Kokemuksia Southern Lanta Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Southern Lanta Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

245 arvostelua
Erinomainen
 
45
Erittäin hyvä
 
98
Hyvä
 
67
Ei kovin hyvä
 
24
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

19.2.2018

Kirjoittanut parbeli Helsinki, Suomi

Erittäin paljon lapsiperheitä

Bungalow oli hiljattain rakennettu ja erittäin siisti ja ”nätti”. Kaikki toimi moitteettomasti.Ainut miinus meille kahdelle aikuiselle oli hotellin ”lapsiystävällisyys”. Hotellin asukasenemmistö oli lapsiperheet ja luonnollisesti kiljumista, juoksua,itkua yms riitti. Poolille mm ei ollut mitään asiaa. Muutoin oikein kiva paikka,aamiainen ok.

 
9.3.2016

Kirjoittanut janzu2015 Äänekoski, Suomi

Viihtyisä alue

Meillä oli kaksi perus bungalowia ja kaikki toimi moitteettomasti. Hyvät allaspyyhkeet, huoneet parempia mitä päällepäin näyttää. Netti pätkii, mutta lomallahan sitä ollaan... Henkilökunta todella ystävällistä ja hierojat loistavia, kiitos! Menisin uudelleenkin!

 
28.12.2015

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Päivänsä nähnyt

Suuri resort-kylä 2km päästä Saladanin kylää keskellä Klong daon rantaa. Resortin yhteydessä/vieressä on ruotsalainen koulu joten hotellin asukkaista 80% on ruotsalaisia. Hotelli on erityisesti myös perheiden suosiossa sillä se sijaitsee lähellä kaikkea ja lapset on huomioitu leikkialueella ja kahdella uima-altaalla. Itse huoneet on joko bungalowissa tai hotellihuoneissa. Me majoitumme perus bungalowiin jossa ei ollut juuri mitään mukavuuksia ja tämä olikin suuri pettymys. Sänky oli karmea kivikova punkka jonka ansiosta niskat olivat kipeät. Yövaloa/lukulamppua ei ollut mikä aiheuttikin hieman harmia sillä toinen meistä olisi mielellään lukenut iltaisin. Rantapyyhkeet olivat postimerkin kokoiset ainakin meidän huoneissa sillä huomasin että esim. rantaan sijoittuviin bungaloweihin oli jaettu ihan normaalin kokoiset pyyhkeet. Netti oli ilmainen viikon jonka jälkeen se maksoi 200baht/viikko mutta en suosittele ottamaan koska toimii todella huonosti ja vaatii aina uudelleen kirjautumisen sekä vain yksi laite kerrallaan. Yleisesti ottaen todella kuluneet huoneet minimi varustuksella. Aamupala varsin suppea jos vertaa muihin Thaimaan hotelleihin. En voi suositella ainakaan pidemmäksi aikaa ja ilman lapsia matkustaville !!

 
7.12.2019

Kirjoittanut monikasK9323GO

Top holiday

For 13 years we have long-term holidays in the southern lanta resort. We are very pleased with the friendliness of the staff, from the front desk, waiters, garden workers and other staff. The complex is in a nice garden area. The bungalows are renovated. By badanbau they have become larger and installation of new windows brighter. A big thank you to the owners and the staff that every year makes the holiday an experience. Moni and Sigi

 
29.9.2019

Kirjoittanut RyanE1996 Australia

Very dated, has potential to be something much better

This place has the space and location to be something really good but it just seems dated The pools were unclean and the beach/pool area has 8 sun beds, the restaurant was shut for renovation which I guess is a good thing. The room we stayed in would have been fine however the curtains let all the light in meaning it was difficult to sleep no matter what time of night it was.