1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Southern Lanta Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Southern Lanta Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

241 arvostelua
Erinomainen
 
43
Erittäin hyvä
 
96
Hyvä
 
66
Ei kovin hyvä
 
24
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

19.2.2018

Kirjoittanut parbeli Helsinki, Suomi

Erittäin paljon lapsiperheitä

Bungalow oli hiljattain rakennettu ja erittäin siisti ja ”nätti”. Kaikki toimi moitteettomasti.Ainut miinus meille kahdelle aikuiselle oli hotellin ”lapsiystävällisyys”. Hotellin asukasenemmistö oli lapsiperheet ja luonnollisesti kiljumista, juoksua,itkua yms riitti. Poolille mm ei ollut mitään asiaa. Muutoin oikein kiva paikka,aamiainen ok.

 
9.3.2016

Kirjoittanut janzu2015 Äänekoski, Suomi

Viihtyisä alue

Meillä oli kaksi perus bungalowia ja kaikki toimi moitteettomasti. Hyvät allaspyyhkeet, huoneet parempia mitä päällepäin näyttää. Netti pätkii, mutta lomallahan sitä ollaan... Henkilökunta todella ystävällistä ja hierojat loistavia, kiitos! Menisin uudelleenkin!

 
28.12.2015

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Päivänsä nähnyt

Suuri resort-kylä 2km päästä Saladanin kylää keskellä Klong daon rantaa. Resortin yhteydessä/vieressä on ruotsalainen koulu joten hotellin asukkaista 80% on ruotsalaisia. Hotelli on erityisesti myös perheiden suosiossa sillä se sijaitsee lähellä kaikkea ja lapset on huomioitu leikkialueella ja kahdella uima-altaalla. Itse huoneet on joko bungalowissa tai hotellihuoneissa. Me majoitumme perus bungalowiin jossa ei ollut juuri mitään mukavuuksia ja tämä olikin suuri pettymys. Sänky oli karmea kivikova punkka jonka ansiosta niskat olivat kipeät. Yövaloa/lukulamppua ei ollut mikä aiheuttikin hieman harmia sillä toinen meistä olisi mielellään lukenut iltaisin. Rantapyyhkeet olivat postimerkin kokoiset ainakin meidän huoneissa sillä huomasin että esim. rantaan sijoittuviin bungaloweihin oli jaettu ihan normaalin kokoiset pyyhkeet. Netti oli ilmainen viikon jonka jälkeen se maksoi 200baht/viikko mutta en suosittele ottamaan koska toimii todella huonosti ja vaatii aina uudelleen kirjautumisen sekä vain yksi laite kerrallaan. Yleisesti ottaen todella kuluneet huoneet minimi varustuksella. Aamupala varsin suppea jos vertaa muihin Thaimaan hotelleihin. En voi suositella ainakaan pidemmäksi aikaa ja ilman lapsia matkustaville !!

 
8.2.2019

Kirjoittanut Gudrun_Schy Ko Lanta, Thaimaa

Just Love it

The absolutely best place to stay with family in Thailand. Great food, great rooms, great pools. I just have to come back. This is our sixth time here and we always consider other places, but we always book Southern Lanta in the end. Thank you so much!

 
28.1.2019

Kirjoittanut MinnaS84 Vantaa, Suomi

Pleasently surprising property <3

We booked this property for our 8 night Koh Lanta holiday and we’re glad we booked it.We stayed in family deluxe room (if you want a bit more modern and new room then book the new deluxe rooms).The property itself is in a good location,right by the beach and short tuktuk ride away from Saladan.Breakfast had enough variety and was filling.This is definitely a property for families with children.Although the childrens playing area is bit run down (some improvment/ could be done here).The staff is very friendly and looks after the place.Housekeeping works and the restaurant by the beach served us well.All in all very nice property and recommended.