Ao Nang Princeville Resort

  • Lähellä rantaa
  • Viihtyisä allasalue
  • Keskeinen sijainti

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hyvä valinta silloin kun haluat asua Ao Nangin rantakadun varrella, lähellä on kauppoja, ravintoloita ja rantaa. Rauhallinen keidas keskeisellä sijainnilla. Voit rentoutua hotellin porealtaassa tai thaihieronnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Mahtava henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 742 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ao Nang Princeville Resort sijaitsee Ao Nangin pääkadun varrella. Lähellä on kauppoja, ravintoloita ja ranta. Hotelli muodostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta. Pienellä allasalueella on erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Ilmaisia allas/rantapyyhkeitä. Allasalueella on myös hotellin ravintola, jossa tarjoillaan sekä länsimaalaista että thaimaalaista ruokaa. Spa, jossa jacuzzi lisämaksusta. Thaihierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi hotellin alueella. Maksullinen pesulapalvelu. Vilkas paikallisliikenne. Läheisen baarin äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta. Uskonnollisista syistä hotelli ei tarjoile tai myy sianlihaa tai alkoholituotteita.

Hyvä tietää

Rannalle mennessä ylitetään tie. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelliin on jätettävä pantti.