ranta ja keskusta muutaman askeleen päästä. Huoneet ilmastoituja ja siistejä. Ainoa huono puoli on palvelu. Ravintolassa saa odottaa tilausta aika kauan. 4-hengen porukalle tuodaan jokaiselle jotain 15 min välein 😂 Henkilökunta aika tylsistynyt oloinen... Muuten ok paikka.

 
22.3.2017

Kirjoittanut Jari P Helsinki, Suomi

Siisti hieno paikka HUONO palvelu

Tasokas hieno hotellikokonaisuus aivan rannalla, meillä Jacuzzi Bungalov Huoneet siistit ja piha alue upea. Vastaanotto ja ravintola palvelut todella huonot, päivän pelasti huone siivoojan ja allas baarin henkilökunta, muiden naamat aina rutussa oli aamu tai ilta. Hieman lomafiilikset kaikkoaa kun tuollainen vastaanotto paikassa. Yksi huono puoli vielä se ettei omaan majoituspaikkaan saa kun yhden avaimen, liikuntarajoitteisena avaimen kanssa leikkiminen on hieman hankalaa, kysyessä avaimesta oli vastaus tyly ei onnistu, olisin maksanut mutta sekään ei auttanut, tylysti vaan EI.